../images/Emo220.gifניחוש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo220.gif
ניחוש טוב
אוקי אני רושמת שוב את ההסבר למי שלא ראה את המשחק של זה הראשון שעלי ניצחה וקיבלה 3 עיצובים מתנה XD ושלחתי לה גם במסן^^ הנה למי שלא ראה את המשחק הקודם הנה קישור ויש שם גם את הפרסים :] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=106950482 אוקי הנה אני לוכחת שיר באנגלית ועושה אותו בגרמנית ואתם צריכים לנחש איזה שיר זה ולהגיד לי אותו מי אומרת ראשונה מקבלת עיצוב חמוד ^^ שאני ישתדל לעשות מושלם ואתן תבקשו גם איזה עיצוב או משהו מדליק XD יאאלה הנה זה כולל בהתחלה את השם של השיר וכמה שורות מעמצה השיר ואתן רוצים שאני תמיד ירשום את ההוראות ?עם כן רק תגידו D: מתחילים ימגנובים שלי D: עשיתי אחד ממש קל... Quand Vous êtes s'en allés Quand vous êtes s'en allés Les morceaux de mon coeur vous manquent Quand vous êtes s'en allés Le visage que je suis venu pour savoir manque aussi Quand vous êtes s'en allés Tous les mots je dois entendre pour toujours me recevoir tout le jour Et faites-le bien Je vous manque