סיכום מצעדים שבועי

nina41

New member
א י ז ה י ו פ י , אני שמחה בשבילך שלומי

סוף כל סוף. עכשיו אני כבר בטוחה שהשיר יהיה בתקליט החדש והוא יהיה הראשון ברשימת השירים לילה טוב לכולם , nina41

nina41

New member
יום שישי 23 לנובמבר שלומי מקום 38 במצעד ב-ג'

אוריאן תבדקי מותק אולי זו טעות שלך הוא לא מקום 6 ברשת ג' כמו שפירסמת כאן אמרתי לך שכל שבוע מפרסמים את המצעד של השבוע שעבר והשיר "אבא" של שלומי שבת הוא במקום ה 38 את מוזמנת להסתכל על הזה בעיתון. שבת שלום nina41

orianush

New member
כנסי..

38 זה המספר שיר שאותו צריך לדרג.. הוא כן מקום 6 תראי באתר שלהם.. http://gimmel.iba.org.il/ תלחצי למעלה על מצעדים 38 זה המספר לדירוג תעשי תוצאות המצעד האחרון ותראי שהוא מקום 6.. נגיד שאת מתקשרת לדרג את המצעד הם מבקשים להקיש את מספר השיר שאותו את רוצה לדרג וזה בעצם המספר 38

nina41

New member
אני בשוק כנסי......

איזה פאדיחות שנים אני חושבת שזהו הדירוג של השירים והמקומות שאליהן האומנים היגיעו עם השירים שלהם וגם אם תשימי לב לפירסום שמה זה מאוד מטעה. בקיצור תודה שיידעת אותי וטוב ששמת לב שטעיתי טוב גם זה קורה לפעמים. שבת שלום אוריאן שימרי על קשר כאן במסרים מידיי פעם ממאיה - nina41

המצעד העברי של רדיו 90FM אמצע הדרך

שם השיר מבצע מקום אחרי שאהב ריטה 1 אחת שתיים שלוש מטרופולין 2 בשדות של המושב אורטל אופק 3 בשבילי הדר עוזרי 4 אבא שלומי שבת 5 הביתה, הלוך חזור הפרוייקט של עידן רייכל 6 שירה מירי מסיקה 7 הכל כשורה הבנות נחמה 8 באה אליי הראל מויאל 9 חתונה לבנה אביתר בנאי 10 תחת עינייך מלכה 11 גרמת לי ללכת ג'קו אייזנברג 12 אין לי מקום מטרופולין 13 סתם עוד יום אוהד חיטמן 14 צדק ארז לב ארי 15 גאיידמק התקווה 6 16 להיות הבנות נחמה 17 קרב איגרוף אפרת גוש 18 את עידן משה 19 ואולי אביגייל רוז 20 לחיות את החלום בן ארצי 21 בדד סינרגיה 22 ארץ ילדות מיקה קרני 23 באמת מיכל רוט 24 אבוד מאהבה סוליקו 25 ספטמבר מורן כרמל 26 פספסת סאבלימינל 27 שומדבר רמי פיינשטיין 28 הכוח שבפנים מאיה ממן 29 מנגן ושר בועז מעודה 30 הפינה לשיפוטכם בא הביתה עידן יניב 31 לך אלי מאיר בנאי 32 נ.ב. רן דנקר ועילי בוטנר 33 אופטימית אלה 34 על ספסל בשדרה הסוכריות 35 חם לי בלב אסי זיגדון 36 את המצעד ניתן לדרג דרך המרכזייה הרדיופונית 054-7909090 שלוחה מס' 6

אורטלי84

New member
ברכותיי! מצאתם את החלק הבא

חלק מספר 12. כל הכבוד! הרמזים לחלק הבא (פרטים למועד פרסומו תוכלו למצוא בפורום במשך היום אז תעקבו) פורום: הלכה עד הסוף עם הפתגם "פעם שלישית גלידה" אשכול: מבחוץ הוא יפה. ומבפנים?

nina41

New member
סליחה , אבל לא הבנתי במה מדובר אולי תסבירי

שכוווווווווווולם יבינו ? תודה מראש מאיה - nina41

orianush

New member
מאיזה זה איזה משחק..

זה חלק מאיזה משחק שהיא עושה בפורום של עמרי רוטברד, זה בסדר אני אישרתי לה.. אל תתיחסו להודעה הזאת

nina41

New member
אני אישית מעדיפה שכל מה שקשור לשלומי שבת יהיה

בפורום הזה ולא חבורת ילדים קטנים מכוכב נולד שעוד לא היו בחיתולים כששלומי התחיל את הקריירה שלו אז אם לא אכפת לך אוריאן תכבדי את הפורום שאת מנהלת בבקשה ממך תאשרי מה שאת רוצה , אבל כל מה שקשור לשלומי שבת הזמר יותר מעניין אותנו מאשר עומרי רוטברד אני יודעת איך קוראים לו? לא משנה הקיצר, אפשר לפרגן לאחד כמו עמיר בניון כמו שעשה אחד dode כי שלומי מאוד אוהב לשמוע אותו ותמיד פירגן לו אבל לאחד שעוד לא הוציא אפילו סינגל לרדיו ??? , אני לא בעד. לילה טוב לכולם nina41

orianush

New member
מה האנטי הזה?

לא פרגנו לאף אחד... היא עושה משחק בפורום שלה והיא שאלה אם אפשא לפרסם פה משהו קטן.. מה כל כך בעיה בזה? למה לא לעזור אם אפשר? זה לא כזה מפריע לפורום.. יש פה מלא הודעות שלא קשורות.. זה לא צריך להפריע וחוץ מזה זה אחלה פרסום לפורום שלנו ובלי שום קשר.. למה לא לפרגן לאמנים צעירים? אז מה אם הוא מכוכב נולד.. נכון הוא עוד לא הוציא סינגל אבל הוא משחק בכל מיני מחזות זמר ומצליח.. כל אחד בדרך שלו

למעלה