סינגלים חדשים | חלק ב' | 6/2/08

העכביש2

New member
../images/Emo220.gif סינגלים חדשים | חלק ב' | 6/2/08

וקצת ממה שאני הצלחתי לתפוס פה ושם

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Mark Brown ft. Sarah Cracknell- The Jour

Mark Brown ft. Sarah Cracknell - The Journey Continues כניסה חדשה למצעד הבריטי. זה מעיין סופט-דאנס כזה, אם יש דבר כזה בכלל

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Attic Lights – Never Get Sick Of The Sea

Attic Lights – Never Get Sick Of The Sea אני שומע את השירים לראשונה כמוכם. מהאזנה ראשונה: רוק קצת חרוש, אבל לא מזיק.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif

(Todd Terry - Get Down (Mousse T Remix אני לא מכיר את טוד טרי (אולי רק השם טיפה מוכר), והנה קטע חדש שלו בגרסת מיקס נחמדה, מזכיר קצת את השייפשיפטרס

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Wet Wet Wet – Weightless

Wet Wet Wet – Weightless לא יאומן אבל הרכב הפופ הסקוטי Wet Wet Wet חזר ב-2007 עם אלבום חדש ומתוכו עכשיו יוצא הסינגל הזה. שקט משהו.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Shaun Anthony - Come On Over

Shaun Anthony - Come On Over ושוב- הפינה מבוססת על שירים שאני שומע לראשונה ממש עכשיו. וזה שיר סול חדש ונחמד של זמר שאני לא מכיר.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Ruarri Joseph - Won't Work

Ruarri Joseph - Won`t Work זמר פולק/אקוסטי מאנגליה עם סינגל חדש.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Helen Boulding - Way To Go

Helen Boulding - Way To Go זמרת פופ רוק משפילד, אנגליה. מתחיל פולק, ממשיך סופט רוק. לא סוחף סה"כ.

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Boy Kill Boy - Promises

Boy Kill Boy - Promises שיר חדש ללהקת האינדי רוק מאנגליה, ומשמיעה ראשונה הוא נשמע טוב מאוד. מזכיר קצת שירי אינדי משנה שעברה (ארקטיק מנקיז, ליטל מאן טייט וכו').

העכביש2

New member
../images/Emo79.gif Badly Drawn Boy - Time Of Tides

Badly Drawn Boy - Time Of Tides הוא נהדר Damon Gough. או בשמו המוכר Badly Drawn Boy. סינגל חדש שלו יוצא השבוע רק ברשת. גיטרות, כלים, הרמוניה - סינגל מצויין

Akay4

New member
לירן,

תעלה את השירים לבלוג או משהו בבקשה...

למעלה