סיכום שבועי

Devils Pet

New member
../images/Emo220.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif

מצטער שלא פתחתי שבוע שעבר, לא היתי בבית וגברת סתיו שכחה לפתוח את הסיכום, אפילו שאמרתי לה
(כמובן גנוב מפ. וקעקועים, מקוריות זה פאסה) משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שתאכלו ע"י היפופטם הרים.

Silver Tongue

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו
משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה, ויש יתוש בחדר
שיר שלא הפסקת לשמוע: חרשתי על ד"ר קספר
התחדשות השבוע:אולי אני הולכת לת"א ?
תוכנית השבוע: לא היה לי זמן כל כך.. שיעורים מעצבנים... סרט השבוע: לא ראיתי
תכננתי עם ידיד לראות, אבל כמובן שאמא שלו הרסה לי
היא לא אוהבת אותי
ספר השבוע: ספר מתמטיקה? בא לי לצאת לחודש חופש, מיצינו את הלימודים
ועוד איזה מורה הביאו לי.. עם מבטא רוסי כבד מאוד! בכלל לא הבנתי איך קוראים לה XDD מאכל השבוע: עוגת גבינה D: יציאת השבוע: כמו שאמרתי, התבטל לי בגלל אמא מרשעת של ידיד שלי... עוד לא הבנתי למה היא שונאת אותי כל כך.. רוצה להנזיר את הבן שלה מבנות..
או שהיא סתם נתפלת אלי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהו
חיחי
ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע:" אני לא מרשה לו ללכת, הוא עוד לא סידר את המדיח והוא לא עשה שיעורים!" זה המשפט הכי הזוי בעולם! במיוחד כשאין להם מדיח! והילד הזה הוא הילד הכי חרשן בעולם..
תמונת השבוע: אני מבואסת מידי
התוכניות שלי לשבוע הבא: לנסות משהו
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מבאס.. אבל גם נחמד במידה

מסכמשת

משהו טוב שקרה לך השבוע: דברים מצחיקים. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה. שיר שלא הפסקת לשמוע: the man who can't be moved התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: פלאם ספירנגס סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: ממ.. בקושי אכלתי יציאת השבוע: חמישי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש כמה ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: אני בשיא האבחנה "יו הוא צדק!@! הוא אמר שאתם תהיו פה ואתם שם!" XD זה נשמע לי הגיוני בראש חח תמונת השבוע: לא מצליחה לשים התוכניות שלי לשבוע הבא: ת"א ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אעששש P: שתאכלו ע"י היפופטם הרים. תודה כפרע

:) אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בשבת עם כל הכיתה באיזה ישוב יפה בשומרון משהו רע שקרה לך השבוע: הצתננתי בגלל המזגן הדפוק בבית ספר שלי :( שיר שלא הפסקת לשמוע: metallica - nothing else matters (שמעית אותו כשהורדתי את הלק השחור מהציפורניים כי הבית ספר שלי לא מרשה לק כזה...) התחדשות השבוע: אין... תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: שחק אותה סמארט (איזה דבילים מי שממציאים בישראל את השמות לסרטים זרים...) ספר השבוע: לא זוכרת את השם שלו אבל זה על רצח בלונדון עם המוסד הישראלי... מאכל השבוע: פיצה יציאת השבוע: אמ... השבת... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעשות לעצמי ימי חופש כי כבר נשבר לי מהלימודים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה טובה שלי שלא ראיתי כבר חודשיים.. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "תסגרו כבר ת'מזגן יא @$%#^Q#%" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: להבריז, ללכת לים... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע קר. לא בגלל המזג אויר בחוץ, הכיתה הגאון שלי נורא נהנת לקפא למוות ואני צריכה להתמודד עם זה. אז איך לסכם? היה קר..

Devils Pet

New member
הבצפר של הכי מפגר בקטעים האלה.

הלכתי במסדרון בבצפר (יש לציין שחצי מהשיער שלי היה צבוע באדום חזק, המנוגד לתקנון כמובן), ניגשת אלי מורה ומעירה לי על המכנסיים, שמסתבר היו נמוכים מדי לטעם בצפר, והיה ניתן לראות את התחתונים שלי. העיקר הצבע שיער לא הפריע להם.(ואני לא מדבר על מפגש אקראי, ישבתי לשיחה עם היועצת והמנהלת והם פאקינג לא אמרו כלום.) בקיצור, פעם הבאה שאני מגיע עם מכנס נמוך- אני מסולק מבית הספר. כנ"ל כמובן לכולם, משהו מפגר בטירוף.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חזרתי.

לא היה לי אינטרנט וזה. משהו טוב שקרה לך השבוע: חזר האינטרנט, חזרנו הביתה. משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה כזה כלכך .. מרתונים בלתי נגמרים של ברוקנסייד בעיקר. התחדשות השבוע: לא זוכרת ... תוכנית השבוע: היפה והחנון, פרויקט מסלול, דרייק וג'וש -___- סרט השבוע: ראיתי הרבה ... לא זוכרת את כולם. ספר השבוע: שומרת אחותי, סוףסוף סיימתי !! העאעאעאע איזה ספר טוב. גרם לי לבכות =__= מאכל השבוע: ג'אנק פוד. לאפחד אין כוח לבשל וגל גר רחוק מדי יציאת השבוע: ימים שלמים של קניונים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישו ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "הצב הזה כלכך צב שהוא כמעט קיפוד" והיה עוד המון אבל אני לא זוכרת. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: סתם כזה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סתם כזה.

MispIaced

New member
שמישהו יירה בי, ומהר.

• |ג'ייד| חזרתי.ו Down And Away [מצורף קובץ jpg] ו 18:27 | 22/09/08 לא היה לי אינטרנט וזה.

Devils Pet

New member
איחור אופנתי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: סתם, ערב שישי מגניב, אנשים אוכל וכאלה. משהו רע שקרה לך השבוע: בצפר, מבחן, ויועצת בצפר חדשה ושברירית שאני הולך להפיל מהר. שיר שלא הפסקת לשמוע: כשנפוליון יכבוש את עכו- הבילויים. התחדשות השבוע: מלא מכשירי חשמל. תוכנית השבוע: העשב של השכן
סרט השבוע: נקסט.(יעני הסרט, לא עבור לשאלה הבאה.) ספר השבוע: עדיין רודף העפיפונים. ג'יזס, אני 5 עמודים מלסיים אותו ופשוט אין לי זין להמשיך. מאכל השבוע: חזה הודו ממולא בכבד, בקר, וחזיר
וגם היה אחלה שרימפס. יציאת השבוע: שישי רגיל בעיר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נמ, לחזור מהטיול הזה של בצפר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאיודע. ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: "היא שמנה, חומה, שעירה, ומכוערת. והיא בת 7!" תמונת השבוע: מת על התמונה הזו. מרילין
התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים בחיים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ואללה פנאן.

למעלה