השרשור השבועי

nesta girl

New member
../images/Emo220.gifהשרשור השבועי../images/Emo220.gif

כי אפילו בסהרה לא עד כדי כך שומם..
שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא שלהם:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
הפתעת השבוע:
אכזבת השבוע:
משו שמצפים לו בשבוע הבא:
תמונת השבוע: שבוע דוב!

O L g i T

New member
../images/Emo212.gif

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא שלהם: escape the fate - situation אלבום השבוע: X קליפ השבוע: X הפתעת השבוע: אמ.. קיבלתי מחזור?!?!?? לאדעת חח אכזבת השבוע: החזרה לבצפר אומשו משו שמצפים לו בשבוע הבא: כלום .. תמונת השבוע: אין לי כוח

FFTL

New member
../images/Emo61.gif

שיר השבוע של דה יוזד: The Used - Pieces Mended
של השבוע לא שלהם: Billy Talent - Line And Sinker
אלבום השבוע: אין.
קליפ השבוע: החדש של FFAF.
אכזבת השבוע: פירמטו לי את המחשב. אין לי שומדבר!!!!!#%!^!^!$&!
משו שמצפים לא בשבוע הבא: להצליח במבחן במתמטיקה ובפיסיקה.
תמונת השבוע: אין. >>

Rose131

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של דה יוזד:פואטיק טרג'די שיר השבוע לא שלהם:כלמיני
אלבום השבוע:כלמיני
קליפ השבוע:נווו כלמיניייייייייייייייי הפתעת השבוע:המורה לספורט לא הייתה!@$!%!#!@$! אכזבת השבוע:כל השאר כן?
משו שמצפים לו בשבוע הבא: שביתה? תמונת השבוע:איןליכוח.

whatascene

New member
תתפלאי

שיר השבוע של דה יוזד: הלייב של בלו אנד ילו מברת' שיר השבוע לא שלהם: (בוא נלך על מה שמתנגן כרגע) Gin Blossoms - Til I Hear It From You אלבום השבוע: אין לי מושג.. נלך על הפסקול של אמפייר רקורדס, ממש מעולה קליפ השבוע: האחרון של אבריל, גירלפרינד? היחיד שראיתי.. ויאמר, אילו זוועות. הפתעת השבוע: השבת שסגרתי הייתה ממש מעולה (והג'חנון, כהפתעת השבת) אכזבת השבוע: ממ.. בכל זאת לא יצאתי ספייר =\ משו שמצפים לו בשבוע הבא: לא יודעת, לסגור חמישי בבסיס? יאי. תמונת השבוע: *עצלה*

Betzefer

New member
../images/Emo134.gif

שיר השבוע של דה יוזד: taste of ink שיר השבוע לא שלהם: black hole sun - soundgarden אלבום השבוע: mxpx - teenage politics קליפ השבוע: xxx הפתעת השבוע: O: יש לי כרטיס לרוק"צ. אכזבת השבוע: אין לי יותר כסף :{ משו שמצפים לו בשבוע הבא: רוק"צ!!!!
:D תמונת השבוע: אין לי כוח.

נמנמ

שיר השבוע של דה יוזד: Hard To Say בגרסה של Berth. מדהים. שיר השבוע לא שלהם: המון Dream Theater אלבום השבוע: Berth (בשבילי זה אלבום ;[) קליפ השבוע: SS של אוונסנס הפתעת השבוע: הבחן שהיה לי אתמול >< אכזבת השבוע: המבחן בהיסטוריה מחר והעובדה שאני צריכה להתכונן לכל הבגרויות שלי לבד בגלל השביתות >< משו שמצפים לו בשבוע הבא: 23.4 רק לזה אני מחכה.

למעלה