חדשה[=

../images/Emo220.gifחדשה[=

אז כן הכותרת אומרת הכל!! דורין בת 14 ושבועיים[=מיבנה=/ אממ אוהבת אביב גפן אבל את הישן... אני שונאת את האלבום החדש... לפי דעתי הוא ממש השתנה ולא לטובה באלבום הזה=/ הייתי לפצערי הרב רק בהופעה אחת שלו וגם זאת לא ממש שלו... כאילו גם.. לא חשוב[= אממ... זהו[= שתהיה לי השתלבות מהירהP:

אז מה בעצם את אוהבת באביב,לא הבנתי

את האיפור ואת הצרחות של פעם? כי הוא כבר לא כזה,סתם שתדעי שונאת זאת מילה מעט גסה הייתי אומרת,מעט יותר מדי גסה בכדיי להגדיר אמן שאת "אוהבת"

../images/Emo220.gifאני אוהבת את אביב גפן הישן..

את אביב גפן של עכשיו מעונן של שומקום של לילות לבנים של ירח מלא של יומן מסע של חלולים של זה רק אור הירח של המכתב... אבל לא את עם הזמן.. זה לא אותו אביב גפן.. זה לא אותו דבר.. זה שונה לגמרה.. כאילו.. אני ממש לא מתחברת לאלבום החדש.. זה ממש לא אותו הדבר... קחי לדוגמא את אממ.."אני שונא" אי אפשר להשוות ל"בשבילך"או"עם הזמן"... זה כל כך לא אותו דבר.. ואני מתחברת לישן מאשר לחדש(כבר כמה שנים) וזהו.. אני לא שוללת אנשים שאוהבים את החדש... אבל אני שונאת אותו ואין לי מילה אחרת לומר זאת...(אני שונאת את האלבום...את אביב גפן אי אפשר לשנוא..עכשיו אני שונאת ת'כתיבה החדשה שלו)

מעיין51

New member
נכון, אי אפשר להשוות את 'אני שונא'

ל 'בשבילך' כי הם לא נכתבו באותה תקופה... תחשבי שהוא כותב לפי המצב רוח, לפי מה שעובר עליו, בתקופה הנוכחית הוא התחתן, הוא הולך להיות אבא, הוא מאושר.. 'אביב של פעם' לא היה ככה.. הוא היה מדוכא בגלל המשפחה, הוא היה עצוב, היו לו אהבות נכזבות אז הוא כתב עליהן.. אביב הוא אותו אביב רק בתקופה אחרת של החיים שלו... ואת יודעת מה? אני מאחלת לו שימשיך להיות מאושר.. גם אם זה אומר בשבילך שהוא לא יכתוב יותר שירים כמו 'אני שונא' או 'עכשיו מעונן' ...

mayan d11

New member
רק לידיעת שניכן... ../images/Emo140.gif

בשבילך לא נכתב בתקופה הזאת... הוא היה הרבה זמן שיר גנוז ורק עכשיו הוא החליט להוציא אותו בדיסק

חח כן

ובישבילך זה שיר שהמון שנים היה אחד השירים שיותר רצו לשמוע בהופעות בגלל שהוא היה כזה יפה ותמים וכל כך דומה לשירים של אביב של " פעם" הוא הפך למאוד פופולרי בקרב כל המדינה ולאדוקא בקרב המעריצים בגלל כמות ההשמעות הגדולה שהייתה לשיר ברדיו ולכן נדמה שמעט מערכו של השיר ירד מהרגע שהוא התחיל להיות מוכר ומבוצע טוב וכו'...

mayan d11

New member
המידע... ../images/Emo140.gif

המידע ידוע... השיר גם הופיע לפני יותר מ 4 או 5 שנים באתר הבלתי רשמי של אביב שלדעתי כבר ירד ממזמן מהרשת השיר הזה די ישן וליאור את צודקת. הייתי מעדיף שלא יוציאו את השיר הזה לרדיו. ברדיו הרסו את השיר... דרך אגב אותו דבר על "זוהרים" אני מעריך שאביב כתב אותו לפני 5 שנים טיפה יותר משהו כזה...

זוהרים

לפי דעתי השיר נכתב לפני שלוש שנים... זכורה לי הופעה אינטימית שהוא שר את זוהרים והיא הייתה לפני שלוש שנים והוא אמר " זה שיר חדש" ואז לאט לאט הוא התחיל כמעט כל הופעה לנגן את זוהרים ... אבל במקרה הזה ת'אמת אין לי מושג,ניחוש שלי לפני שלוש שנים

mayan d11

New member
לא לא ../images/Emo140.gif

לפני 3 שנים הוא החליט לשיר אותו אבל השיר נכתב הרבה לפני נראה לי טיפה לפני שהסרט אביב יצא כי יש קטע בסרט שרואים אותו מקליט סקיצה בבית... וזה היה לפחות 2002

למעלה