סיכומיישן

tal iero

New member
../images/Emo220.gifסיכומיישן../images/Emo220.gif

פתאום שמתי לב שאף אחד לא עשה סיכום שבועי אז... משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע טוב=]

דוויק אוהב מטבוחה!../images/Emo2.gif

אחד השבועות העמוסים
משהו טוב שקרה לך השבוע:טוב אין לי כוח לפרט-.- משהו רע שקרה לך השבוע:^^ היום הכי הכי של השבוע:יום חמישי
שיר השבוע של ביט 69:אמאמאממ..כל הבנות וכמו שלך
שיר השבוע לא של ביט 69:צ'ירי מימון מכה שנית! סרט השבוע: יורו טריפ+רוד טריפ..הסרטים האלהXD אף פעם לא נמאס לך
סדרת השבוע:שנות השבעים..עשיתי מרתון ב-VOD ספר השבוע:W^%&#$&סיימתי!
The Hairless Mexican מאכל השבוע:פלאפלP: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:אממממממממ..נראה לי שידיד שליP: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:"כי למי אין בלסמה?" התחדשות השבוע:פול שוקולדים וגומי מסוויטלנד[הגנבים האלה.] יציאת/בילוי השבוע:אמממממממממ...היום זה יקרה..יש ביקוש רצח 3 אנשים שונים ביקשו ממני לצאת ל-3 מקומות שונים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יום האהבה[?] ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אתה תראה מי יחשוש" או משהו כזה
תמונת השבוע:אממממ..יש תמונה שלי שיצאתי פאקצה רצח.אבל נחסוך
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבות:)

חברה שלי אמרה שביט 69 זיעזעו אותה.

היא ראתה ערוץ הילדים עם אחיה הקטן [היא הכינה לו אוכל וראתה תוך כדי] ואז ביט 69 ניגנו והיא הזדעזה.בצחוק,כן?
משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי אצל סבא עוד תקליט של הביטלס.אין,סבא מגניבוש יש לי חח משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם חברה שלי.. :\ כי היא סתומה כזאתי. היום הכי הכי של השבוע:היום.וההסבר יהיה כתוב אחר כך.. שיר השבוע של ביט 69: את לא רוצה... שיר השבוע לא של ביט 69:sgt pepper lonely heart club band-beatles סרט השבוע:איש הגשם
סדרת השבוע:דני הוליווד XD אני כל כך מושפעת גאדד ספר השבוע: אבא ארך רגליים. קראתי אותו אולי איזה 100000 פעים ואני תמיד כל כך אוהבת את הסוף. הוא כל כך יפה:)) מאכל השבוע: אני אגיד לכם מה לא מאכל השבוע.האוכל שהביאו לנו השבוע במנות.תפוחי אדמה שרופים ועוף לא אפוי.הקאתי. בעע מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אח שלי. הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: "מיכל,מעכשיו אנעי מעניק לך את השם רינגו סטאר.קודם זה היה יוני בלוך,עכשיו זה.שבוע הבא-מרגול". התחדשות השבוע:נאדה. יציאת/בילוי השבוע:טוב זה לא היה בדיוק בילוי או משו אבל אני ואחי עשינו מלחמת מים. הכנסנו מלא מים לפה וירקנו אחד על השני \.זה היה בדיוק אחרי שהתקלחתי אבל זה היה כיףף XDD ואז הוא עשה לי סדנה שאני לא ארגיש דגדוגים בכף הרגל.זה באמת עבד.אני לא מרגישה את הרגל שלי עכשיו D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שומדברררררררררררררררררר! איזה כיף זה,נכון? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מורן,עזבי כבר..לאמשנה.." -"יופי בגללך נשברה לי הצלחת!" "למה?" "אמרת לי לעזוב!" -"מיכל אני בהלם ממך שאת אומרת לי דרמה קווין מזדיינת! O:" -"מיכלי חמודה שלי מהממת מקסימה,יש לך כסף?" "לא..." "קפצי לי."
"מאוד בוגר תומר.מאוד." -"תומר! בפעם המאה אלף ושלוש! תודה שאתה עושה השתלות סיליקון בפושפושון שלך! תודה! אל תהיה מובך!" -"מעיין עוד חודש המבחנים למדעים.את תהי כל כך לחוצה שאיפה שהציפורניים יהיה לך רק דם כי כבר לא יהיו ציפורניים". -"קדימה מיכלי! לאן הולכים? לעץ השוקולד! מיקס דאט צ'וקלט! אני מפה אני מפה אני מפה! תיק גב! מיכל אני אוהבת אותך.אבל את דורה יותר.תביני." אבל באמת,זה מלחיץץץץץץץץץץץץץץץץץ.תאחלו לי בהצלחה. תמונת השבוע: אחי הכריח אותי להצטלם ככה.מאז למדתי עוד הרבה פרצופים חדשים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פיצפוצים!!@! [המחסן של כאילו,כאילו... "בתוך המחסן של כאילו.יש דברים אתם לא תאמינו.נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה! או משו כזה הולך השיר".] שבוע טוב אנשים חביבים

Maddie

New member
אעעאעאע סופשבוע

משהו טוב שקרה השבוע:
אמממ... 100 בערבית ^^
משהו רע שקרה השבוע:
8 בפיזיקה
היום הכי הכי של השבוע:
נמממממ.... לא יודעת
שיר השבוע של ביט:
את לא רוצה
תפסיקו לעשן
שיר השבוע לא של ביט:
Nicklback-Rock star Breaking Benjamin-The diary of Jane Shrek soundtrack-Hallelujah Red jumpsuit appartus-Guardian angel Red jumpsuit appartus-Cat and mouse McFly Broccli Ill be OK (Dougies version) Little Joanna Walk in the Sun Help The way you make me feel אעאעאע זה שיר כזה..אררר
Home is where the heart is
סרט השבוע:
זוג משמיים
סדרת השבוע:
איש משפחה, השרדות, השרדות:סין, המירוץ למיליון 11
ספר השבוע:
לא קראתי
מאכל השבוע:
נממממ..שניצל [?]
מישהו/משהו שעשה לכם את השבוע:
נמנמנמ לא ממש.
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
לא משהו מיוחד
התחדשות השבוע:
ניק חדש
יציאת/בילוי השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
לישון קצת
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
מישהו קרע לטליה את העיתון, ויצא שעל תמונה של ערס יצא פוני ספיר:"יו! תראו! ערסימו!" --
אירית:"i love you noy I feel Oi"
--
ילד מהכיתה באנגלית עשה תספורת חלקה, ויש לו מן גוונים בשיער אירית:"אוי נוי תראי ___ עשה גוונים בשיער" אני:"הוא נראה כמו פרה. יש לו נקודות בראש" --
ירדן עשה פוני- והוא ממש לא נראה טוב ככה. ספיר:"ירדן. אימו לא יפה לך. עזוב. תוריד ת'פוני" זה היה כ"כ אכזרי! --
מישהי נתנה לי מכה ביד "אעאעעאע בגללך יהיה לי נמק! יצטרכו לכרות לי את היד! יותר גרוע, אני אהיה על כיסא גלגלים! לא אל תאשפזו אותי!אני לא משוגעעעת!!!!!"
תמונת השבוע:
אין לי כוח XDDD
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
סבבה +

Xx MaayaN xX

New member
But i'm getting used to it, you have to get

משהו טוב שקרה לך השבוע: המחשב קרא את האייפוד
משהו רע שקרה לך השבוע: אני חולה )= היום הכי הכי של השבוע: שלישי שיר השבוע של ביט 69: החדש.. את לא רוצה שיר השבוע לא של ביט 69: Motion City Soundtrack - The Conversation סרט השבוע: סימפסונס סדרת השבוע: הישרדות ספר השבוע: --- מאכל השבוע: פסטה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אור הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: --- התחדשות השבוע: חגורה יציאת/בילוי השבוע: אני לא ממש במצב של לצאת מהבית, ובכלל מהמיטה. שפעת זה חרא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תיזהר למה תיראה מי יחשוש בסופו!!" חחח תמונת השבוע: >>> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די מעפן למען האמת..

just gaya

New member
סיכום../images/Emo109.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:המון שופינג! משהו רע שקרה לך השבוע:יום המשפחה>< היום הכי הכי של השבוע:רביעי/שלישי שיר השבוע של ביט 69:את לא רוצה!!!! שיר השבוע לא של ביט 69:pink stars and magazin של יוסלס סרט השבוע:קליק סדרת השבוע:הישרדות ספר השבוע:------ מאכל השבוע:אורז מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:טלטל כמובן והאסמס היום בבוקר
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:"בוקר טוב אהובתי" אסמס מטלטל התחדשות השבוע:תיק,קלמר,לקים,חולצה של HTF חולצה מריבולבר חגורת ניטים, סוודר,גרביונים נוצות נצנצים.. יציאת/בילוי השבוע:היום אצל ניקי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:המון מבחנים.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"מיקי בוגנים הוא האליל" תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:לפנים

tal iero

New member
סיכום../images/Emo66.gif גאיה!! ירדו השירים של פינק

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ.. סתם דברים נחמדים=]=] משהו רע שקרה לך השבוע: השיעור שלשום!
שיר השבוע של ביט 69: אולי שיר השבוע לא של ביט 69: detonation של טריוויום סרט השבוע: בוקר טוב ויאטנם, מוכת ירח סדרת השבוע: לא יודעת ספר השבוע:אין... אוף כיבשהה הזונה הזאת!! מאכל השבוע: הטוסט שאכלתי בבוקר
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אממ.. דברים קטנים ונחמדים הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: שאול עיצבן אותי!!! התחדשות השבוע:סווצ'רט יציאת/בילוי השבוע: כרמיאל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום..........
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ראם:" משעמם... רוצה להשתעשע?" אני:"באמת משעמם פה. יאללה בוא נשתעשע" *יונתן בא* יונתן:"מה אתם עושים?" אני:"אממ... רוצה להשתעשע איתנו??" יונתן: *פרצוף מבוהל* "מה????!?!?!" היו עוד כמה ששכתי.. תמונת השבוע: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד... חוץ מיום חמישי!! ארגג!!

יערולה13

New member
סיכום../images/Emo163.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:=== משהו רע שקרה לך השבוע:מבחנים
היום הכי הכי של השבוע:חמישי שיר השבוע של ביט 69:את לא רוצה שיר השבוע לא של ביט 69: i will be- avril lavigne סרט השבוע:למי היה זמן
סדרת השבוע:= ספר השבוע:קיץ אחד ביחד מאכל השבוע: רביולי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:חברה שלי עדן
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:= התחדשות השבוע:= יציאת/בילוי השבוע:לגלידרייה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אחותי נוסעת לחצי שנה לדרום אמריקה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:חירות שוויון אחווה או מוות הכנו על זה ריקוד
תמונת השבוע:-> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:רע מאוד!

ברלץ

New member
סיכום

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שהידיד הכי טוב שלי עדיין מאוהב בי (כבר 7 שנים בערך) ואני כ"כ מצטערת עכשיו שהתנשקתי איתו....... חרא של שבוע!!!!! היום הכי הכי של השבוע: אין שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69: mother mother אין לי מושג של מי סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: חרא ופיפי מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אין הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אין התחדשות השבוע: אין יציאת/בילוי השבוע: יומולדת של ידיד שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מוות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חחחררראאאאאאא..... תמונת השבוע: מישהו יכול להגיד לי כבר איך מקטינים תמונות? בינתיים סתם תמונה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חחחחחרררראאאאאא........

מישהו שמע את יוקו אונו שרה? נכון שזה מפחיד?!

שמעתי את הדיסק של ג'ון לנון ושל יוקו אונו והוא אחד הטובים ששמעתי..אבל יש לה פעמיים (נראה לי) שהיא שרה בדיסק וזה אחד הדברים המפחידים ששמעתי בחיים שלי.. משהו טוב שקרה לך השבוע: שום דבר.. משהו רע שקרה לך השבוע: כולם מתים פתאום..ויש לי בעיות בשקדים.. היום הכי הכי של השבוע: שום יום.. שיר השבוע של ביט 69: "את לא רוצה"..אחד הטובים.. שיר השבוע לא של ביט 69: "כל השבוע מרגיש כמו שבת"-בועז בנאי..הוא נשמע ממש טוב.. סרט השבוע: אוי!!! ראיתי סרט ממש טוב השבוע על סיפור חייו של יהודי-נאצי ואני לא זוכרת את שמו.. סדרת השבוע: 'האי'.. ספר השבוע: --- מאכל השבוע: --- מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: שום דבר.. הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: "היי שני, זוכרת איך נפלת?! חהאחהאחהא!!!" לא נפלתי, מעדתי קצת.. התחדשות השבוע: --- יציאת/בילוי השבוע: --- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחנים.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נפלא" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..אל תנסו להבין.. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: דיי גרוע..

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifDC sleeps alone tonight

מה, חזרתי? משהו טוב שקרה לך השבוע: וואלה דיי הרבה.. השיא היה אבל כשפגשתי אחרי 5 שנים[!!] את עידן, שזה אחד האנשים שאני הכי אוהבת בעולם משהו רע שקרה לך השבוע: היו לי מצבי רוח מפגרים לגמריי.. אבל גם הם עברו. היום הכי הכי של השבוע: שישי שיר השבוע של ביט69: את לא רוצה שיר השבוע לא של ביט69: The Postal Service- District Sleeps Alone Tonigh The Teenagers- Starlett Johansson Neon Neon - Trick For Treat Mgmt - Time To Pretend סרט השבוע: היה צריך להיות קלוברפילד אבל התאכזבתי ><" אז 'לחיות בתמונות' ו'ארץ קרה' סדרת השבוע: CSI ואבודים ספר השבוע: חף מפשע של ג'ון גרישם מאכל השבוע: גלידה מישהו/משהו שעשה לכם את השבוע: מאיפה להתחיל.. עידן, אנשים טובים, איזה קראש אחד
.. אההה נו והעובדה שאני מבינה אלגוריטמיקה! כןןן יואו זה הכי חח הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: יפה, ברור שיפה.. דרידר הכפרע ועוד איזה מישהו התחדשות השבוע: MP חדש ודיסק של America.. אחת הלהקות הכי טובות בעולם. יציאת/בילוי השבוע: הטיול שנתי שהיה אתמול בקולנוע נראהלי.. 20 איש זו חוויה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממממ לא, לא ממש ציטוט/יציאת/מילת השבוע: יויויויו תמונת השבוע: אין O: איך עבר עליך השבוע: היה טוב :] שיהיה שבוע טוב =] -ושאני אצליח להבין אם זו חזרה קבועה או משו חולף

נעומימי

New member
סיכום ../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משמרת ראשונה
משהו רע שקרה לך השבוע: כל הבעיות הבריאותיות
היום הכי הכי של השבוע: יום שני
שיר השבוע של ביט 69: "כל הבנות" שיר השבוע לא של ביט 69: How I Wish You Were Here- Pink Floyd סרט השבוע: נערי דצמבר (דניאל
) סדרת השבוע: "הפמלייה" ספר השבוע: הפסקתי לקרוא >< אני צריכה לקרוא יותר.
מאכל השבוע: כל מה שהוא לא בשר, נמאס לי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: דר
ויובל הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: שרי כפרעלייה הזונה הזאת, על ההתנדבות
התחדשות השבוע: וואנס
יציאת/בילוי השבוע: לא היה [שוב]
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד משמרת, ואולי להיפגש איתו
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: משהו שלוי אמר, אבל אני כבר לא זוכרת.
תמונת השבוע:
במבה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נפלאאאאאאאאאאאא
שבוע נהדר לכולם =]

למעלה