מי אני?

box 5

New member
../images/Emo220.gifמי אני?../images/Emo220.gif

והשבוע... מנהלנו היקר TheImpactBoy אללה אביעד =] תפגיזו אותו! סופשבוע טוב לכולם!

danduuu

New member
אביעד!!!

מה קורה? איך החיים? בן כמה אתה? תאריך לידה בבקשה- מאיפה? אתה בצבא לא? ואיך שם? איך הכרת את קשת? ואיך נהיית המנהל של הקומונה יחד איתה? ולמה היא עדיין לא קיבלה ניהול?
כמה זמן אתה שומע נייטוויש? אלבום אהוב שלהם? שיר אהוב שלהם? חבר להקה אהוב? [גם חברים קודמים] להקה אהובה בכללי? עוד משהו שבא לך להגיד לי?
מה לא? אני רציתי שתגיד לי שאתה אוהב אותי! נפגעתי קשות
סתם לא
אני אוהבת לשגע אנשים. הולך לי בינתיים? אם לא אז איך אפשר לשגע אותך? טוב אני אדע לפעם הבאה.
אוהבת המון

TheImpactBoy

New member
דנה ../images/Emo99.gif

מה קורה? בסדייר! איך החיים? נחמדים, לא רע בן כמה אתה? 20 תאריך לידה בבקשה- 3.9.86 מאיפה? עכו
אתה בצבא לא? ואיך שם? שיגמר כבר רבאק איך הכרת את קשת? דרך קומונת וויט'ין טמפטיישן. ואיך נהיית המנהל של הקומונה יחד איתה? הקומונה מתה, ונכנסתי לניהול לעזור להעירה... ולמה היא עדיין לא קיבלה ניהול? כי היא נעלמה ולא משתתפת. כמה זמן אתה שומע נייטוויש? שנתיים אלבום אהוב שלהם? WISHMASTER שיר אהוב שלהם? אין ספציפי! חבר להקה אהוב? [גם חברים קודמים] יוקע להקה אהובה בכללי? ממ כנראה הם עוד משהו שבא לך להגיד לי? אוהב אותך!! מה לא? כע אני רציתי שתגיד לי שאתה אוהב אותי! נפגעתי קשות סתם לא אני אוהבת לשגע אנשים. הולך לי בינתיים? בהחלט. אם לא אז איך אפשר לשגע אותך? גר. טוב אני אדע לפעם הבאה. אוהבת המון

LadySilkworm

New member
../images/Emo13.gif

אהלן :) מה נשמע? איך זה להיות מנהל פורום? מה אתה חושב עלינו? P: אתה אוהב קרמבו? אם כן- איזה. :} אם לא- איך?!!? אתה אוהב חורף? מי המודל לחיקוי שלך? מה אתה אוהב לעשות במחשב? זהו, נגמרו לי השאלות.

TheImpactBoy

New member
עונה עונה עונה!!

אהלן :) מה נשמע? בסדר!! איך זה להיות מנהל פורום? נחמד מאוד! רציתי להקים את הפורום הרבה זמן.. מה אתה חושב עלינו? P: וואי, אחלה חבר'ה אתה אוהב קרמבו? קצת אם כן- איזה. :} שוקולד אם לא- איך?!!?
אתה אוהב חורף? כן! מי המודל לחיקוי שלך? ג'ים ועידן מה אתה אוהב לעשות במחשב? פורנו.. כרגיל... סתם! לראות חברים.

box 5

New member
טוב אביעד!

איך התקבלה ההחלטה לפתוח את הקומונה? איזה עוד להקות אתה שומע? אילו הופעות היית בחיים של אמנים לא ישראליים? זה מה שיש לי בראש בינתיים =]

TheImpactBoy

New member
ממממ

איך התקבלה ההחלטה לפתוח את הקומונה? הפורום את מתכוונת? חשבתי על זה כמה חודשים לפני שהפורום נפתח... כי היה ביקוש גדול. איזה עוד להקות אתה שומע? סונטה, דרים טיאטר, וויט'ין, אפיקה, קווין ועוד אילו הופעות היית בחיים של אמנים לא ישראליים? לא אוהב כ"כ.

Itay Simons

New member
מר מנהל ../images/Emo98.gif

מה נשמע?
מה השיר הראשון של נייטוויש שמעת? איזה עוד 5 להקות אתה הכי אוהב חוץ מנייטוויש? מה הטופ 5 שלך של נייטוויש? ו-5 שירים שאתה הכי אוהב שהם לא של נייטוויש? כמה זמן אתה בצבא? מה פירוש הניק שלך? מה עשית היום? ואתמול? ומחר? מה הסרט האחרון שראית? תוכנית טלויזיה אהובה? באיזו מגמה למדת? טוב, אין לי יותר

TheImpactBoy

New member
תירגע~!

מה נשמע? גרר בסדר ! מה השיר הראשון של נייטוויש שמעת? END OF ALL HOPE איזה עוד 5 להקות אתה הכי אוהב חוץ מנייטוויש? כבר עניתי מלמעלה
מה הטופ 5 שלך של נייטוויש? EVER DREAM, SHE IS MY SIN, DARK CHEST OF WONDER, DEAD BOYS POEM, KINSLAYER ו-5 שירים שאתה הכי אוהב שהם לא של נייטוויש? וואי שאלה קשה מידי. כמה זמן אתה בצבא? שנתיים מה פירוש הניק שלך? ממ נוצר ב2003 שרק נכנסתי לתפוד.. הוא אומר כביכול, בחור ההשפעה, אני משפיע יעני. משאיר השפעה.. וכו' סתם נו. מה עשית היום? הייתי בצבא ואתמול? גם
ומחר? ישן
מה הסרט האחרון שראית? לא בלי ביתי נראה לי תוכנית טלויזיה אהובה? חברים!! נשואים פלוס! נמלטים! באיזו מגמה למדת? גרפיקה

Cold Heritage

New member
אביעד!!!!@$!@ :p

5 דברים שהיית לוקח לאי בודד: שלושה דברים שלא הייתה מוותר עליהם אף פעם: אוהב לקרוא? אם כן - איזה סוג במיוחד? אם לא -
מה המזג אוויר עכשיו בעכו? באיזה עוד פורומים אתה משתתף? הגישה שלך לחיים היא: נייטוויש בשבילך הם: ושאלות טיפשיות P: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט? ;] [האהא#%@# דגעדג
] הארץ או חו"ל? איך קוראים לי? אתה אוהב אותי? חושב שאני מעצבן? חכם? מוזר? O: מה דעתך על האייקון |ציפי|? נכון שהוא נוראנורא מטריד? טוב זהו שיהיה לך שבת נהדרת!!

TheImpactBoy

New member
ה"פיני" של הפורום

5 דברים שהיית לוקח לאי בודד: MP4 עם טלויזיה
שלושה דברים שלא הייתה מוותר עליהם אף פעם: מוזיקה אוהב לקרוא? כן אם כן - איזה סוג במיוחד? אין ספציפי אם לא - מה המזג אוויר עכשיו בעכו? קריר באיזה עוד פורומים אתה משתתף? חדרי כושר, פאוור מטאל, פורום נהיגה הגישה שלך לחיים היא: משתנה, בעקרון, "מוות איטי" נייטוויש בשבילך הם: להקה טובה מאוד! ושאלות טיפשיות P: מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתבאס שאני צריך לשים עדשות ראיה ואז פיפי הארץ או חו"ל? לא הייתי בחול.. איך קוראים לי? משהו פיני בכאילו אתה אוהב אותי? בטח חושב שאני מעצבן? נהה חכם? אולי מוזר? O: נההה מה דעתך על האייקון |ציפי|? סקסי בהחלט. נכון שהוא נוראנורא מטריד? לא

Cold Heritage

New member
עוד כמה ../images/Emo190.gif

ספר שהשפיע עלייך: סרט שהשפיע עלייך: שיר שהשפיע עלייך: השיר הכי אהוב עלייך: האם הפלאפון שלך סקסי? P: אהה... וואי איזה שאלות מפגרות XD הממ... מאוחר, הולך לבית הספר נכון שבא לך לחזור לבית הספר? מה אתה שומע ברקע? [אני נימו P:] הממ.. טוב שיהיה לך יום נורא נעים וכאלו D:

אביעד!!

אני לא מציקה,אני רק רוצה תמונה!
טוב,טוב,בסדר,נשאל כמה דברים אוכל אהוב? תוכנית TV אהובה? איזה עוד סגנונות מוסיקה אתה שומע? ואממממ נגמרו לי השאלות שלא שאלו

TheImpactBoy

New member
תמונה שלי?

אוכל אהוב? וואי ג'אנק בעיקר תוכנית TV אהובה? חברים ונשואים+ איזה עוד סגנונות מוסיקה אתה שומע? הכל האמת.. ג'אז, בלוז, פופ, לא אוהב מזרחית מכל הסוגים.

אביעד! :]

אתה יודע אני ממש מתגעגעת להצפות של במסרים
איך הולך עם הקומונה של וויד'ין? מתי תפתח גם להם פורום :]? סרט אהוב? ספר אהוב? סתם משהו שאתה אוהב? אם היית צריך לאבד את אחד מחמשת החושים מה זה היה ולמה (שאלה מפגרת
)?
או
?
או
? *מפסיקה לנדנד* הו וול, נהנת?

TheImpactBoy

New member
בטח מתגעגע ../images/Emo99.gif

איך הולך עם הקומונה של וויד'ין? מממ מתה? מתי תפתח גם להם פורום :]? לא באופק, הם מרגיזים אותי בימים אלו. סרט אהוב? וואי מלך האריות
. סתם לא, יש אבל. ספר אהוב? הנזיר שמכר את הפרארי שלו, אל תגלה, אבדות סתם משהו שאתה אוהב? אותך. אם היית צריך לאבד את אחד מחמשת החושים מה זה היה ולמה (שאלה מפגרת)? O_ם אין!! או ? פרות או ? שניהם

למעלה