נבחרי השנה

../images/Emo220.gifנבחרי השנה../images/Emo220.gif

טוב אחרי טקס ה MTV חשבתי למה שלנו לא יהיה טקס כזה? מה זה? זה ההצבעות לנבחרי השנה יהיו קאטגריות שונות ובסוף יהיה לנו "טקס" בפורום מי יכול להצביע וכמה? כול אחד יכול להצביע פעם אחת לכול קאטגוריה המבצעים יכולים להיות גולשים קבועים, גולשים סמוים וגם כאלה שרק נכנסו בפעם הראשונה ל-כ-ו-ל-ם אז מה נבחר? בגלל שזה פורום ג'סטין כול המועמדים וכול הבחירות יהו קשורות אליו לדוגמא השיר הכי טוב... איך בחורים? בכול שבוע או יותר אני יעלה קטגוריה החריה נעשית על ידי הודעה בפורום בכול קטגוירה חוקי ההצבעה יהיו שונים לכן קראו טוב תהוראות מה אחרי שכולם בחרו? אחרי שכולם בחרו אני סוגרת תקטגוריה ופותחת חדשה (בהודעה חדשה) ואפשר להצביע מחדש אחרי שסיימנו לעבור על כול הקאטגוריות אני יפרסם את התוצאות של נבחרי השנה מקווה שהיה שיתוף פעולה! מקווה שהכול ברור -נא לא להגיב אני ישים תקטגוריה השניה-

../images/Emo98.gifפוזת השניה../images/Emo98.gif

טוב הפעם זה פוזת השנה! תבחרו תמונות של ג'סטין במצבים שונים איך מצבעים ככה: 1-התמונה שהכי אהבתי 2-התמונה השניה שהכי אהבתי וזהו טוב נא לא להגיב עד שנאי יסיים לשים את התמונות ^^

LeAnnDylan

Well-known member
מצביעה

אני לא ממש קשורה אבל קפצתי אז אמרתי יאללה נצביע תמונה 1 הכי יפה ואחריה 11

תכנסי שניה

זה ממש בסדר שהגבת למקום הלא נכון! ואני שמחה שאת מצביעה וגם ההצבעה פתוחה לכולם! ורשמתי אוצתך

1.

טוב תסלחו לי על האיטיות שתהיה קשה לבחור מבין 224 תמונות מושלמות >< -נא לא להגיב-

למעלה