נייטוויש באריזה של ממתק

Blade Of Fire

New member
../images/Emo220.gifנייטוויש באריזה של ממתק../images/Emo214.gif

והשבוע, הדיסק שנחשב בעיני רבים לדיסק הטוב ביותר של נייטוויש-wishmaster ולשאלות: דרג את העטיפה: האם העטיפה קשורה לאלבום? לאיזה משפט מאיזה שיר התמונה מתקשרת? האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? שאלות ממוקדות: שוב יש לנו כאן אלבום שמסמל משהו-מה לדעתכם העטיפה מסמלת?

Super Alonit

New member
יה!../images/Emo47.gif

ולשאלות:
דרג את העטיפה: 10.:] האם העטיפה קשורה לאלבום? לדעתי היא מתקשרת ל-Dead Boy's Poem, אבל אני גרועה בעניין הפרשניות האלו. לאיזה משפט מאיזה שיר התמונה מתקשרת? אין לי כוח לחפש. האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? לא, היא מקסימה. :]
שאלות ממוקדות:
שוב יש לנו כאן אלבום שמסמל משהו- מה לדעתכם העטיפה מסמלת? אה... דד בויז פואם?:X נו, אמרתי לכם שאני גרועה בזה.

Blade Of Fire

New member
את צודקת, היא אכן קשורה ישירות

במגילה רשום "poem's ____ the cild's heart" (וכן יכול להיות שאני טועה... לא חפרתי לגבי זה, זה מה שהצלחתי להבין מהפוסטר שתלוי אצלי בחדר)

Super Alonit

New member
וואו...../images/Emo12.gif

נראה לי שזו הפעם הראשונה שצדקתי בפרשנות.
(פעמים קודמות טענתי שהעטיפה מכילה עין מחלוקי נחל והדוויג, שזה לא בדיוק קלע למטרה האמיתית שלה)

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

וטאריה אמרה את המשפט הזה בFrom Wishes to Eternity לפני שהם ביצעו את דד בויז פואם

mary06

New member
עונה..לשם שינוי.

דרג את העטיפה:8..יפה, מסמלת את נייטוויש ואת האלבום אבל "מתרחש" שם יותר מדיי, צפוף. האם העטיפה קשורה לאלבום? כן לאיזה משפט מאיזה שיר התמונה מתקשרת? יש כמה משפטים שאפשר לקשר לתמונה: "A dreamy-eyed child staring into night" ווישמאסטר Deep Silent Complete" Black velvet sea "The sirens are calling for me הים השחור, הילד שמושיט ידיים כאילו קוראים לו..אני מחרטטת /: "Brave day sinking in endless night" גם מדיפ סיילנט. האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? אולי מורידה כמה דברים..מה העצים קשורים? והברבורים או מה שזה? שאלות ממוקדות: שוב יש לנו כאן אלבום שמסמל משהו-מה לדעתכם העטיפה מסמלת? אוי לא יודעת..הילד המת עצר לשמוע את הסירנות ולבהות לתוך הלילה ליד הים השחור אליו הגיע במסעו בחיפוש אחר האושר והאמת? נו מאיפה לי /:

TheImpactBoy

New member
וואו ../images/Emo99.gif

דרג את העטיפה: אם הייתי יכול יותר מ10.. פשוט מדהים... האם העטיפה קשורה לאלבום? מאוד! לאיזה משפט מאיזה שיר התמונה מתקשרת? לכל השיר פאנטסמיק האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? לא!! גאוני. שאלות ממוקדות: שוב יש לנו כאן אלבום שמסמל משהו-מה לדעתכם העטיפה מסמלת? מממ, הילד מצליח לפענח איזה קוד בחייו, ובזכותו משחרר את הנפש לחופשי אל השקיעה ובכך שוכח מהעבר... רק שהם העבירו זאת בצורה יותר ציורית... וזה הציור שלי בגרסה שונה קצת

Itay Simons

New member
../images/Emo99.gif

דרג את העטיפה: 9.5 האם העטיפה קשורה לאלבום? אממממ לדעתי כן- הילד בתמונה נראה כאילו הוא מביע משאלה..והאמת? גם מזכיר לי במובן מסוים את סליפווקר.
לאיזה משפט מאיזה שיר התמונה מתקשרת? מממ המשפט הראשון בשיר ווישמאסטר? (אה דרימי אייד צ'יילד סטרינג אין דה נייט...או איך שזה לא הלך, אני עייף, עזבו'תי
). האם הייתם מעצבים אחרת את העטיפה? לא :) שאלות ממוקדות: שוב יש לנו כאן אלבום שמסמל משהו-מה לדעתכם העטיפה מסמלת? אין לי שמץ של מושג.
אבל בכל זאת אנסה להיות יצירתי- אולי מחוץ לפריים, ז"א- מאחורי הילד- עומד לו תומאס, והילד מתחנן שמישהו יעזור לו לברוח מאימת הקלידן הפדופיל?

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif!

כן, אני בטוחה שלזה הם כיוונו כשהם תיכננו את העטיפה!

למעלה