ניחוש טוב

LiHiLuSh

New member
../images/Emo220.gifניחוש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo220.gif

ניחוש טוב
אוקי אני רושמת שוב את ההסבר למי שלא ראה את המשחק של זה הראשון שעלי ניצחה וקיבלה 3 עיצובים מתנה XD ושלחתי לה גם במסן^^ הנה למי שלא ראה את המשחק הקודם הנה קישור ויש שם גם את הפרסים :] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=106950482 אוקי הנה אני לוכחת שיר באנגלית ועושה אותו בגרמנית ואתם צריכים לנחש איזה שיר זה ולהגיד לי אותו מי אומרת ראשונה מקבלת עיצוב חמוד ^^ שאני ישתדל לעשות מושלם ואתן תבקשו גם איזה עיצוב או משהו מדליק XD יאאלה הנה זה כולל בהתחלה את השם של השיר וכמה שורות מעמצה השיר ואתן רוצים שאני תמיד ירשום את ההוראות ?עם כן רק תגידו D: מתחילים ימגנובים שלי D: עשיתי אחד ממש קל... Quand Vous êtes s'en allés Quand vous êtes s'en allés Les morceaux de mon coeur vous manquent Quand vous êtes s'en allés Le visage que je suis venu pour savoir manque aussi Quand vous êtes s'en allés Tous les mots je dois entendre pour toujours me recevoir tout le jour Et faites-le bien Je vous manque

LiHiLuSh

New member
זה כול המשחק מאמי ^^

אתן צריכות לחפש מילונים או אנשים שיעזרו לכם XD ליראות מה רשום עישתי קישור למשחק הקודם גם רשום שם XD ואפילו הפורום עוזר לכם מישהו שם פה מילון אנגלי גרמני -גרמני אנגלית לא
בהצלחה D:

N i t z a n 42

New member
מזה המילים האלה?

פעם שעברה ידעתי בלי מילון
עכשיו לא הבנתי אז היסתכלתי במילון והוא לא מזהה בכלל תמילים..את בטוחה שזה נכון?

LiHiLuSh

New member
אמ כן שנייה אני

יבדוק עוד מעט שוב אחי שאני יחזור מהסופר! ויש אתרים כנירא לא מספיק חכמים גם לכו תידעו ...

LiHiLuSh

New member
כן כן אני טיפשה../images/Emo69.gifסליחה../images/Emo122.gifסליחה הנה

לא תירגמתי טוב כלום סורי ,סליחה תיסלחו לי זה לא יקרה שוב
זה הנכון
Wenn Sie Weg sind Wenn Sie weg sind Die Stücke meines Herzens vermissen Sie Wenn Sie weg sind Das Gesicht, das ich kam, um zu wissen, wird auch vermisst Wenn Sie weg sind Alle Wörter muss ich hören, um mich immer im Laufe des Tages zu bekommen Und machen Sie es, OK, Ich vermisse Sie

LiHiLuSh

New member
אזז מה את רוצה פרס ?חח

ואת יכולה לעלות לפה תתמונות שאת רוצה גם או רק לומר לי מה ואני יבחר תמונות XD

LiHiLuSh

New member
פרס פרס פר D: הנה הפרס שלך ושלחתי לך

גם במסר אוקי מי שלא יודע היא ביקשה לוגו לבלוג שלה XD הנה,

LiHiLuSh

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

ה
אני רוצה להמשיך את המשחר ואני לא יכולה ביגלל שאתן לא אומרות לןי אמה אתן רוצות וזה מעכב לכן מה עכעשיו מי שרושם את התשובה שירשום באותו הודעה את מה שהוא רוצה פרס

למעלה