ניתוח שיר ע"פ חברי הפורום

2MayaN2

New member
../images/Emo220.gifניתוח שיר ע"פ חברי הפורום ../images/Emo221.gif

פעם קודמת היה השיר Circle השבועConspiracy לשיר:http://www.youtube.com/watch?v=PAQruqjfT1s&feature=player_embedded למילים:http://artists.letssingit.com/paramore-lyrics-conspiracy-vclh7vp
שאלות על השיר
:
מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר?
אוהבים את השיר?
שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר:
למה דווקא שורה זו?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ?
למי הייתם מקדישים את השיר?
ציון לשיר 1-10?

2MayaN2

New member
מקפיצה לפני שאני פותחת אחד חדש../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif

אני יענה על זה יותר מאוחר:)

נסטי XD

New member
יאללה...נענה :)

מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר? וואו. מזמן. אוהבים את השיר? אכן כן. שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר: And when all security fails Will you be there to help me through למה דווקא שורה זו? כי היא אדירה הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? מדהים כמו שזה :) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? i lost my power הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? ברור. למי הייתם מקדישים את השיר? כרגע, למורה למתמטיקה שלי שהחליט לעשות קונספירציה שלמה נגדי. תמנון מטומטם XD ציון לשיר 1-10? 9

נסטי XD

New member
חחחח קצת..לא הרבה XD

סתם...הוא ממש חרא של מורה..בגללו אני לא ניגשת למועד א, וככל הנראה אני אכשל במועד ב'.. אבל יהיה טוב :)

2MayaN2

New member
אוי../images/Emo4.gif ../images/Emo221.gif

בכל מקרה מקווה בשבילך שילך טוב במועד ב'
בהצלחה!

2MayaN2

New member
קדימה ../images/Emo221.gif

מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר?אני פשוט צריכה למחוק את השאלה הזוXD אני לא זוכרת
אוהבים את השיר?כן
שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר:Tell me why I feel so alone וגם:And when all security fails Will you be there to help me through למה דווקא שורה זו?כי מי לא הרגיש ככה? (בראשון) ואת השני כי זה פשוט מתאים לי. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לאף זה מעולה ככה. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
(רק תדמיינו אותו רציני יותר) אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?לא יודעת
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ?כן. למי הייתם מקדישים את השיר?
ציון לשיר 1-10?9.5

למעלה