פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo220.gifפינת השבוע../images/Emo220.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: אמן השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע: שביתה נעימה לכולם!!!!

brass monkey

New member
ביי לכולם לבערך חודש...

לא ששמים לב לנוכחותי, ושלמשהו איכפת אם אני כאן או לא, אבל חפיף. זה רק מחזק לי את יראת השמים. ככל שיש לי פחות אנשים בחיים שאני מרגיש מחוייב להשפיע עליהם, או להיות מושפע מהם, אני אעשה מצוות ממקום הרבה יותר טהור. הרבה יותר אמיתי. מתוך אהבה לה' בלבד. קל וחומר להימנע מעבירות אך ורק מתוך אהבה לה', ולא מתוך שמא הסביבה תגלה, מתוך "שויתי לה' תמיד". תמיד. ביי...נראה כבר מתי אני אחזור... נב - עניתי על הכל בתגובה הראשונה שלי - ונמחק, אז התייאשתי ולא כתבתי חדש... להתראות כולם. בע"ה אני אחזור חזק מתמיד. אמיתי מתמיד. ונב נוסף - תארגנו מפגש פורום כבר, ותודיעו לי דרך עמית(ג'ינג'י וקרני)....יאללה, חיכיתי כבר כמעט שנה למפגש - בחייכם!

everynormal

New member
מתן!

אני שמה לב לנוכחותך, אני לא יודעת לאן אתה הולך, אבל בהצלחה לך באשר תפנה! ונארגן מפגש פורום בחופש הקרוב בערת ה'

שבוע כמעט בלי מוזיקה ישראלית

וזה לא אופייני לי שיר השבוע של אליס: בנאדם בקופסא שיר השבוע לא של אליס: לד זפלין-רוק אנד רול אה תות לה מונד-מגהדת' גרייס-ג'ף באקלי אה קול טו אווייק-אורפנדלנד אלבום השבוע:- ספר השבוע:- סרט/סדרת השבוע: טריפ נעורים מאכל השבוע: ספגטי אמן השבוע: אורפנדלנד ציטוט השבוע: אמא: "היא (אחותי שבכיתה א') החסירה את היום האחרון לפני החופש, אז תשב לידה ותבדוק שהיא עונה נכון בחוברת" אני: "אה..היא החסירה את היום האחרון.. אז בטח יהיה לה קשה להעביר קו מהציור של הבית למילה "בית"!!" משהו טוב שקרה השבוע: שביתה משהו רע שקרה השבוע: שביתה
תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לא לבוא לבצפר עד יום רביעי, בר מצווה לאחי ביום שני, שבת עלייה לתורה תמונת השבוע: תם ולא נשלם

../images/Emo183.gif../images/Emo185.gif

שיר השבוע של אליס: Down in a hole. שיר השבוע לא של אליס: Opeth -The Drapery Falls. אלבום השבוע: Opeth - Blackwater Park.
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: העולם שבפנים. מאכל השבוע: שוקולד+שוקו :) אמן השבוע: ענבל פרלמוטר. ציטוט השבוע: אני סנילית מידי בשביל לזכור דברים כאלה
משהו טוב שקרה השבוע: החורף התחיל.. משהו רע שקרה השבוע: פירמטו לי את המחשב ואין לי כמעט שירים
מי מתנדב לשלוח לי?
תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע: איזה חמודים ג'ימי ורוברט

תשובות:)

שיר השבוע של אליס : Sea of sorrow. בדרך כלל הרבה אחרים עוקפים אותו, אבל בהתאם לשבוע שחלף. לא של אליס: Seasons של קריס קורנל. וואו. אלבום השבוע: טמפל אוף דה דוג. ספר השבוע: בורחס החזיק אותי בשיעורי היסטוריה. גן השבילים המתפצלים. אמן השבוע: כריס קורנל. השבוע. ציטוט : Summer nights and long warm days" Are stolen as the old moon falls My mirror shows another face Another place to hide it all And Im lost, behind The words Ill never find And Im left behind "As seasons roll on by משהו טוב שקרה השבוע: הוא נגמר. משהו רע: אולי שלוש שעות שינה כל השבוע. תוכנית לשבוע הבא אלינו לטובה: Mad Season/ Above. סוףפאקינגסוף. תמונת השבוע: תכתבו בגוגל אדי וודר.

Aline In Chains

New member
עע.

שיר השבוע של אליס: rotten apple המדהים. שיר השבוע לא של אליס: הרבה ג'ף באקלי,אופת',קווין,ולאמב אוף גאד. אין אחד מסויים
. אלבום השבוע: אין. ספר השבוע: חצוצה בואדי. קוראת לספרות:S סרט/סדרת השבוע: אמן האשליות. איזה סרט מדהים. מאכל השבוע: מקדונלדס עם אמא
אמן השבוע: ג'ף יקירי. ציטוט השבוע: האע, יש אחד ארוך.אין לי כח:S משהו טוב שקרה השבוע: ששכחתי. משהו רע שקרה השבוע: מזה משנה. העיקר שאני מרגישה עכשיו טוב:) תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: ת"א או משהו:] תמונת השבוע: >

mary06

New member
../images/Emo85.gif

שיר השבוע של אליס: נאטשל שיר השבוע לא של אליס: LEAVING EDEN-ANTIMATTER EMPTY-ANATHEMA ועוד שלהם..וכל הסטליסט של ההופעה של נייטוויש.. אלבום השבוע: DARK PASSION PLAY-NIGHTWISH ספר השבוע: ממ קראתי 20 עמודים מאחד והבנתי שהוא משעמם מדיי אז אחסוך מכם.. סרט/סדרת השבוע: אמן האשליות, סטאפ אפ, הירוס עונה 2 פרקים 2+3
מאכל השבוע: שוקולד בכמויות. אמן השבוע: נייטוויש ותודה להם על הופעה נהדרת :) ממ גם אנטימאטר, אנאת'מה.. משהו טוב שקרה השבוע: זה כבר נחשב שבוע שעבר אבל ההופעה של נייטוויש :) חברים חזרו מחו"ל.. משהו רע שקרה השבוע: הימים לגיוס קרבים..אבל לפחות סיימתי קניות. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לישון לראות חברים ולישון..ופה ושם להילחץ מהגיוס.. תהנו מהשביתה שלכם
<<אפשר ללמוד הכל לבד ממילא..>>

איזה שבוע הזוי

שיר השבוע של אליס: I can't have you blues. או.. Bleed the freak שיר השבוע לא של אליס: לא עולה אחד אלבום השבוע: נמנמ ספר השבוע: S: סרט/סדרת השבוע:
מאכל השבוע: כנ"ל אמן השבוע: S: ציטוט השבוע: לא זוכרת משהו טוב שקרה השבוע: נאדה משהו רע שקרה השבוע: בואו נראה.. מה שקרה ביום שישי היה חרא. בעצם, מיום שלישי הכל התחיל להתדרדר. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: להבריא
תמונת השבוע: ...

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifקניתי את הדיוידי אנפלאגד D:

שיר השבוע של אליס: Down in a hole שיר השבוע לא של אליס: Closure - Opeth אלבום השבוע: Damnation ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: יריחו מאכל השבוע: פיצה אמן השבוע: אופת' [קיבלתי חולצה שלהם D:] ציטוט השבוע: "העיניים שלו מדהימות, כמו הים הזה" - "אבל הים הזה מכוער." "מאיפה היא מארה"ב?" - "מאמריקה" "אם נמצא, נחפש" משהו טוב שקרה השבוע: מפגש
משהו רע שקרה השבוע: המפ תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: רופא שיניים/: תמונת השבוע:

Shemesh161

New member
meme.

שיר השבוע של אליס: Real Thing, הגירסה האיטית. old love and story השיר הזה ואני חולקים (:) שיר השבוע לא של אליס: Placebo - The bitter end [כבר ככ הרבה זמן שהוא איתי] Damien Rice - Volcanoes [כנ"ל] Jeff Buckley - Everybody here wants you.
אלבום השבוע: אמממ. My sweetheart, The drunk - Jeff Buckley. ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: אממ. סטפ אפ [חרשתי עליו עם הסרטים בחינם.
], סדרה.. נמלטים
. מאכל השבוע: אממממ. לא דעת. אמן השבוע: דמיין רייס. ציטוט השבוע: בערך כל השיר volcanoes של דמיין. :] משהו טוב שקרה השבוע: שביתהשביתהשביתה רבותיי! :]]] משהו רע שקרה השבוע: כלום,השבוע רק התחיל. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: שהשביתה תמשך עוד ועוד. תמונת השבוע: אני עצלנית.

למעלה