נייטוויש בעטיפה של ממתק

Blade Of Fire

New member
../images/Emo220.gifנייטוויש בעטיפה של ממתק../images/Emo214.gif

כן כן, פעם שניה השבוע כי זה חלף מהר מידי וכי אביעד ביקש...
אז השבוע נלך על דיוידי-- End of an Era, כמובן, הדיוידי וההופעה האחרונה של טאריה. ולשאלות: ולשאלות: דרג את העטיפה: האם היית מעצב את העטיפה אחרת: מה דעתך על השם של האוסף? מה לדעתך מסמלת העטיפה? תבלו.

lacrimosa girl

New member
ישלי דזה וו' שכבר עניתי על זה ../images/Emo6.gif

-אתמול לפני הבגרות, אני מסתובבת בבצפר ב8 כמו זומבי כי מחשבים סגור- -גיל לומד בכיתה שלי- |אני|: -נכנסת אחרי שגיליתי שמשחבים סגור, מתיישבת במקום- |גיל|: היי |אני|: היי |גיל| רוצה ללמוד איתי? |אני|: לא :) |גיל|: אוקי. -אחרי 3 דק'- |אני|: -יוצאת מהכיתה והולכת לבדוק אם כבר פתחו את המחשבים- |אני|: -חוזרת לכיתה- |גיל|: היי... |אני|: היי |גיל|: לאן הלכת? |אני|: מחשבים. |גיל|: אהה... -אחרי 3 דק'- |אני|: -יוצאת מהכיתה וחוזרת- |גיל|: יש לי דזה וו |אני|: למה? הרגע ירדתי מהאוטובוס
|אני|: -הולכת לשבת ליד גיל- |אני|: שופטים זה משעמםםםםם |גיל|: בואי נלמד שמות |אני|: לאאא ;; -יוצאת מהכיתה- -חוזרת- |גיל|: לא כבר עשית את זה, הממ, 4 פעמים? יש לי דזה וו'! |אני|: אתה סופר?
|אני|: לוקחת ערמה של סונטות מהשולחן- |אני|: ועכשיו אני אקריא לך כמה סונטות :) |אני|: -מקריאה לו את הסונטה ע האמנות, שכחתי את המספר- \גיל|: את מבינה את כל מה שאת קוראת? |אני|: כמעט -יוצאת מהכיתה וחוזרת- |גיל|: אני לא מאמין!!עלומה, כמה שנים שלא ראיתי אותך!! |אני|: D: |אני|: אני הולכת ומתחרפנת!! |גיל|: אז מה, לברוח? אני|: כן, ותבדוק בדרך אם מחשבים פתוח. וזה חזר על עצמו עוד איזה 6 פעמים
בסוף שכנעתי את בני השרת [
] לפתוח לי את מחשבים, הייתי על סף יציאע מדעתי O_ם ולמה כל ההקדמה הזאת? כי יש לי דזה וו'
דרג את העטיפה:
10
ממש יפה. האם היית מעצב את העטיפה אחרת:
לא. מה דעתך על השם של האוסף?
מתאים בול :) מה לדעתך מסמלת העטיפה?
פסלים של מלאכים...נו טאריה עוזבת וזה זה פריטי אוביוויוס

blacknwhite

New member
עד כמה שזה היה לא קשור בשיט,

ממש הצחקת אותי עכשיו
אגב, עידן, אני מצטערת שאני לא עונה, פשוט אין לי מה להגיד בנושא. לא שנראה לי שאתה לוקח את זה קשה או משהו, אבל בכל מקרה- לא אישי

mary06

New member
ממ

זה עדיף על ללמוד.. דרג את העטיפה: 8 האם היית מעצב את העטיפה אחרת: אולי תמונות של כל הלהקה יחד..אם כבר סוף עידן אז לפחות תמונות שלהם כשהם היו שמחים ומאושרים ..או משהו /: מה דעתך על השם של האוסף? אוקיי, רק לי זה מזכיר משפט מ'חברים'? כשרייצ'ל עזבה את הדירה של מוניקה(כי צ'נדלר עבר) ואז היה להן וויכוח שזה כן/לא end of an era..אה רגע גלשתי..ממ נו כן סוף עידן עבור נייטוויש, הולם לחלוטין. מה לדעתך מסמלת העטיפה? מממ זה מזכיר את רומא/יוון העתיקה או משהו, שזה גם עידנים שעברו וחלפו..

למעלה