נייטוויש בעטיפה של ממתק

Blade Of Fire

New member
../images/Emo220.gifנייטוויש בעטיפה של ממתק../images/Emo214.gif

אז אתם לא מגיבים בצורה נורמלית אבל אני אמשיך עד שאגיע לוואנס!
אם כך, השבוע, הגענו לאחד האלבומים המצוינים של נייטוויש-Century chiild. לשאלות! דרג את העטיפה: לאיזה שיר מתאימה העטיפה? לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה? האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת? שאלות ממוקדות: כמו בכל שבוע, וכמו בכל אלבום של נייטוויש, גם כאן תגיע השאלה-האם אתה חושב שהעטיפה מסמלת משהו?

lacrimosa girl

New member
בוהו.

יש לי שיעור אז אני לא אחפור יותר מדי. דרג את העטיפה:
10. ממש אוהבת אותה. לאיזה שיר מתאימה העטיפה?
האמת שהיא לא מתאימה לכלום נראה לי :X אולי רק למה שכתוב באמצע החוברת ליריקס- The only love I ever knew וכו' לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה?
כנ"ל. אולי מED so lost in your sea? האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת?
למרות הכל לא, כי היא מקסימה. שאלות ממוקדות: כמו בכל שבוע, וכמו בכל אלבום של נייטוויש, גם כאן תגיע השאלה-האם אתה חושב שהעטיפה מסמלת משהו?
אני חושבת שזה בעיקר מסמל את היופי שתומאס מוצא בים =/ למרות שזה נראה יותר כמו אגם קסום מאשר ים...ואולי הכוונה למה שהיא מצאה במים- וכו'...אני לא מצליחה להבין למה זה קשור בעצם. אני צריכה את הליריקה מול העיניים וכרגע הנט בקושי זז, אמשיך אח"כ.

../images/Emo99.gif

דרג את העטיפה:10 לאיזה שיר מתאימה העטיפה?bless the child לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה?אהה... לא יודעת.. אין לי כוח להסתכל בליריקס.. האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת?לא שאלות ממוקדות: כמו בכל שבוע, וכמו בכל אלבום של נייטוויש, גם כאן תגיע השאלה-האם אתה חושב שהעטיפה מסמלת משהו? אני בטוחה שהיא מסמלת משהו אני פשוט לא יודעת מה

Shusho

New member
טרהללהלה

דרג את העטיפה: 8 לאיזה שיר מתאימה העטיפה? וואלה אין יל מושג. אני מסתכלת על רשימת השירים ואני זוכרת רק חצי מהם משום מה לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה? נו כנ"ל האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת? למען האמת לא, היא דווקא יפה. בקשר לשאלה האחרונה, סביר להניח שכן אבל אין יל עצבים להתעמק עכשיו בכל השירים כדי למצוא את המשמעות הנסתרת. אגב יש את העטיפה האחורית (בspecial edition כמובן) של יד שמחזיקה יד קטנה יותר על רקע ים, שזה מן הסתם מלא במשמעויות, כמו האהבה והקרבה למים, יש נרקיסים במים בעטיפה הקדמית שיש עליהם מליון סיפורים שכולם קשורים לאהבה נקסיסטית (עצמית) ו/או סיפורי אהבה שנגמרו בצורה עצובה. אבל משום מה הבחורה מחזירה ורד שחור ביד, שגם עליו, יש מליון אגדות פחות או יותר, ובעיקר מסמל קסם, כישוף, מאגיה שחורה, אנרכיזם ועוד. מידע נוסף: http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Rose_%28symbolism%29 בקיצור, עטיפה קצת כבדה :)

Shusho

New member
הא הנה:

My home is far but the rest it lies so close With my long lost love under the black rose You told I had the eyes of a wolf Search them and find the beauty of the beast​
מתוך one more night to live
No will to wake for this morn To see another black rose born Deathbed is slowly covered with snow​
מתוך: end of all hope יש בליריקה של כל הדיסק הזה גם קטעים על הwhite rose. אולי זו הבחורה עצמה :)

lacrimosa girl

New member
הו

זה גם מתאים לתיאוריה שלי ושל ענבר על CC :) ענבר!!אנחנו צריכות לשבת ולכתוב סקירה על CC בהתאם לתיאוריה ההיא
זאת אומרת לבחון את כל השירים וכו':) יש מצב שנעשה את זה הערב? :)

blacknwhite

New member
זה מתייחס אלי?

יש שתי ענבר פה, לכי תדעי
אבל אם זה אני, אז כן, אני אשמח

Itay Simons

New member
להלהלה

דרג את העטיפה: 10
לאיזה שיר מתאימה העטיפה? המ. בחובן מסוים לאושן סול...בגלל המים
לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה? אולי למשפט שאומרים בו 'סנצ'ורי צ'יילד' בדד טו דה וורלד? האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת? לא! היא מדהימה |אוהב| כמו בכל שבוע, וכמו בכל אלבום של נייטוויש, גם כאן תגיע השאלה-האם אתה חושב שהעטיפה מסמלת משהו? אמממ אין לי מושג

blacknwhite

New member
עטיפה ממש יפה../images/Emo99.gif

דרג את העטיפה: 10
לאיזה שיר מתאימה העטיפה? ואו... לא יודעת. אולי כמו שאנשים אמרו פה- לאושן סול, או לחלקים באוור דרים על הים, או משהו כזה... לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה? ראה תשובה למעלה האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת? לא
שאלות ממוקדות: כמו בכל שבוע, וכמו בכל אלבום של נייטוויש, גם כאן תגיע השאלה-האם אתה חושב שהעטיפה מסמלת משהו? אני משוכנעת שהיא מסמלת משהו. (אגב, יצא לי לבדוק בהזדמנות ב*דיסק המקורי שלי*
על הקרדיט ל:art direction חתום לא אחר מתומאס... זה גם אומר משהו, לא? אגב, זה ככה גם בווישמאסטר) בכל מקרה, אני משוכנעת שיש לעטיפה המון משמעות, אני רק לא ממש יודעת להגיד מה... אני אחשוב על זה, ואם אני אגיע למסקנות מבריקות כלשהן אני אודיע

LadySilkworm

New member
נמ..

דרג את העטיפה: 10 לאיזה שיר מתאימה העטיפה? ocean soul- בגלל המים. לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה? אין לי כוח לחפש... האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת? נופ. שאלות ממוקדות: כמו בכל שבוע, וכמו בכל אלבום של נייטוויש, גם כאן תגיע השאלה-האם אתה חושב שהעטיפה מסמלת משהו? כמובן, אבל כרגע אין לי כוח לחרטט.

TheImpactBoy

New member
אוקיי.

דרג את העטיפה: 8 וחצי לאיזה שיר מתאימה העטיפה? FOREVER YOURS לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה? לאדע האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת? כן, קצת מוסיף עניין, הכל סטטי שאלות ממוקדות: כמו בכל שבוע, וכמו בכל אלבום של נייטוויש, גם כאן תגיע השאלה-האם אתה חושב שהעטיפה מסמלת משהו? לא כ"כ. הכל יפה באמת, אבל נשי מידי.

Super Alonit

New member
נשי... אמאשך נשית!

לעטיפה הזאת יש משמעות מדהימה שאין לך מושג בכלל! אז הס.

Super Alonit

New member
גאונה!../images/Emo47.gif

עכשיו בכלל פירשנו את כל העטיפה, ולחשוב שחשבנו שזה סתם לקישוט...

en li shem 7

New member
:)אני אוהבת את הפורום הזה..

דרג את העטיפה:
9 לאיזה שיר מתאימה העטיפה?
EVER DREAM?:S לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה?
לודעת
האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת?
אמממ..כן. אולי קצת חיבור של האישה אל המציאות הזאת של ה'מפל'...היא קצת לא קשורה..חות מזה כלום:]

Super Alonit

New member
../images/Emo210.gifהעטיפה הכי מגניבה שלהם.../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

דרג את העטיפה: 10.
לאיזה שיר מתאימה העטיפה? לרעיון הכללי של האלבום.
לאיזה משפט מהדיסק מתאימה העטיפה? לא משפט, רעיון.
האם היית מעצב\ת את העטיפה אחרת? לא, היא קסומה ומופלאה.
שאלות ממוקדות:
כמו בכל שבוע, וכמו בכל אלבום של נייטוויש, גם כאן תגיע השאלה-האם אתה חושב שהעטיפה מסמלת משהו? כן, לפי דעתי האישה בעטיפה היא האהובה המתה של תומאס. הורד, כמו בכל החוברת המצורפת לאלבום, מופיע במצבים שונים בידיים שונות. בידיים זקנות הוא נבול, בידיים צעירות הוא פורח, ובידיים מלוכלכות כשל ילד קטן הוא ניצן. הורד בעיניי מסמל תמימות, וניתן לראות זאת על ידי שלבי החיים המתוארים באמצעות הידיים. אהובתו של תומאס מוציאה ורד, תמימות, מתוך מים, ים, המסמל נצחיות והמשכיות. זהו רמז לאהבה נצחית אך לעומת זאת הורד הנבול מסמל על אובדן תמימות. האהובה מתה ובועת האושר שבה חי תומאס התנפצה, הוא איבד את תמימותו ואמונתו, אך אהבתו אליה היא נצחית.

TheImpactBoy

New member
פרוש ממש מיוחד לדעתי,

אבל שוב, הרעיון לא בא לידי ביטוי לדעתי... היית צריכה לשבת עם הגרפיקאי...

למעלה