המצעד השבועי

Incubus Creep

New member
../images/Emo220.gifהמצעד השבועי../images/Emo220.gif

מצטערת על האיחור הגדול.. בכל מקרה, הוספתי את ההצבעה שלי לטבלה למרות שלא רשמתי תגובה מה אני מדרגת אז כדי שלא יהיו אי הבנות הנה הדירוג שלי: Pardon Me Here In My Room Anna Molly Make Yourself The Warmth ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בכל שבוע תקבלו רשימה של 10 שירים של אינקיובס שמדורגים לפי ההצבעות שלכם. תצטרכו לדרג את ה-5 שירים שאתם הכי אוהבים (חשוב לא יותר מ-5 גם אם ממש קשה לכם) ותסדרו אותם לפי מקום ראשון, שני וכך הלאה.. אז נתחיל?
השבוע יצאו Idiot Box שהגיע הכי גבוה למקום 10 ו- Take Me To Your Leader שלא קיבל מספיק קולות כדי להכנס למצעד. 1. Pardon Me
- נשאר במקום 2. Warning - עלה מקום אחד 3. Rogues - ירד מקום אחד 4. Here In My Room - כניסה חדשה 5. Wish You Where Here - עלה מקום אחד 6. Anna Molly - ירד שני מקומות 7. Make Yourself - עלה שני מקומות 8. The Warmth - ירד שלושה מקומות 9. Nice To Know You - ירד שני מקומות 10.Privilege - ירד שני מקומות והשירים לשיפוטכם: Vitamin ו- Pistola כל שבוע יצאו שני השירים שקיבלו הכי פחות הצבעות ויכנסו שני שירים במקומם. כמובן שאתם מוזמנים להציע שירים למצעד

Incubus Creep

New member
כן, ברור:)

תכתוב לי את השירים שאתה רוצה (פשוט אני לא מכירה את כל שירי הבונוס><)

o pie

New member
עוד

crowded elevator
neither of us can see admiration monuments and melodies punch drunk
ובלי קשר, אני לא מבין איך יכול להיות מצעד אינקיובס בלי השירים האלו: just a phase sick sad little world megalomaniac circles under my umbrella (טוב אולי בפורום הזה לא אוהבים אותו...) pardon me drive

Incubus Creep

New member
הם השירים האהובים עלי

והם יתווספו בהדרגה, כי אם לא יהיה בלתי אפשרי להצביעXD ואני דווקא מתה על UMU זה אחד השירים הטובים. זה שהוציאו אותו מהר בחוליה החלשה לא אומר שלא אוהבים אותוXD ;)

patito ƒeo

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo107.gif

1. Pardon Me 2.Vitamin 3.Wish You Where Here 4.Warning 5.Here In My Room

למעלה