Incubus Creep
New member
../images/Emo220.gifהמצעד השבועי../images/Emo220.gif
מצטערת על האיחור הגדול.. בכל מקרה, הוספתי את ההצבעה שלי לטבלה למרות שלא רשמתי תגובה מה אני מדרגת אז כדי שלא יהיו אי הבנות הנה הדירוג שלי: Pardon Me Here In My Room Anna Molly Make Yourself The Warmth ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בכל שבוע תקבלו רשימה של 10 שירים של אינקיובס שמדורגים לפי ההצבעות שלכם. תצטרכו לדרג את ה-5 שירים שאתם הכי אוהבים (חשוב לא יותר מ-5 גם אם ממש קשה לכם) ותסדרו אותם לפי מקום ראשון, שני וכך הלאה.. אז נתחיל?
השבוע יצאו Idiot Box שהגיע הכי גבוה למקום 10 ו- Take Me To Your Leader שלא קיבל מספיק קולות כדי להכנס למצעד. 1. Pardon Me
- נשאר במקום 2. Warning - עלה מקום אחד 3. Rogues - ירד מקום אחד 4. Here In My Room - כניסה חדשה 5. Wish You Where Here - עלה מקום אחד 6. Anna Molly - ירד שני מקומות 7. Make Yourself - עלה שני מקומות 8. The Warmth - ירד שלושה מקומות 9. Nice To Know You - ירד שני מקומות 10.Privilege - ירד שני מקומות והשירים לשיפוטכם: Vitamin ו- Pistola כל שבוע יצאו שני השירים שקיבלו הכי פחות הצבעות ויכנסו שני שירים במקומם. כמובן שאתם מוזמנים להציע שירים למצעד
מצטערת על האיחור הגדול.. בכל מקרה, הוספתי את ההצבעה שלי לטבלה למרות שלא רשמתי תגובה מה אני מדרגת אז כדי שלא יהיו אי הבנות הנה הדירוג שלי: Pardon Me Here In My Room Anna Molly Make Yourself The Warmth ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בכל שבוע תקבלו רשימה של 10 שירים של אינקיובס שמדורגים לפי ההצבעות שלכם. תצטרכו לדרג את ה-5 שירים שאתם הכי אוהבים (חשוב לא יותר מ-5 גם אם ממש קשה לכם) ותסדרו אותם לפי מקום ראשון, שני וכך הלאה.. אז נתחיל?