ניתוח שיר

lilison13

New member
../images/Emo220.gifניתוח שיר../images/Emo220.gif

והניתוח האחרון כי נגמרו לנו השירים Vampire Money: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? הליריקס: http://www.azlyrics.com/lyrics/mychemicalromance/vampiremoney.html

lilison13

New member
אתם מבאסים! נו תענו!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? The kids don't care if you're all right honey Pills don't help but it sure it's funny Gimmie gimmie some of that vampire money c'mon!
ושורה שממש מפריעה לכם? 3-2-1 We came to fuck חח הא?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא,השיר סבבה
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? פחות קולות רקע ודיבורים מוזירם באמצע השיר חחח נו זה שיר ולא הופעת לייב אז תנו לשמוע חחח
איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אחלה
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? גרין דיי(ושקט כל השונאי גרין דיי למינהם כאן.שתקו כבר)
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? סיסטם אוף א דאון?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין לי רעיון
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כן!!! מאוד
למי הייתם מקדישים את השיר? לא דעת,לכולם השיר מעלה את המצב רוח
ציון לשיר 1-10? 9

Ayush Cohen

New member
מאז SUMMERTIME אף-אחד לא עונה ../images/Emo4.gif

אני מודה שלא עניתי על דיסטרויה בגלל שאני לא כל כך אוהבת אותו אבל אני גם א שונאת אותו. חח בסאמרטיים ודה קידס עניתי רק אני ♥ כי אף אחד לא אוהב אותם
אבל vampire money זה שיר טוב אני בטוחה שכולם אוהבים אותו ושעוד אנשים יענו

Ayush Cohen

New member
../images/Emo13.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? [Gerard:] Well, are you ready, Ray? [Ray:] Yeah... [Gerard:] How about you, Frank? [Frank:] Oh, I'm there, baby [Gerard:] How about you, Mikey? [Mikey:] Fucking ready... [Gerard:] Well, I think I'm alright חח איך אני אוהבת את ההתחלה זה כל כך מצחיק
וכל השיר אין מקום בשבילל זה
ושורה שממש מפריעה לכם? אמממ.... הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא הוא מושלם ככה משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום הוא מושלם
איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מושלם
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אין ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל מי שלא MCR ..... אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם שלו מתאים לו
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? ברור
למי הייתם מקדישים את השיר? למי ששונא דימדומים
. איכסס אני שונאת את הספרים האלה, היא בכלל לא יודעת לכתוב והיא אמרה MCR גתים הסתומה... ציון לשיר 1-10? 10

Hadar way

New member
עניתי ובטעות יצאתי מהדף ><

אני מתוסכלת מזה עכשיו... אז אולי מחר אני אענה שוב :)

XoLilMissLolaoX

New member
אוייש אין לך מושג כמה פעמים זה קרה לי.....

זה כזה מעצבן!! אבל אם את משתמשת בגוגל קרום אז הוא שומר.... כאילו אם את עושה באק אז זה חוזר עם כל מה שכתבת או שממש יצאת?

למעלה