חיפה 87' - הביקורת

hodayoyo

New member
../images/Emo220.gifחיפה 87' - הביקורת../images/Emo220.gif

לרגל יציאתו הרשמית של הדיסק היום, אני מכריזה בזאת על פרוייקט
"חיפה 87' - הביקורת" (אבל ביקורת במובן הטוב של המילה, כן?). עוד מעט אפתח תגובות להודעה זו עם שמות השירים המופיעים בדיסק, אתם מוזמנים להגיב על כל שיר מה אתם חושבים עליו, מה טוב, מה פחות טוב ובכלל מה שעולה לכם לראש. אפשר גם לכתוב תגובה לאחר שמיעה ראשונית ואחרי שתחרשו קצת על השירים לחזור ולהגיב שוב, אחרי כמה שמיעות תמיד יש משהו חדש לכתוב או אולי דעתכם תשתנה... קדימה, לעבודה

idanri

New member
השיר הכי אהוב עליי בדיסק ../images/Emo13.gif

שיר קליל מאוד ואופטימי,מזכיר לי את השירים הקודמים של דניאל מ-2 הדיסקים הראשונים.

idanri

New member
פשוט תענוג כל פעם מחדש לשמוע אותו

שיר כל כך יפה דניאל שר אותו בצורה סיפורית כזאת שפשוט תענוג כל פעם לשמוע אותו מחדש הלחן ממש יפה,הטקסט מעולה וכל השיר פשוט גדול!!!

LOLI152

New member
../images/Emo45.gif

פשוט מסכימה! עוד בהופעה, בפעם הראשונה ששמעתי את השיר הגבתי ב"ואו, איזה שיר! "

י yuval

New member
גם אני מסכימה!

הוא מאוד יפה, הלחן והמילים תואמים באופן כמעט מושלם.. אני מתחברת מאוד!

LOLI152

New member
שיר מדהים!

אני אהבתי אותו עוד מהטעימות הקטנות שניתנו באתר.. וקיבלתי את הדיסק ביום שישי בערב.. ליום הולדת (היום XD) "עד לקצה העולם אחרייך.. לא ארפה לא אתן לך ליפול."

idanri

New member
אחד מהשירים היותר טובים באלבום

מילים ולחן פשוט מצויינים של שילה פרבר אני לא ממש מת על הזמרת הזאת אבל אחרי ששמעתי את השיר הזה,פשוט אין לי מה להגיד עליה.

idanri

New member
אחחחחחח תענוג כל פעם לשמוע את השיר הזה

אני לא יודע מה אתכם,אבל השיר הזה הוא שיר תקווה כזה לדעתי "...ארץ יפה כמה עוד תקברי בנייך תראי הם מתים ואת עוד בשלך ארץ זבת חלב ודם.." השיר הזה פשוט מדבר על התקופה הזאת,של עכשיו!! פשוט מעולה

למעלה