פינת הניתוחים!

../images/Emo220.gifפינת הניתוחים!

והיום, אין לי כוח למתוח, אז שיר השבועי(ים) הואאאאאאאאאאאאא... לא אחר מ Time to Dance אז הנה המילים אין יותר מדי תחקיר=] שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: שורה מהשיר שממש מפריעה לכם: הייתם משנים משהו בשיר?: אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?: מצב-רוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר: שיר אחר שהשיר הזה מזכיר לכם (לא רק של SP): אייקון תפוז שהכי מתאים לשיר: אמן שמתאים לו לעשות קאבר לשיר: אם הייתם יכולים לבחור שם אחר לשיר, מה הוא היה?: עוד משהו? ציון לשיר מ1-10: אם הייתם יכולים לשנות בו מילה או שתיים,מה הייתם משנים? איזה תמונה הכי מתאימה לקליפ: ועוד שאלה, באיזה קבוצה אתן רוצות להיות במשחק התמונות? ראיין,ספנסר,ג'ון,או ברנדון?שלחו אלי במסר!

NoAmItA ChAn

New member
ראשונהראשונהראשונה D: מה זה המשחק הזה?

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: "Well, she's not bleeding on the ballroom floor Just for the attention." "You're pulling the trigger Pulling the trigger All wrong" "Give me envy Give me malice Baby, give me a break When I say "Shotgun", you say "Wedding" "Shotgun", "Wedding", "Shotgun", "Wedding"" שורה מהשיר שממש מפריעה לכם: המממ... אולי זאת: "Come on this is screaming photo op", בגלל שאני לא מבינה אותה XDDDD הייתם משנים משהו בשיר?: ממש ממש לא D: אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?: המממ.. מוזיקה XD; מצב-רוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר: מטורף XD; שיר אחר שהשיר הזה מזכיר לכם (לא רק של SP): SP? מה זה? הממ.. נראה לי שזה מזכיר לי את "דה אונלי דיפרנס בלהבלה איס בלה" XD;; (גם של פאניק, כאילו) אייקון תפוז שהכי מתאים לשיר:
צבעים וזה X3 אמן שמתאים לו לעשות קאבר לשיר: אף אחד X3 אם הייתם יכולים לבחור שם אחר לשיר, מה הוא היה?: המממ... אין לי מושג X_X עוד משהו? לא XD ציון לשיר מ1-10: 8 D: אם הייתם יכולים לשנות בו מילה או שתיים,מה הייתם משנים? כלום X3 איזה תמונה הכי מתאימה לקליפ: לא יודעת XD

panci thet i

New member
אוקי..

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:When I say "Shotgun", you say "Wedding" "Shotgun", "Wedding", "Shotgun", "Wedding" שורה מהשיר שממש מפריעה לכם:When I say "Shotgun", you say "Wedding" "Shotgun", "Wedding", "Shotgun", "Wedding" חחחחח XD הייתם משנים משהו בשיר?:לא..למה לי? אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?:מוזיקה XD מצב-רוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר:אין שיר אחר שהשיר הזה מזכיר לכם (לא רק של SP):לא..חח זה שיר מיוחד כזה..אין שירים דומים עליו XD אייקון תפוז שהכי מתאים לשיר:
XDD סתם..לא היו לי רעיונות אמן שמתאים לו לעשות קאבר לשיר: O: רק ברנדון!! אם הייתם יכולים לבחור שם אחר לשיר, מה הוא היה?::\ לא דעת עוד משהו?.. ציון לשיר מ1-10:תשע! אם הייתם יכולים לשנות בו מילה או שתיים,מה הייתם משנים?- איזה תמונה הכי מתאימה לקליפ: =\ לא דעת

P :

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Give me envy Give me malice Give me your attention Give me envy Give me malice Baby, give me a break When I say "Shotgun", you say "Wedding" "Shotgun", "Wedding", "Shotgun", "Wedding" שורה מהשיר שממש מפריעה לכם: ההתחלה : D Well, she's not bleeding on the ballroom floor Just for the attention. Cause that's just ridiculous-ly odd Well, she sure is gonna get it Here's the setting: Fashion magazines line the walls now The walls lined with bullet holes... הייתם משנים משהו בשיר?: אולי ... אתם מתחברים לשיר יותר בגלל המילים או בגלל המוזיקה?: מוזיקה [: מצב-רוח מסוים שגורם לכם לשמוע את השיר: מממ אין
שיר אחר שהשיר הזה מזכיר לכם:
אייקון תפוז שהכי מתאים לשיר:
XD אמן שמתאים לו לעשות קאבר לשיר: נע . אם הייתם יכולים לבחור שם אחר לשיר, מה הוא היה?: ננמ לאדת
עוד משהו? לא
ציון לשיר מ1-10: 7 P= אם הייתם יכולים לשנות בו מילה או שתיים,מה הייתם משנים?
איזה תמונה הכי מתאימה לקליפ: כזאת של מועדון XDD

למעלה