נייטוויש בעטיפה של ממתק|סדגש|

Blade Of Fire

New member
../images/Emo220.gifנייטוויש בעטיפה של ממתק|סדגש|

אז השבוע הגענו לאלבום האחרון, Once, ולעטיפת המלאך המבכה שלו--> ולשאלות: דרג את העטיפה: איזה שיר מתקשרת העטיפה? איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? האם היית מעצב את העטיפה אחרת? מה אתה חושב שמייצגת העטיפה? זהו, מפאת חוסר תגובות ברור אז זו הפעם האחרונת. ואני מזכיר לכולם, שוב, לשלוח קטעים כתובים לתחרות.

Blade Of Fire

New member
לא.. סתם עייפות כללית

מהיומיים האחרונים.. הרבה עבודה בצבא... אבל יהיה בסדר עד יום ראשון:)

Super Alonit

New member
יופיטופי. :]../images/Emo210.gif

רק עכשיו חשבתי על זה שהאלבום מתחיל במילה וואנס... ~דיליי, איי נואו~
דרג את העטיפה: 8. עטיפה מגניבה אבל היא לא ציורית כמו הקודמות, ואין בה ים אפילו.~בשוק~
איזה שיר מתקשרת העטיפה? לדעתי לפחות, לפלאנט הל, בצורה מאוד עקומה ועקיפה (מה? אני גרועה בדברים האלה). נו, כי פלאנט הל מציג עולם מאוד אכזרי אז המלאך כאילו בוכה על זה.
איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? לא יודעת... עזובותי.
האם היית מעצב את העטיפה אחרת? לא, היא מגניבה והיא נייטווישית להחריד, ואני גם רגילה אליה.
מה אתה חושב שמייצגת העטיפה? מוות של טוב\ תמימות, כי אחרת על מה עוד יש למלאך לבכות? או שהמלאך בכלל מת, ואז אין ספק שזה מסמל מוות של הטוב בעולם. למה סוגרים את הפינה?
אפילו לא עשית את העטיפה של הסינגל אובר דה הילס, וזאת עטיפה ממש מטורללת.

Itay Simons

New member
נמ

דרג את העטיפה: 9 איזה שיר מתקשרת העטיפה? להתחלה של DCOW איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? מה שרשמתי מעל
האם היית מעצב את העטיפה אחרת? מממ אין לי מושג
מה אתה חושב שמייצגת העטיפה?

en li shem 7

New member
../images/Emo65.gif

דרג את העטיפה: 10 לאיזה שיר מתקשרת העטיפה? לודעת איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? לודעת האם היית מעצב את העטיפה אחרת? לא. נראה לי שהיא דיי יפה ככה..מחוספס. כאילו לא גמור... מדהים. מה אתה חושב שמייצגת העטיפה? מישהי מתאבל על הקשר של פעם אחת
.

blacknwhite

New member
עונה:)

דרג את העטיפה: 8. איזה שיר מתקשרת העטיפה? אמ... DCOW אכן מתקשר, אבל לא ממש. (אוח, כמה חפרתי עליו אתמול. ביום שני להנאת כולכם
) איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? אולי איזה שפט פלאט הל? שהו על עולם שחרב? לא יודעת, אין לי וכח לחפש עכשיו האם היית מעצב את העטיפה אחרת? לא יודעת, לא חושבת... אולי מה אתה חושב שמייצגת העטיפה? מוות של תמימות. (הי, זה כן מתקשר לDCOW ממש טוב!)

../images/Emo212.gif

דרג את העטיפה:9 איזה שיר מתקשרת העטיפה? פלאנט הל?... איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? once i had a dream and this is it
האם היית מעצב את העטיפה אחרת?לא מה אתה חושב שמייצגת העטיפה? מלאך שבוכה על מות התמימות שהייתה פעם לתומאס

../images/Emo88.gif

דרג את העטיפה:10 איזה שיר מתקשרת העטיפה? Wish I Had An Angel איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? משום מה, אני מקשרת ל All the tales are told All the orchids gone Lost in my own world Now I care for dead gardens מDead Gardens האם היית מעצב את העטיפה אחרת?לא,היא ממש נייט,ואני אוהבת אותה נורא. מה אתה חושב שמייצגת העטיפה?את WIHAA אל תסגור את הפינה, היא מקסימה|פפי פייס|

blacknwhite

New member
וואו, זה ממש נכון!

(החלק על dead gardens) ברגע שקראתי הבנתי שאני לגמרי מסכימה איתך

עונה../images/Emo9.gif

ולשאלות: דרג את העטיפה:9 איזה שיר מתקשרת העטיפה?ממ לדארק צ'סט אוף וונדרס ול-וויש איי הד אן אנג'ל. איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה?הממ..לא יודעת
האם היית מעצב את העטיפה אחרת?לא חושבת.היא יפה
מה אתה חושב שמייצגת העטיפה?אין לי מושג.

עונה:]

דרג את העטיפה: נממ.. 8.5 איזה שיר מתקשרת העטיפה? נראה WIHAA איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? לאידוע P: האם היית מעצב את העטיפה אחרת? לא, עטיפה יפה. מה אתה חושב שמייצגת העטיפה? התאבלות על המוות של התמימות. כמו שכולם כתבו
.

«Adrienne»

New member
הו

דרג את העטיפה: 7 לאיזה שיר מתקשרת העטיפה? זה די ברור אבל ל"וויש איי הד אן איינג'ל" איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? "Burning angel wings to dust" מהנ"ל... כי המלאך כאילו בוכה על הגורל האכזר של המלאכים... האם היית מעצב את העטיפה אחרת?הייתי גורמת לה להיראות פחות ממוחשבת... אולי גם לקשר אותה יותר לשם של האלבום...

lacrimosa girl

New member
אוך אל תפסיק!!

זהו גורלם של פינות הטופיק בפורום הזה, לגווע בגלל שהאופים מעניינים יותר =/ גם השיר השבועי סובל מזה. =/ דרג את העטיפה:
10. אוהבת. :) איזה שיר מתקשרת העטיפה?
אממ האמת לשום שיר
אולי לCMB... איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה?
כלום *-* האם היית מעצב את העטיפה אחרת?
לא היא מקסימה :) מה אתה חושב שמייצגת העטיפה?
מלאכים שבוכים על העבר. אוקי, אז עכשיו תומאס משווה את עצמו למלאך? מה נסגרא עם הנרקיסיזם?
אולי הוא בוכה על הזדמנות שהוחמצה? לדעתי אתה צריך לצרף קישור לליריקס של האלבום..זה יעזור למפגרים כמוני שמתעצלים ללכת לחפש אותה

TheImpactBoy

New member
אניי

דרג את העטיפה: 8.5 איזה שיר מתקשרת העטיפה? נראה לי ש DCOW איזה משפט מאיזה שיר מייצג את העטיפה? לא יודע האם היית מעצב את העטיפה אחרת? כן, קצת יותר גרפיקה. מה אתה חושב שמייצגת העטיפה?

למעלה