זהלא כ"כ נעים ליראות פורום מת

../images/Emo220.gifזהלא כ"כ נעים ליראות פורום מת

כן... זה ממש לא נעים! אז אממ שאלון קצר=] שם: גיל: עיר(מגורים למוגבלים): שיר אהוב של הדורבנים: שיר אהוב בכללי: להקה מועדפת(חוץ מהדורבנים): זמר/זמרת מועדפ/ת: סרט אהוב: תאריך לידה: וסתם עידכונים כי אתם מעפנים...(נו אתם בקושי כותבים!!!!!) אממ הופעות: 17.11-בארבי כפר סבא שעה 22:00 29.11-מועדון הצ'יקה בבאר שבע שעה 22:30 (עוד הופעות לא ידועות לי=/) צ'אט לייב: מחר(?)בשעה 19:00(אם קראתי נכון)http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=806&msgid=88978697 אני לא הבנתי מזה כלום...תסבירו לי! =] סעמק אני פרשתי... עדכנו גם! פורום מת זה פורום לא טוב!

RTur

New member
עונה:

שם: ארתור גיל: עוד 3 ימים 18 עיר(מגורים למוגבלים): באר שבע שיר אהוב של הדורבנים: יש כמה - בהעדר זמיר, קרנבל, בעוד שבוע, סמבה סתיו שיר אהוב בכללי: No Doubt - Don't Speak להקה מועדפת(חוץ מהדורבנים): Red hot chili peppers ו- No doubt זמר/זמרת מועדפ/ת: דודו טסה, לירז צ'רכי סרט אהוב: סוף העולם שמאלה תאריך לידה: 19.11.88

הו יא.. ../images/Emo13.gif

שם: ירדן גיל: בקרוב 18. עיר(מגורים למוגבלים): KY שיר אהוב של הדורבנים: "בעוד שבוע". שיר אהוב בכללי: קשה לבחור, אין מועדף מעל כולם. להקה מועדפת(חוץ מהדורבנים): כנ"ל, זה עניין של תקופות. זמר/זמרת מועדפ/ת: גם.. אבל אני ממש בקטע של ג'ניס ג'ופלין לאחרונה. סרט אהוב: אההה לא יודעת אני אוהבת המון. תאריך לידה: 11.12.88

למעלה