חדשים

חדשה......../images/Emo24.gif

חדשה בפורום..... בת 16 וחצי מטבריה.... איסי:..........471213308 מעריצה את טוקיו הוטל בהרבה לפני הדיסק באנגלית.....הייתי בהופעה...אבל לא יצא לי לבוא למפגשים....אולי אני יבוא למפגש בחנוכה.... השירים האהובים עלי בגרמנית הם:......1000 Meere ו....Stich ins Gluck ו.... Spring Nicht ובאנגלית...love_is_dead ו.... Final day ו....break away.. ב22.10. עד 31.10 הייתי במסע בפולין ......וביום שבת הלכנו כול היום ברגל ועברנו דרך חנות נעליים פולנית וראיתי נעליים של..... טוקיו הוטל(!({לא מצליחה לעלות את התמונה}!.....כול כך רציתי לקנות אותם אבל המאבטחים החתיכים יש לומר לא הסכימו לי להיכנס לחנות....
דיכאון......התבאסתי המון.... מקווה לפגוש אותכם בעזריאלי.....תוסיפו אותי לאיסי נדבר על טוקיו......

חדשה ../images/Emo24.gif

שמי יוליה , בת 14 וחצי , מכרמיאל :] אוהבת את טוקיו הוטל3> במיוחד את ביל 3> מקווה להישתלב מהר ^^ =)

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא אמרת את השם שלך =\\.. אמממ... אני מאי עוד כמה חודשים 13.. איזה באסה שלא יכולת לקנות את הנעליים.... לא נורא פעם הבאה.. יכול להיות שאני יהיה במפגש.. בכל אופן אם בא לך את יכולה לשלוח לי בקשה לאישור.. 316421410 אמממ.. רק אם בא לך XD תהני בפורום =]

אגנסקעXD

New member
השתלבות מהירה !

אני אגנסה 13 וחצי קרית גת..! את מפורום אבריל נכון? ח.. א.. זהו ניראה לי השתלבות\התמכרות מהירה\נעימה!

Tsuf love Bill

New member
ברוכה הבאה ! D=

אייייסי אם בא לך - 313346758 לדסקס על טוקיו הוטל D= יומטוב ! :)

1anna6

New member
השתלבות מהירה

אנה פ"ת 16 דיי יש לי דודים בכרמיאל יש לי דודים בכל מקום עזבו רק אני מבינה אוף

ברוכה הבאה לפורום 1809!../images/Emo168.gif

ליאל,16,משוגעת,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
!

שירולים

New member
ברוכה הבאה!

אני שיר..בת 16 וחצי מאזור אשדוד... אני פה כל יומיים..בגלל שאני בפנימייה אז לא יוצא לי להיות הרבה... אני מתה על ביל..!!
ואוהבת את הפורום הזה ! אז שתהיה לך התאקלמות נעימה..

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif ברוכה הבאה :)

אני טל , בת 15 מהמרכז ..
השתלבות מהירה..
וזה האיסי שלי :) 261316961 ושמך בבקשה ?

ברוכה הבאה..! והשתלבות מהירה ../images/Emo24.gif

היי אני נופר בת 14 וחצי מיורושליים.. יש לי שאלה, איך קוריאם לך?? פשוט לא אמרת בהודאה.. השתלבות מהירה!

Total Girl

New member
השתלבות מהירה

אממ... אני טלי בת 13 עוד כמה חודשים..מתל אביב לומדת בתיכון חדש...חולה על ביליק וטומיק הכוסיים!!! אממממממ..וחולה על פיינל דאי..

Tsuf love Bill

New member
ברוכה הבאה !

גם אני חדשה פה מאתמול , וכבר כיף לללי D= מ.. אני בת 13 וחציי מרחובות אייסי: 313346758 מקווה שתהני פה ! :)

tsofa

New member
ברווכה הבבאההה :) ../images/Emo85.gif

צופנת טרבלסי , 13 נתיבות סיטי XD

למעלה