סיקור- הDVD's של המשרד

mikmik000

New member
../images/Emo220.gif סיקור- הDVD's של המשרד../images/Emo70.gif ../images/Emo220.gif

כמו שכבר הזכרתי, רכשתי לאחרונה את הDVD's של עונות 1 ו2. להודעה הזו אני אשרשר את ההתרשמות שלי והסיקור שלי על 2 מארזי הדיוידי הללו, מבחינת מס' מאפיינים [עטיפה, תפריטים, תוספות, וכו']. בגלל שאני רוצה לכלול תמונות, אני אאלץ לשרשר את הסיקורים בכמה הודעות שונות. אבקש לא להגיב עד שאסיים להוסיף את הכל.

mikmik000

New member
../images/Emo41.gif העונה הראשונה ../images/Emo41.gif

העונה הראשונה:
העטיפה, הדיסק, והמראה הכללי- העטיפה של העונה הראשונה היא עטיפה רגילה של דיוידי. היא אמנם איכותית [יש לה 2 סוגרים בצד, היא די עמידה וקשיחה, והדיסק מוחזק טוב מה שמונע ממנו מלפול בתוך העטיפה], אבל היא לא מיוחדת או מושכת במיוחד. למרות שמדובר בעונה קצרה של שישה פרקים, הנכנסים לדיסק אחד בלבד, הייתי מצפה מהעטיפה ליהיות קצת יותר מיוחדת. התמונה שעל העטיפה דווקא נחמדה לדעתי, למרות שהיא מציגה רק את הדמויות הראשיות. זה אמנם הפריע לי במקצת, אבל זה מובן מאחר והקאסט עוד לא היה כ"כ מגובש סופית בעונה הראשונה. על הצד האחורי של העטיפה מופיע תקציר כללי על הסדרה, ועוד 4 תמונות נחמדות- אחת של ג'ים, אחת של דוויט, אחת של מייקל, ואחת של ג'ים ופאם ביחד. מה שכן היה מאוד מאוד חסר לי כאן, הוא תקצירים. בד"כ בדיוידי'ז של סדרות טלויזיה, נהוג לכלול דף תקצירים של הפרקים הכלולים בדיסק, או לכתוב את התקצירים על גבי האריזה. הדבר השני שנורא הפריע לי, הוא שהדיסק עצמו גם לא מרגש במיוחד. מדובר בדיסק עם רקע דפדפת צהוב, שכתוב עליו The office-season 1, ובצד כתוב הציטוט "If this were my career, I'd throw myself in front of a train". לדעתי היה הרבה יותר מלהיב אם היו כוללים תמונה של הקאסט על הדיסק עצמו. אולי תשמחו לדעת, ששני הדברים הקטנים האלה שהפריעו לי במראה החיצוני של הדיוידי, תוקנו במארז של העונה השניה [שיסוקר בהודעה הבאה]. ציון על עטיפה, דיסק ומראה כללי- 5 מתוך 10.
התפריטים- התפריט של הדיוידי גם הוא פשוט למדי. תמונת הרקע היא אותה התמונה שמופיעה על פני האריזה של הדיוידי, כשעל פתק "פוסט-איט" כתובות 4 אפשרויות- נגן הכל, אינדקס פרקים, חומרי בונוס, ושפות. התפריטים הפנימיים של כל אחת מהאפשרויות, הם גם די פשוטים כשכל פעם ישנן תמונות אחרות, ולמטה נשארות כל הזמן אפשרויות של חזרה לתפריט\נגן הכל. בדיוידי שיש לי [המקורי מארה"ב], ישנן כתוביות באנגלית ובספרדית. ידוע לי כי קיים גם דיוידי מתורגם לעברית, אבל מכיוון שאין לי אותו, אין לי אפשרות לבקר את איכות הכתוביות. ציון על התפריטים- 5 מתוך 10. [סביר ונוח לשימוש, אבל לא מושך או מיוחד].
התוספות- בדיוידי של העונה הראשונה קיימים 2 סוגי תוספות, הסצינות המחוקות, והקומנטריז: א'-סצינות מחוקות- קיימות סצינות מחוקות מכל הפרקים של העונה הראשונה. אורך הסצינות המחוקות נע בין 7 ל11 וחצי דק'. להלן הזמנים המדוייקים- *פרק ראשון-7 דקות ו43 שניות. *פרק שני-10 דקות ו53 שניות. *פרק שלישי-9 דקות ו5 שניות. *פרק רביעי-11 דקות ו43 שניות. *פרק חמישי-9 דקות ו23 שניות. *פרק שישי-7 דקות. מה שאומר שבסכ"ה יש בדיוידי בערך שעה של סצינות מחוקות. זה אמנם הרבה פחות מאשר מה שיש בדיוידי של העונה השניה או השלישית, אבל זה עדיין הרבה. ב'-קומנטריז- מעבר לסצינות המחוקות, ישנם קומנטריז [הקרנת הפרקים בזמן שהשחקנים\יוצרים מדברים ברקע על עשיית הפרק או הסצינה הספציפית המופיעה על המסך] לפרקים הבאים- *לפיילוט- 2 קומנטריז שונים. הראשון עם ג'ון, ריין, וביג'יי [ג'ים, דוויט וריאן], והשני עם ריין, ג'נה, ביג'יי [דוויט, פאם, ריאן], והמפיקים גרג דניאלס וקן קואפיס. *לדיוורסיטי דאי- ג'ון, ריין, ביג'יי וגרג דניאלס. *לדה אלייאנס- ג'ון, ריין, ג'נה, ביג'יי, גרג דניאלס, מפיק יועץ לארי ווילמור, והכותבים\שחקנים פול ליברשטין (טובי), מינדי קלינג (קלי), ומייקל סקאר (מוז). *לבסקטבול- סטיב קארל, ג'ון, ריין, ביג'יי, וגרג דניאלס. הקומנטריז ממש שווים צפייה לדעתי.. יש קומנטריז לרוב הפרקים, והשחקנים ממש מצחיקים גם כשלא כותבים להם תסריט [בעצם הרבה מהם תסריטאים אז זה הגיוני
]. ציון על התוספות- 8 מתוך 10. [מה שיש מושקע ומצחיק, אבל אין הרבה].
המילה האחרונה- בסכ"ה הדיוידי עלה לי 40 שקל. הוא זול, והוא גם די נראה ככה. רואים שלא השקיעו יותר מידי בהפקה שלו מבחינת העטיפה והתפריטים, אבל לפחות התוספות פחות או יותר מפצות על כך. אם הוא היה עולה 100 שקל או יותר, לא היה שווה לקנות אותי לדעתי, אבל ב40 שקל, הייתי גם קונה אותו שוב. התוספות עשו לי את היום וכיף מאוד לראות את הקומנטריז.
ציון סופי- 6 וחצי מתוך 10. -תמונות בהודעות הבאות-

mikmik000

New member
../images/Emo41.gif העונה השניה ../images/Emo41.gif

העונה השניה:
העטיפה, הדיסקים, והמראה הכללי- העטיפה של העונה השניה יותר ממפצה על העוול שנעשה לזו של העונה הראשונה. גם כאן בצידה האחורי של העטיפה יש תקציר כללי על הסדרה ומספר תמונות, אבל מסתבר שהעטיפה שרואים ברוב אתרי האינטרנט [של סטיב והדמויות הראשיות מציצות דרך ווילונות משרד], היא למעשה רק העטיפה החיצונית. מהעטיפה הזו נשלפת "מעטפת קרטון" נוספת, שעליה יש תמונות גם של הדמויות המשניות יותר [טובי, סטנלי, אוסקר, אנג'לה, קלי, קווין, פיליס ומרדית', יחד עם כל הדמויות הראשיות]. בצידה האחורי של מעטפת הקרטון הזו מפורטות של התוספות שבדיוידי [יפורטו כאן בהמשך הסיקור]. מעטפת הקרטון נפתחת בשני קיפולים. בפתיחה ראשונית תוכלו לראות תקצירים של כל הפרקים, מחולקים עפ"י הדיסקים. כך תוכלו לדעת איזה פרק נמצא בכל דיסק, ועל מה הוא מדבר. התקצירים עניינים, לא קצרים מידי ולא ארוכים מידי, והעיצוב של "דפי" התקצירים "משרדי" כיאה לסדרה [קליפי נייר, עפרונות, ופתקי "פוסט איט" מפוזרים על כל עטיפות הדיוידי של הסדרה]. בפתיחה השניה יתגלו בפניכם ארבעת הדיסקים על התקני פלסטיק שקופים ברקע של "נייר מקומט". הדיסקים גם הם בעלי רקע של נייר מקומט, רק שהפעם עשו בחוכמה והדפיסו תמונות של ארבעת הדמויות הראשיות על הדיסקים עצמם. הדיסק הראשון הוא של מייקל, השני של דוייט, השלישי של ג'ים, והרביעי של פאם. ציון על העטיפה, דיסקים ומראה כללי- 10 מתוך 10. [עטיפה מגניבה, עיצוב מגניב ומתאים לסדרה, והופעתן גם של הדמויות המשניות על גבי העטיפה הפנימית].
התפריטים- התפריטים של הדיוידי של העונה השניה מגניבים במיוחד. בכל דיסק מוצג השולחן של דמות אחרת בהתאם לתמונה שמופיעה על גבי הדיסק. כלומר, בדיסק הראשון שעליו תמונה של מייקל, יופיע ברקע התפריטים השולחן של מייקל. וכך גם עם שאר הדמויות. עוד משהו מגניב בתפריטים של הדיוידי הזה הוא שהוספו בתפריט הראשי צלילי רקע של משרד-אנשים מדברים, טלפון מצלצל, מכונת פקס וכו'.. בכל דיסק ישנן 3 אופציות בתפריט-אינדקס פרקים, תוספות בונוס, ושפות. בתוך התפריט הפנימי של אינדקס הפרקים יש את האופציה של "נגן הכל", שהייתה פעם בתפריט החיצוני. מה גם, שנתנו גישה לסצינות המחוקות מ2 אזורים-אחת מתוך התפריט הפנימי של "תוספות בונוס" תחת "סצינות מחוקות", והשניה דרך אינדקס הפרקים, שם מתחת לכל שם של פרקים יש בסוגריים "קישור" לסצינות המחוקות מהפרק הזה. גם בתפריטים הפנימיים ברקע יש רקע שתואם לסדרה ולדיסק- לוח מקושקש, התמקדות על חלקים מהשולחן של מייקל [הספל] וכו'.
התוספות- בדיוידי של העונה השניה הוסיפו עוד הרבה תוספות מעבר לסצינות המחוקות והקומנטריז. להלן הרשימה של התוספות- *סצינות מחוקות *"הפנים של סקרנטון"- הסרטון של מייקל מהפרק וולנטיינס דיי. *PSA מזוייפים- תשדירי שירות מזוייפים של הקאסט בפארודיה על תשדירי ה"the more you know" של NBC. *עשרת הווביסודס מהאתר של NBC באיכות גבוהה. *פספוסים *סטיב על סטיב- סטיב מראיין את עצמו במעין פרומו ל"בתול בן ארבעים". *קומנטריז לרוב הפרקים עם השחקנים, מפיקים ותסריטאים.
המילה האחרונה- דיוידי הרבה יותר מושקע, מהנה, ויפה מאשר הדיוידי של העונה הראשונה, אבל הוא גם עולה יותר בהתאם. אני קניתי אותו אמנם במבצע, אבל לדעתי גם במחיר מלא הוא שווה את הקנייה. המארז ממש יפה, התוספות מעניינות וממלאות די הרבה שעות צפייה, וגם מבחינת הפרקים עצמם העונה השניה מביאה לדעתי כמה מהפרקים הטובים ביותר של הסדרה כולה. אם במארז הקודם התוספות עשו לי את היום, הרי שכאן עם כל התוספות וכמות הקומנטריז והסצנות המחוקות, התוספות עשו לי הפעם את כל השבוע. מומלץ.
ציון סופי-10 מתוך 10. [באמת שלא מצאתי בו שום פגם]. -תמונות בהודעות הבאות-

afterglow1

New member
ח"ח על ההשקעה! ../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

אחח... אם רק היה סמיילי ירוק מקנאה...

yaeloola1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifמקנאה ....

מאיפה זה? מהאינטרנט.? או מהארץ?
אם מהארץ אז מאיפה? אני אהבתי את העיצוב של האריזה .. זה נראה יפה

mikmik000

New member
כעקרון קניתי מהאינטרנט..

אבל יש גם בארץ. העונה הראשונה כבר מתורגמת לעברית, והשניה בדרך. אם את רוצה מארזים כאלה [אמריקאים ללא תרגום עברי] אני די בטוחה שאפשר למצוא אותם באוזן השלישית בדיזינגוף, או בכל חנות אחרת שמוכרת מארזים ללא תרגום.

afterglow1

New member
הייתי בטאוור רקורדס (בבית האופרה)

ומה הם אומרים? שאין להם. אז שאלתי אותם אם בכלל יש בארץ אז הם אמרו שהם לא יודעים והם יבררו... בקיצור... היא הציעה לי "המשרד" בגרסה הבריטית... וואו מה זה עוזר לי.

yaeloola1

New member
חחח..../images/Emo6.gif

יש לי יום הולדת בקרוב ואני רוצה את הדי וי די כמתנת יום הולדת ...

למעלה