מפגש סוכות !

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif מפגש סוכות !../images/Emo66.gif

טוב אז ככה.. לפי מה שקבענו המפגש יהיה ביום שלישי - 28.9 עזריאלי - ליד חנות סטימצקי . שעות נוחות ? הערות ? משהו על התמונה ?

אני צריכה לדעת מי באה בטוח. ../images/Emo223.gif

בטוח. סמנו
ואני באה, דונט וורי^^ ושעה נוחה- כמו המפגש האחרון שלנו.. אני חושבת סביבות 11:00, אולי קצת אחרי.
ומקום הפגישה הקבוע שלנו- עזריאלי, סטימצקי. נחליט משם לאן הולכים, ותלוי במזג האויר.

oODamnRegretOo

New member
וואי אני רוצה לבוא D:

הקטע שאין לי שמז מתי ישחררו אותי מהצבא, עדי אני בונה על זה שאני מתקשרת אלייך אז תיהי זמינה

יאא, כןכן תבואי^^ ../images/Emo223.gif

מה קרה כולן מצטרפות, אני צריכה להכין יותר ברכות עכשיו
סתם,ב-כיף. ברכות! יאא, אמ, יש מצב את מביאה לי את השרשרת?

oODamnRegretOo

New member
חחחחחח

כןן בטח D: והאמת ממש באלי מפגשפורום, אני מרגישה זקנה אני מקווה שאני אצליח להגיע ><

Rose131

New member
אני מקווה שאוכל לקפוץ להגיד שלום..

אתקשר לעדי או לקארין ואבוא אם יתאים..

הקפצה! שומעות? ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

בקשר לשעה... בדרך כלל בעבר מפגשים היו מתקיימים ב-12, עכשיו מכיוון שמזג האויר הוא משתנה, בבוקר קצת חמים ואחרי זה נהיה אויר (בתל אביב,כן), אז נעים יותר להיפגש בשעות 10-11. כמו במפגש האחרון שלנו, הגענו רובנו ב11 וחצי וקצת אחרי. שנסכם על 11 וחצי? אני אגיע קצת לפני, כל אחת תגיע מתי שהיא יכולה. מחכים לכולם בעזריאלי.

CorEyni

New member
../images/Emo220.gifאני לא חושבת שזה משנה כ"כO:

הרי גם ככה כולנו נהיה כל הזמן במזגן> <

מפגש ראשון, אה? ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

לא כל הזמן נהיה בבניין עם מיזוג, תאמיני לי

חח זה נורא תלוי במזג אויר, עינת.. ../images/Emo223.gif

הרבה פעמים כשיש מזג אויר נעים בחוץ, לא חם מדי ולא קר מדי, אנחנו יורדות לשבת ברחבה מתחת לעזריאלי ומצטלמות ומקשקשות סתם.
אבל שוב, נראה איך יהיה באותו יום. גם רוב הפעמים במפגשים קודמים היינו ישר אחרי שעה- שעה וחצי נוסעות לסנטר. במפגש האחרון נשארנו בעזריאלי הרבה זמן
וזה היה כיף.

למעלה