יש לכם דיסקים?

../images/Emo220.gifיש לכם דיסקים?../images/Emo220.gif

זה שאלון שמיועד לאספני דיסקים ואני בטוחה שיש כאן כאלו... אז יש לכם דיסקים?? יופי
עכשיו אין לכם!! איזה 5 מהדיסקים שלכם הייתם מצילים משריפה?? בהצלחה!

mekl

New member
אני בעיקרון רק מפנטזת שיהיו לי דיסקים.

אז אני אגיד איזה דיסקים אני אציל משריפה בחנות דיסקים
אממ.. המהדורה המחודשת של החלונות, כי רבאק- לראות אתזה נשרף זה יכאב לי האוסף הכפול של המכשפות
אממ- חתונה לבנה של שלום
הסליל - מטרופולין, זה באמת יכאב.. ו..אחד של אריק..לאידעת איזה
נראה לי שזהו

איף,סעמק.

זה קשה רצח!!! O: איגי וקסמן - לא מחכה יותר לדוור. המכשפות - האוסף הכפול. עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט. אביב גפן - המכתב. רוקפור - האיש שראה הכל / מוניקה סקס - פצעים ונשיקות. (זה קשה,מה)

איף סעמק [2]

1. האנשים החדשים- עברי לידר 2.לב- ג'נגו 3.כפיר אפשטיין 4. לא מחכה יותר לדוור -איגי וקסמן 5. תערובת אסקוט

נמ../images/Emo69.gif

1. "עכשיו טוב"- גלעד שגב 2. "יותר טוב כלום"- עברי לידר 3. "איה כורם"- איה כורם (מפתיע שזה שלה
) 4. "כפיר אפשטיין"- בכלל מפתיע, כפיר אפשטיין 5. "ממעמקים"- רייכל וגם את "האהבה נשארת"

האגוש

New member
המ

Damien Rice - 9 עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט עברי לידר - Live CD כפיר אפשטיין missFlag - To Infinity אבל זה באמת משתנה לפי תקופה...הדיסקים האלה לא מייצגים רבע ממה שאני אוהבת ושומעת, אבל כולם ממש אהובים עלי וחשובים לי, אז..

אמ..

1. כל ה-6 של עברי:) 2. שלמה ארצי- אוסף המשולש 3. מטרופולין- הסליל 4. עידן רייכל- ממעמקים 5. איה כורם/ קרן פלס/ מירי מסיקה:) (נו יצא יותר מ-5
לא נורא)

A m 0 s

New member
אני אציל את...

נו כמה מפתיע... {אבל 6 דיסקים} את; בלאגן - גן עדן עירוני, (וזה האלבום המקורי המקורי האמיתי שבאמת נוצר בשנת 92 - ממש פריט לאספנים!!) דנה ברגר פשוט להיות עד הקצה תוך כדי תנועה יום יום ואם חובה רק 5 דיסקים אז אני לא אקח את עד הקצה ולא בגלל שהוא לא טוב כי הוא פשוט מופלא ומדהים אלא רק מסיבה אחת שהיא שאין חנות תקליטים שמכבדת את עצמה שלא יהיה בה את האלבום הזה, וככה ישר אני אלך לקנות אותו... (
) חח..

mekl

New member
וואי, לגמרי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיוק קראתי אתזה ואמרתי, זה כלכך עמוס..

O f r i s h

New member
איף סעמק [3]../images/Emo11.gif

קשה!@#$ הייתי לוקחת את: "יותר טוב כלום מכמעט" - עברי לידר "אולי זה אני" - יוני בלוך "הלילות שלנו" - יזהר אשדות "1" - אריק ברמן ו.. ממ.. "זמנים מוזרים" - המכשפות וגם את אביב גפן, ובן ארצי, וכולם;[

A t z a

New member
אוי לאנושות זאת שאלה נוראית../images/Emo80.gif

קודם כל ברוררר שיש לי דיסקים...ב4 שנים האחרונות קניתי מעל 60
וזה מכובד! הייתי מצילה: איגי וקסמן (ארבעתם נכנסים יחד
אני מרמה קצת) חמי רודנר(כנ"ל
) שלומי שבן-עיר מטרופולין-הסליל ואממ..או הבנות נחמה או אחד של הבלונד רדהד

amitshilo

New member
ברר...בא לי גם.

העיקר זה הרומנטיקה - ערב שירים של יוני רכטר.
לזוז - הדגש נחש
אוסף יהודית רביץ
עיניים זרות - רונה קינן
זה לא אותו דבר - עברי לידר יש לציין שהדיסקים הנ"ל נבחרו רק מקובץ הדיסקים הישראלים.

למעלה