ישלי דזה וו' שכבר עניתי על זה ../images/Emo6.gif
-אתמול לפני הבגרות, אני מסתובבת בבצפר ב8 כמו זומבי כי מחשבים סגור- -גיל לומד בכיתה שלי- |אני|: -נכנסת אחרי שגיליתי שמשחבים סגור, מתיישבת במקום- |גיל|: היי |אני|: היי |גיל| רוצה ללמוד איתי? |אני|: לא
|גיל|: אוקי. -אחרי 3 דק'- |אני|: -יוצאת מהכיתה והולכת לבדוק אם כבר פתחו את המחשבים- |אני|: -חוזרת לכיתה- |גיל|: היי... |אני|: היי |גיל|: לאן הלכת? |אני|: מחשבים. |גיל|: אהה... -אחרי 3 דק'- |אני|: -יוצאת מהכיתה וחוזרת- |גיל|: יש לי דזה וו |אני|: למה? הרגע ירדתי מהאוטובוס
|אני|: -הולכת לשבת ליד גיל- |אני|: שופטים זה משעמםםםםם |גיל|: בואי נלמד שמות |אני|: לאאא ;; -יוצאת מהכיתה- -חוזרת- |גיל|: לא כבר עשית את זה, הממ, 4 פעמים? יש לי דזה וו'! |אני|: אתה סופר?
|אני|: לוקחת ערמה של סונטות מהשולחן- |אני|: ועכשיו אני אקריא לך כמה סונטות
|אני|: -מקריאה לו את הסונטה ע האמנות, שכחתי את המספר- \גיל|: את מבינה את כל מה שאת קוראת? |אני|: כמעט -יוצאת מהכיתה וחוזרת- |גיל|: אני לא מאמין!!עלומה, כמה שנים שלא ראיתי אותך!! |אני|: D: |אני|: אני הולכת ומתחרפנת!! |גיל|: אז מה, לברוח? אני|: כן, ותבדוק בדרך אם מחשבים פתוח. וזה חזר על עצמו עוד איזה 6 פעמים
בסוף שכנעתי את בני השרת [
] לפתוח לי את מחשבים, הייתי על סף יציאע מדעתי O_ם ולמה כל ההקדמה הזאת? כי יש לי דזה וו'
דרג את העטיפה:
10
ממש יפה. האם היית מעצב את העטיפה אחרת:
לא. מה דעתך על השם של האוסף?
מתאים בול
מה לדעתך מסמלת העטיפה?
פסלים של מלאכים...נו טאריה עוזבת וזה זה פריטי אוביוויוס