רוצים את הסינגל החדש של יעל נחשון?

../images/Emo220.gifרוצים את הסינגל החדש של יעל נחשון?

השבוע שיחררה יעל נחשון את דיסק הבכורה שלה בשם "פנייך". יעל, 27, זמרת יוצרת אשר סיימה בהצטיינות לימודי תואר ראשון במוזיקה ב"ניו סקול יוניברסיטי" בניו יורק, מנהטן. היא חברת הפרלמנט בו משתתפים: איה כורם, איתי פרל, אוהד לוי, יונתן גוטפלד. אלבום הבכורה כולל 12 שירים, את רובם כתבה והלחינה יעל, מלבד 2 שירים אשר נכתבו ע"י אריק ברמן ואיתי פרל. האלבום הופק מוזיקלית ע"י עובד אפרת ואורי זך. בשנתיים האחרונות מופיעה יעל עם שירי האלבום בליווי הרכב נגנים, והיא מלווה את יוני רכטר במופע החדש שלו. האלבום יצא בחברת התקליטים "עננה" (החברה בה הוציאו מירי מסיקה, איה כורם, אוהד חיטמן ועוד את הדיסקים שלהם).
רוצים לזכות בסינגל "פשוט ש"? פשוט ספרו לנו למה מגיע לכם לקבל אותו. התחילו את ההודעה שלכם ב: פשוט מגיע לי כי..." משך הפעילות: עכשיו ועד יום שישי ב-12:00 בצהריים. תהנו
לקומונה של יעל: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=23437 למייספייס של יעל: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=194355825

tamir r

New member
פשוט מגיע לי כי

בחיים לא זכיתי בסינגל בפופ ישראלי!! אני רואה כאן כל שבוע תחרויות וברובם אני משתתף ובאף אחד אני לא זוכה
בהצלחה לכולם!!

liloli1

New member
פשוט מגיע לי כי...

גם בגלל שצייתתי להוראות
וגם בגלל... אמממ... האמת שאני לא מכיר את הזמרת, ואני לא מוריד דברים מהאימיול (זה גזל..
) אז יצא לי להכיר אותה ואת השירים שלה במידה... ש... ו... אם... אקבל את הדיסק של יעל
שיהיה יום טוב לכווולם

1mayush

New member
אני ../images/Emo26.gif

גם לי מגיע לזכות כי אף פעם לא זכיתי כאן בדיסק :) אני מנהלת 2 פורומים באשכול מוזיקה :) גם אני חושבת שעדיף דיסק במקום להוריד מהאימיול
ואני צילמתי את התמונה הזאת
אז ברור שמגיע לי..

פוקיטית

New member
פשוט...

קשה לי להגיד "פשוט מגיע לי" זה קצת גאוותני כזה.. אבל ביקשתם אז- פשוט מגיע לי כי מהפעם השניה ששמעתי על יעל נחשון ועד היום אני פשוט מתרגשת,למה מהפעם השניה? כי בפעם הראשונה זו היתה רק היכרות
. היא בחורה מאוד כשרונית,מוזיקאית מעולה!!!ואם הדיסק שלה עובד ע"י אורי זך בעלה של מירי מסיקה אז הוא בטוח יהיה מעולה! אז אני חושבת שפשוט מגיע לי כי אני הסינגל הזה מאוד מיוחד בעיני,ומתבצע ע"י זמרת שאני מאוד אוהבת
וברגע שראיתי את השם "יעל נחשון" התרגשתי רק מהאפשרות שיש מצב לזכות בסינגל!!! יעל-המון הצלחה!!!

liloli1

New member
אין פה עניין גאוותני חלילה ../images/Emo8.gif

גאוותנות זה להתגאות בדברים שלך, "מגיע לך כי..." את לא מתגאה במה שיש לך, או מה שאת עושה, את פשוט נותנת המלצה של "תביאו לי, הסיבה שלי יותר טובה משל כולם" וזה אותו דבר כמו בתחרות. אם הבנאדם מנצח בתחרות ריצה, הוא גאוותן? הרי הוא מראה עד כמה שהוא רץ מהר, לא? אבל זוהי רק תחרות ברוח טובה, ניקח את זה בקלילות

פוקיטית

New member
../images/Emo13.gif

היה לי קשה להסביר,להגיד ש"פשוט מגיע לי" כאילו אני הכי טוב מכולם וכו.. אני מצידי מרגישה ככה,אני מאממינה שלא כל אחד מרגיש את זה..

פוקיטית

New member
../images/Emo13.gif

היה לי קשה להסביר,להגיד ש"פשוט מגיע לי" כאילו אני הכי טוב מכולם וכו.. אני מצידי מרגישה ככה,אני מאממינה שלא כל אחד מרגיש את זה..

פשוט מגיע לי ../images/Emo10.gif

פשוט מגיע לי - לקרוא עד הסוף קמה כל יום ב6 וחצי בבוקר, אם אני מצליחה למשוך אז עד רבע ל-7 במקרה הטוב שאני לא לוקחת את אחותי הקטנה לכיתה א' אני קמה ב7 כי ככה רק אני מתארגנת ואני מספיקה אז היום לקחתי את אחותי קמתי ברבע ל7. שכנעתי את עצמי שזה יהיה יום יותר טוב. אז התעלמתי מזה הלכתי לתחנה, התארגנתי יפה - לדעתי. הכל הלך מעולה באו שני כלבים ליטפתי אותם והכל. הם הסתובבו לידי והיו מלא אנשים בתחנה, פתאום הכלב מרים רגל ומשתין לי על הרגל... יותר נכון על המכנס. והייתי עם טרנינג אז מכתם קטן של הפיפי הצהוב והבאת מסריח שלו זה התפשט פי 3. ואני לא מגזימה. הלכתי לבית ספר עם הפיפי! היתי בתחנה ולא היתי מוכנה לאחר לשיעור שאני כל כך אוהבת. מקסימום מתייבש בדרך שוטפים את הרגל והכל בסדר ניסיתי להיות במקום די אוורירי ולא חנוק כי מריחים. אני כל היום מתפללת שלא יריחו את הפיפי כמוני... בסוף הגעתי לשיעור שאני כל כך אוהבת. והיתי צריכה לצאת מהכיתה (סיבה אישית) ופספסתי את השיעור שאני כל כך אוהבת, שהוא גם התחיל לא משהו ואני משתדלת לא להזיז את הרגל כדי שהמכנס (שהיה גדול קצת) לא יגע ברגל ויהיה לי רטוב (מהפיפי) בסופו של דבר זה התייבש אחרי שעה וחצי ככה... אבל עדיין הפיץ ריח כל היום. גם פספסתי שיעור מעולה שאני כל כך אוהבת, גם כלב השתין עלי בבוקר, גם אחותי איבדה את הכרטיסיה (הקטנה) והיתי צריכה להביא לה את שלי ולמצוא לי איך לחזור חזרה לבית. בכל זאת אחות קטנה אני לא אתן לה לחזור לבד - כיתה א' וגם כואב לי התחת מרוב שאני יושבת כל היום- אבל קר! אני עייפה מאוד ומתה לישון עד מחר. בלי לאכול יותר מידי כי אני בדיאטה אז בבקשה, משהו טוב שיהיה לי השבוע ואני אזכה בסינגל... באמת שמגיע לי. הלך לי יום לא משהו

למעלה