מי אני?

box 5

New member
../images/Emo220.gifמי אני?../images/Emo220.gif

ו.. השבוע... *תופיםתופיםתופים* ילדת הפרעות האהא יאללה תפציצו את גל יש עכשיו חופש חנוכה יהיה לה זמן לענות..!!! סופשבוע נעים, וחנוכה שמח לכולם!

AliceQueen

New member
גל!

מה קורה? איך החופש עד עכשיו? מה התכנונים שלך לחופש? מתי היומולדת שלך? איזה מזל את? כמה זמן את שומעת נייטוויש? מה השיר הכי טוב שלהם? מה הצבע האהוב עלייך? איזה להקות חוץ מניטוויש את שומעת? את רואה טלויזיה? איזה ערוצים\תוכניות את רואה? תמליצי לי על סרט? את אוהבת את חנוכה? קיבלת כבר כסף ממישהו? כמה סופגניות כבר אכלת? טוב חח, שאלות הזויות.... אבל תעני בכל מקרה!

היי!^^

מה קורה? איך החופש עד עכשיו? מה התכנונים שלך לחופש? מתי היומולדת שלך? איזה מזל את? כמה זמן את שומעת נייטוויש? מה השיר הכי טוב שלהם? מה הצבע האהוב עלייך? אממ יש כמה..שחור כחול ואדום איזה להקות חוץ מניטוויש את שומעת? הכוונה היא לפאוור? אני אתייחס רק בקטנה כי יש המון: סונטה,פרסיואיידר (ג'ים הכיר לי),קצת אפיקה,קצת ארצ' אנמי (כי זה מצחיק טילים) ואממ יש עוד אבל רק איזה שיר או שניים שלהם את רואה טלויזיה? בקושי איזה ערוצים\תוכניות את רואה? ערוץ 13 בעיקר (יס) תמליצי לי על סרט? פאנטום האופרה
את אוהבת את חנוכה? כן ולא
קיבלת כבר כסף ממישהו? חחחח מה זו החמדנות הזאת?! אממ מסבתא ומההורים ^^ כמה סופגניות כבר אכלת? 2
חטאתי!! טוב חח, שאלות הזויות....חחח ודווקא לא! אבל תעני בכל מקרה!

אויש,שיט,תיקונים

מה קורה? סיידר
איך החופש עד עכשיו?עוד לא התחיל!
מה התכנונים שלך לחופש?וואו,אני לא בבית בכלל כל החופש,נראה לי שאני פשוט אשן בת"א והרצליה
מתי היומולדת שלך? 21.11.91 (אני פיצית) איזה מזל את? עקרב (וגאה בזה!) כמה זמן את שומעת נייטוויש?אממ שנתיים ככה? מה השיר הכי טוב שלהם? קשההה

Cold Heritage

New member
גל :)

אי בודד. 5 דברים: שלושה דברים מרכזיים בחייך: נייטוויש בשבילך הם: אני מעצבן? מאוד? מקצוע אהוב[אם יש++]: שנוא: שודדים את מטאלשופ? לא מצליח לחשוב על עוד :p

סלובייי

אי בודד. 5 דברים: אמפי,גיטרה,
(חיחיחי),את כל הדיסקים הטובים שלי,ותומאס
שלושה דברים מרכזיים בחייך:מוסיקה,בי"ס (
),וחברים כמובן^^ נייטוויש בשבילך הם:להקה מעולה שצריכה לתרום לי את תומאס!
אני מעצבן?מה פתאום?! אתה סלובי!! מאוד?נההה מקצוע אהוב[אם יש++]:אנגלית
שנוא:מת'
שודדים את מטאלשופ? דהה,אתה עוד שואל?! אתה תעסיק את המוכר\ת

LadySilkworm

New member
גלללללללללל

[סליחה אם יש חזרה על שאלות פשוט לא קראתי מה שכתבו לך]. מה העניינים? מה את עושה היום? מה התוכניות שלך לחופש? למה לא יוצא לנו לדבר במסנ? ): מה את רוצה ללמוד? איפה את רוצה לבקר[בארץ ו\או בעולם]? באיזה הופעות של איזה להקות היית רוצה להיות? האם גם את עייפה עכשיו? מה היית לוקחת לאי בודד? אלו ספרים השאירו בך חותם חזק במיוחד?[נוסח קצת עילג אבל אני עייפה]. מהם הסרטים האהובים עלייך? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? את מי את מעריצה\מעריכה מאוד? [במידה ואת כן]. איך את מרגישה עכשיו? טוב אני לא אציף אותך ביותר מדי שאלות. חג שמייח שיהיה לך

../images/Emo13.gif שירהה

מה העניינים? סיידר ^^ מה את עושה היום?היום זה השקט לפני הסערה,אז אני בבית,ואז לחיות שבוע בת"א והרצליה
מה התוכניות שלך לחופש?חחח אמרתי כבר למה לא יוצא לנו לדבר במסנ? ):כייייי אני לא יודעת באמת! מה את רוצה ללמוד? פסיכולוגיה ובו זמנית התמחות במוסיקה,כנראה אחרי צבא לרימון איפה את רוצה לבקר[בארץ ו\או בעולם]? פינלנד,גרמניה,פולין כמובן (שנה הבאה!! ייאי!^^),הונגריה ועוד מלאא מקומות אחרים,הכל בשביל לצאת מהארץ! באיזה הופעות של איזה להקות היית רוצה להיות? נייטוויש,סונטה,דרים ת'יאטר,אינקיובאס (!),אלטר ברידג',מטאליקה,פלייליף,ופרל ג'אם. (וואו,זה יותר ממה שחשבתי
) האם גם את עייפה עכשיו?אהא
מה היית לוקחת לאי בודד?אמרתי כבר לסלובי ^^ אלו ספרים השאירו בך חותם חזק במיוחד? אל תגלה,השותף,המשוואה של דנטה,צופן דה וינצ'י,הדוד פטרוס והשערת גולדבך,הסיפור שאינו נגמר,האיש שאהב רק מספרים...ואלה מזכרון. מהם הסרטים האהובים עלייך?פאנום האופרה ומדגסקר (
) שחקן אהוב? נהה שחקנית אהובה? נהה את מי את מעריצה\מעריכה מאוד? אני לא אוהבת להעריץ,אבל אני מאוד מאוד מעריכה את סבתא שלי,שאיבדה המון המון (שואה,בת ונכדה) איך את מרגישה עכשיו? אמממ נראה לי שחליתי ביציאה אתמול
אבל אני במצברוח מרומם למדי
חג שממחחחח

Lillith Dirge

New member
הפצצה-שאלון סטייל בלוגים.

שעת התחלה: 1. שם פרטי: 2. כינוי? 3. גיל? 4. עיר? 5. יש אחים? 6. ההורים נשואים? 7. מה אתם לובשים? 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? 9. יש לך אייסיקיו? 10. יש לך מסנג'ר? 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? 12. יש לכם חיית מחמד? 13. הייתם בחו"ל? 14. מידת הנעליים שלך? 15. מאמינה באהבה? 16. מאמינה באהבה וירטואלית? 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? 19. מאמין בגורל? 20. מאמין בה'? 21. חוף או הרים? 22. לישון או לקום? 23. קרמבו וניל או שוקו? 24. איזה שפות אתה מדבר? 25. בן אדם של יום או לילה? 26. רגיש לדגדוגים? 27. יש חבר/ה? 28. את/ה בוכה? 29. התחביב האהוב עליך הוא? 30. עברת על החוק? 31. נרדמת בשיעור? 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? 38. שם אהוב לבן - 39. שם אהוב לבת - 40. שם אהוב לכלב - 41. בגדת אי פעם? 42. בגדו בך? 43. מה דעתך על בגידות? . 44. מה הפחד הכי גדול שלך? 45. מה החלום הכי גדול שלך? 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? 47. זרקו אותך? 48. אתה זרקת? 49. מה התכונה הכי בולטת בך? 50. מה היית משנה בך? 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? 55. הבן אדם הכי מצחיק? 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? 57. הבן אדם הכי מוזר? 58. הבן אדם הכי יפה? 59. הבן אדם הכי קרוב? 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? 61. הבן אדם שסומך עליך? 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? 63. הבן אדם הכי כשרוני? 64. הבן אדם הכי חברמן? 65. הבן אדם הכי מניאק? 66. הבן אדם הכי אמיתי? 67. הבן אדם הכי מצליח? 68. הבן אדם הכי ספאמר? 69. הבן אדם הכי צפוי? 70. הבן אדם הכי לא צפוי? 71. הבן אדם הכי חכם? 72. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה)? 73. הבן אדם הכי מסטול? 74. הבן אדם הכי חרמן: 75. הבן אדם הכי רומנטי? 76. הבן אדם הכי זיין? 77. הבן אדם הכי זיין שכל: 78. הבן אדם הכי רגיש? הוא מחק את השאלות 79-100... תתגברו כן או לא 101. נהנה בינתיים מהשאלון? 102. יושב על כסא? 103. להמשיך? 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? 105. התחלת עם מישהו: 106. התחילו איתך? 107. נשארת ער כל הלילה? 108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? 109. הרגת חיה בטעות? 110. הרגת חיה בכוונה? 112. פגעת בעצמך פיזית? 113. מעשנת סיגריות? 114. מעשנת נרגילות? 115. מעשנת סמים? 116. שותה אלכוהול? 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? 118. צללת עם דולפינים? 119. היית ערום בציבור? 120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? 121. רצית להיות מישהו אחר? 122. התקלחת היום? 123. הורדת שיערות מהרגליים? 124. התעלפת? 125. קיבלת נכשל בתעודה? 126. שחית בעירום? 127. עשית קרב גרעפסים? 128. התנצלת על משהו שעשית? 129. היית כל הלילה על המחשב? . 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה: 131. העברת פתקים בשיעור: 133. היית אצל פסיכולוג? 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? 135. בכית בסרט? 136. ניתקת למישהו בפרצוף? 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? 138. נשארת כיתה: 139. קפצת כיתה? 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? 141. היה לך גבס? 142. קנית קונדומים? 143. עשית היקי? 144. עשו לך? 145. התביישת בעצמך? 146. התביישת בהורים שלך? 147. התביישת בחברים שלך? 148. עברת יישור שיניים? 149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? . 150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא: אסוציאציות: 151. אהבה? 152. שלום? 153. מתנחלים? 154. יהודים? 155. מוות? 156. חיים? 157. כבוד? 158. מים? 159. ערפאת? 160.בצפר? 161: חופש? 162. חו"ל? 163: עבודה? 164. הצלחה? 165. השראה? 166. שדים? 167. מלאכים? 168. תנ"ך? 169. סוכר? 170. נשיקה? כיף מה עדיף: 171. לונדון או פריז? 172. סאבלימינל או הצל? 173. אש או מים? 174. הארי פוטר או שר הטבעות? . 175. חנוכה או פורים? . 176. משפחה או חברים? 177. לילה או בוקר? 178. מחשב או טלוויזיה? 179. חושפני או צנוע? 180. מוזיקה או סרטים? השלימו את החסר: 181. השם "דניאל" מזכיר לי את? 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? 183. הכי אוהבת? 186. חבל ש... 187. הלוואי והיה לי? 188. אין דבר העומד? 189. אם תרצו? 190. מי ששונא אותי מצדי ש...? 191. אחרי השאלון אני? 192. לא הייתי צריך? 193. אני חייבת לומר תודה ל? 194. אני חייבת לומר סליחה ל? 195. למה אני אף פעם לא? 196. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת? 197. יומולדת זו סיבה ל... 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: 199: הערבים הם: 200. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? -מוחעחע את חייבת לענות על הכל-

../images/Emo122.gif איה,אני לא רואה בעיניים!!

שעת התחלה: 13:42 1. שם פרטי: גל 2. כינוי? ילדת הפרעות (הכי מטומטם שקיים,בקיצור) 3. גיל? 15 4. עיר? פ"ת 5. יש אחים? 2 אחיות 6. ההורים נשואים? אהא 7. מה אתם לובשים? בגדים
וכרגע פיג'מה 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? Leter to dana 9. יש לך אייסיקיו? כייןן 322678797 10. יש לך מסנג'ר? יאפ [email protected] וכולם להוסיף! 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? לביבות? 12. יש לכם חיית מחמד? נופ אבל רוצה
13. הייתם בחו"ל? אהא,פריס 14. מידת הנעליים שלך? לא ברור,משהו בין 38-40 (ביג פוט!) 15. מאמינה באהבה? בטח 16. מאמינה באהבה וירטואלית? אמממ לא יודעת האמת 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? אהא 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? הם חמודים ^^ 19. מאמין בגורל? כן 20. מאמין בה'? לא סגורה על זה 21. חוף או הרים? חוף 22. לישון או לקום? כ"כ לישון! 23. קרמבו וניל או שוקו? לא קרמבו בכלל
24. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית,עברית,קצת גרמנית (רוצה ללמוד מאוד),ערבית
(סליחה,אני חצי ערקית),ואמממ נראה לי זהו 25. בן אדם של יום או לילה? לילה בהחלט 26. רגיש לדגדוגים? כין
27. יש חבר/ה? לא
אבל אני נשואה!
28. את/ה בוכה? עכשיו לא,אבל בכללי כן (אימוו) 29. התחביב האהוב עליך הוא? לנגן 30. עברת על החוק? אממממ השתכרות זה נקרא?
31. נרדמת בשיעור? בטח,מה אתם חושבים שעושים בשיעור תנ"ך? 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אני אמנע מלענות על השאלה הזאת
33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני חודש ככה 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? לפני חצי שעה 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לפני שנתיים נראה לי 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? כל הזמן זה קורה 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? לא זכור לי,נראה לי שאני עושה עבודה מספיק טובה ^^ 38. שם אהוב לבן - אדם 39. שם אהוב לבת - נועה 40. שם אהוב לכלב - אמממ אני צריכה לחשוב על זה..אולי באפי,כי הכלבה הזאת ממש חמודה^^ 41. בגדת אי פעם? אין לי עם מי ובמי
וגם אם היה לי אז בחיים לא! 42. בגדו בך? 43. מה דעתך על בגידות? שזה חרא, והבוגדים הם חתיכת ******* (
יש פה ילדים קטנים) 44. מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד משהו שיקר לי יותר מחיי 45. מה החלום הכי גדול שלך? כנראה למצוא אהבה 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? יכול להיות 47. זרקו אותך? לא^^ 48. אתה זרקת? גם לא ^^ 49. מה התכונה הכי בולטת בך? אולי שאני עקשנית? אה,ואמרו לי שביישנות,אבל אני לא בטוחה בזה 50. מה היית משנה בך? הכל. חוץ מכמה דברים קטנים 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? יש המון. 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? המשפחה כמובן,זה קצת יותר מאדם אחד 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? אחותי.היא לא גרה איתנו 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? גם אחותי,תמיד היא לצידי כשאני צריכה אותה
55. הבן אדם הכי מצחיק? חחחחח אני צוחקת מכל דבר,זו לא חכמה,בשבילי כולם מצחיקים (טוב,כמעט כולם) 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? המורה לסוציו-פסיכו :| 57. הבן אדם הכי מוזר? המורה לסוציו פסיכו 58. הבן אדם הכי יפה? תומאס
59. הבן אדם הכי קרוב? אחותי 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? בהחלט אחותי וחברה הכי טובה שלי 61. הבן אדם שסומך עליך? אני ממש לא יודעת.תשאלו אותם! 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? המחנכת בכתה ז'. בנאדם מדהים. 63. הבן אדם הכי כשרוני? יש המוווןן 64. הבן אדם הכי חברמן? חחח מה? 65. הבן אדם הכי מניאק? **** *** הוא חרא של בנאדם. 66. הבן אדם הכי אמיתי? *** היא הכי אמיתית בעיניי 67. הבן אדם הכי מצליח? חח אורי גלר? ( מי זה פור גאד'ס סייק?!) 68. הבן אדם הכי ספאמר? ממממ לאדעת 69. הבן אדם הכי צפוי? אמא 70. הבן אדם הכי לא צפוי? אבא 71. הבן אדם הכי חכם? **** חחחח 72. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה)? **** (לא אותו בנאדם כמו השאלה הקודמת) 73. הבן אדם הכי מסטול? אני! 74. הבן אדם הכי חרמן: ***** 75. הבן אדם הכי רומנטי? אין לי מושג,לא יצא לי לראות צד כזה של אף אחד עדיין
76. הבן אדם הכי זיין? כ"כ **** *** 77. הבן אדם הכי זיין שכל: המורה לתנ"ך 78. הבן אדם הכי רגיש? כנראה שאכן אני. 101. נהנה בינתיים מהשאלון?מממ האמת שכה 102. יושב על כסא? כה 103. להמשיך? נו? 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? כההה 105. התחלת עם מישהו: נופ 106. התחילו איתך? שלוש פעמים נראה לי,ואחד מהם היה שיכור 107. נשארת ער כל הלילה?בטח 108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? לא,מה אני בחורה?
109. הרגת חיה בטעות? לאא!! חס וחסה! 110. הרגת חיה בכוונה? מה פתאום!!! 112. פגעת בעצמך פיזית? כן,אבל לא בכוונה 113. מעשנת סיגריות? איככ לא 114. מעשנת נרגילות? ממש לא 115. מעשנת סמים? הכי לא! 116. שותה אלכוהול? קצת 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? לא,עוד לא הייתי עם אחד! 118. צללת עם דולפינים? הלוואי 119. היית ערום בציבור? לא,לא שידוע לי לפחות
120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה 121. רצית להיות מישהו אחר? כה 122. התקלחת היום? בטח 123. הורדת שיערות מהרגליים? כה 124. התעלפת? נופ 125. קיבלת נכשל בתעודה? נופ,אבל זה עתיד לקרות 126. שחית בעירום? לא 127. עשית קרב גרעפסים? לא,אני לא יודעת לעשות גרעפסים
128. התנצלת על משהו שעשית? בטח 129. היית כל הלילה על המחשב? כה 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה:נופ 131. העברת פתקים בשיעור:אהא (אבל ששש אל תגלו) 133. היית אצל פסיכולוג? נופ 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? אהא
135. בכית בסרט? כה 136. ניתקת למישהו בפרצוף? כה,אבל בצחוק והתקשרתי בחזרה להתנצל 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף?נופ 138. נשארת כיתה: נופ 139. קפצת כיתה? נופ 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? חחח לא 141. היה לך גבס? לא 142. קנית קונדומים? לא 143. עשית היקי? לא 144. עשו לך? לא,אבל נשכו אותי,זה נחשב?
145. התביישת בעצמך? תמיד 146. התביישת בהורים שלך?לא,אף פעם 147. התביישת בחברים שלך? חחחח אממ לא שזכור לי 148. עברת יישור שיניים? לא,אבל צריכה
149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? למה שאני אחשוב על בריטני שפיכס? 150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא: מאוד אסוציאציות: אני אוותר על החלק הזה,עמכם הסליחה
171. לונדון או פריז? פריס 172. סאבלימינל או הצל? לא זה ולא זה :S 173. אש או מים? אש 174. הארי פוטר או שר הטבעות? לא זה ולא זה 175. חנוכה או פורים? פורים,פחות משמין
176. משפחה או חברים?משפחה 177. לילה או בוקר? לילה 178. מחשב או טלוויזיה?מחשב 179. חושפני או צנוע? צנוע 180. מוזיקה או סרטים? מוסיקה 181. השם "דניאל" מזכיר לי את: מלא חברים שלי 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? אקוסטית 183. הכי אוהבת? לנגן 186. חבל ש... אני זו אני 187. הלוואי והיה לי? מוח 188. אין דבר העומד? נכון,אני בת
189. אם תרצו? אין זו אגדה? 190. מי ששונא אותי מצדי ש...? יהיו לו חיים מאושרים ושיעזוב אותי לנפשי 191. אחרי השאלון אני? ארביץ למישהו 192. לא הייתי צריך? לא מתחרטת על כלום 193. אני חייבת לומר תודה ל? כולם 194. אני חייבת לומר סליחה ל? המון אנשים 195. למה אני אף פעם לא? לא יודעת,למה באמת אני אף פעם לא? 196. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת? כן! 197. יומולדת זו סיבה ל...לתת חיבוק לאמא ואבא
198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לא לבקש ממני עצות,חבל עליכם. 199: הערבים הם: ערבים 200. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? מעצבנת,לא נחמדה במיוחד,וביישנית -מוחעחע את חייבת לענות על הכל-ניסיתי
זה היה קשה

TheImpactBoy

New member
שאלות,

אתה כועסת שאני לא כ"כ יודע מי את? אז מי את? מכירה אותי? באיזה פורומים את? שבוע טוב!

תשובות

אתה כועסת שאני לא כ"כ יודע מי את?לא,כי לא הייתה לך הזדמנות (ואתה לא מפסיד הרבה) אז מי את? אני גל,נעים מאוד! *לחיצת יד ופרצוף מובך קשות* מכירה אותי?כן באיזה פורומים את?פאוור וזה,אבל אני גם סמויה בפירסינג וקעקועים,כלי נגינה ונגנים שבוע טוב! גם לך!

FeLL67

New member
טוב נו המקוריות חוגגת

יש לך אחים ? כמה ? נכון שאם הם בנים הם לא יודעים להשתין בלי לכלך את האסלה ? יש לך חיות מחמד ? מה החלום שלך ? נכון שאת מצטרפת אליי לפינלנד ? D:

חח בטח מקוריות!

יש לך אחים ? נופ,רק אחיות כמה ? 2 נכון שאם הם בנים הם לא יודעים להשתין בלי לכלך את האסלה ? חחח גם אם היו לי אני בטוחה שאני לא רוצה לדעת יש לך חיות מחמד ?הלוואי,אבל לא מה החלום שלך ? אמרתי כבר
נכון שאת מצטרפת אליי לפינלנד ? בטח!!זו שאלה בכלל?! D:

גל../images/Emo99.gif

מה קורה אישה? אוהבת את חנוכה? יש תכנונים לחופש? צבע אהוב? צבע שנוא? שיר אהוב? ספר אהוב(אם את אוהבת לקרוא)? סרט אהוב? אני דורשת ממך לשים פה תמונה שלך

קאריייןןן../images/Emo99.gif

מה קורה אישה? סיידר אישתי,מה איתך? אוהבת את חנוכה?כייןן! יש תכנונים לחופש?המון! |בול| אנלא בבית בכלל צבע אהוב? כחול אדום ושחור צבע שנוא?ורוד זה השטן!! שיר אהוב? יש כ"כ הרבה,אבל מה שנדבק קרגע זה Everything-Lifehouse ספר אהוב(אם את אוהבת לקרוא)?"אל תגלה"-הרלן קובן (ומאוד מאוד אוהבת!) סרט אהוב? פאנטום האופרה אני דורשת ממך לשים פה תמונה שלך אבל אבלללל!!! אז אני דורשת תמונה שלך מהטיול! ולא רק אחת! סלחו לי,תמונה ממש ממש ממש ממש מעפנה,אבל הכי עדכנית. אחותי לא יודעת לצלם.

אבל לא ממש רואים את הפנים שלך../images/Emo7.gif

אישתי,יש לך עיניים מהממות
ושיער חלק
קיצר,תעשי לי ילד..או שניים.. ורוד בהחלט השטן...איכ
פנטום האופרה
לא,אני לא אשים תמונה שלי מהטיול..יצאתי מגעיל בכל התמונות
!אני לא פוטוגנית בכלל,וגם מזג האוויר שם לא עשה לשיער שלי טוב

למעלה