ליין סטיילי וה- Second Coming

everynormal

New member
../images/Emo220.gifליין סטיילי וה- Second Coming ../images/Emo220.gif

שמעתם את הסינגל שהקליט ליין סטיילי עם להקת הסקאנד קומינג? בשנת 94 ,הקליט ליין סטיילי שיר עם להקת גראנג' בשם סקאנד קומינג. לשיר קוראים It's Coming After וליין הופיע כמה הופעות עם הלהקה הסיאטלית, ויש לשיר גם קליפ הופעה.לפי מה שידוע לי, אף פעם לא ממש שילמו לליין על השיר הזה,וזה גרם לסכסוכים בין ליין לסולן להקת הסקאנד קומינג,אבל זה לא מנע מהם להקליט לו שיר מחווה שנקרא H-bomb.
לתמונות ממסיבת שחרור הדיסק
לקליפ
לקליפ השני

nothingman1

New member
הוא שר הכי סטנדרטי שיש, לא משהו מיוחד

לא מגניב כמו the real thing לא מרגש כמו down in a hole לא עוצמתי כמו junkhead מבינה על מה אני מדבר? והשיר משעמם אותי

everynormal

New member
יש משהו נכון במה שאתה אומר

אני גם לא חושבת שזה שיר ברמה של השירים של אליס, אבל לדעתי זה שיר ממש סבבה כזה, למרות שזה כבר עניין של טעם

NatashaInChains

New member
לא ידעתי שיש עוד קליפ../images/Emo12.gif

מכירה את הראשון והוא הרבה יותר טוב מבחינת הביצוע כנראה בגלל שהוא שר עם הקלטה מוכנה ליין נראה ממש טוב בשניהם
אגב לSECOND COMING יש שירים ממש טובים ויש להם שיר מחווה לליין שאותו הכי אהבתי מבין כל השירים שהוקדשו לו. הסולן נשמע קצת כמו כריס קורנל וליין ביחד. שווה לנסות

everynormal

New member
כן, שמעתי את השיר מחווה

שיר ממש יפה, והקול שלו באמת מזכיר שילוב של ליין וקורנל

NatashaInChains

New member
יש לו קול מדהים../images/Emo23.gif

חבל שלא לקחו אותו להיות הסולן של אליס החדשה

everynormal

New member
אבל עדיין....

לראות את אליס בלי ליין זה פשוט לא זה, ולא משנה גם אם ישימיו מישהו יותר מוכשר/יפה/טוב/מושלם ממנו, כי לליין יש ייחוד כזה שאי אפשר להסביר....

everynormal

New member
יו! איזו סתומה אני

לא שמתי לב ששמתי פעמיים את אותו קליפ, תכננתי לשים את הקליפ ששמת ואת הקליפ השני שרואים את ליין מקרוב......טוב לא נורא

למעלה