השמעת בכורה: שיר חדש ללייפהאוס

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif השמעת בכורה: שיר חדש ללייפהאוס ../images/Emo79.gif

השמעת בכורה
Lifehouse - from where you are שיר חדש של לייפהאוס, הרכב הרוק מארה"ב, שנעשה במיוחד עבור פרסומת לנהיגה בטוחה בארה"ב ולא נכלל באלבום האחרון של ההרכב.השיר נכתב ע"י הסולן ג'ייסון וייד במיוחד. למעשה- הסינגל שוחרר רישמית רק באינטרנט עוד בתחילת נובמבר - כאן הוא מובא לראשונה. ולגבי השיר: אין אפס- כל שיר שלהם מפציץ, הם פשוט מאסטר-פיסים!!! ותודה כמובן לגילו אדגר ששלח לי את הקטע הזה אתמול, ואותו ניתן גם לשמוע בפוסט הסופ"ש בבלוג שלי- קורי עכביש.

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif Long Road To Ruin - החדש של פו פייטרס

הסינגל החדש של הפו פייטרס מתוך אלבומם האחרון "Echoes, Silence, Patience & Grace" הוא "Long Road To Ruin" . הסינגל עצמו שוחרר כבר ב-3 בדצמבר אך לא הצליח בינתיים במצעדים בארה"ב (השיא: מקום 11).
Long Road To ruin

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif סינגל חדש ל-Jimmy Eat World

סינגל חדש יוצא בימים אלה גם להרכב הרוק Jimmy Eat World מתוך אלבומם שיצא לא מכבר "Chase This Light". שם הסינגל: "Always Be". לדעתי זה אחד השירים היותר טובים שלהם, לא יותר מידי מתחכם ועשוי בצורה מעולה. מהנה מאוד לשמיעה.
Always be

TomTal

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את הקליפ

הילד משמאל נראה אחוז אמוק

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif סינגל חדש ונוסף גם ל- Fuel

גם Fuel , הרכב הרוק האלטרנטיבי מארה"ב מוציא סינגל נוסף, שני במספר (לפחות במצעד האלטרנטיבי האמריקאי), שנקרא "Leave The Memories Alone". גם הפעם לא זונחים Jody Abbott וחבורתו את סגנונם המוכר והטוב שהביא לנו שירים יפים לא אחת גם בעבר. וכך גם הפעם- סינגל רוק מוצלח למדי. מתוך האלבום "Angels & Devils".
Leave The Memories alone

Miss Small Talk

New member
../images/Emo202.gifקליפ חדש ליונתן רזאל

קליפ חדש ליונתן רזאל, לשיר "ואני תפילתי" מאלבומו האחרון (והמצויין
). שיר יפהפה, מומלץ לראות! http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/672/396.html

למעלה