רוצים את הסינגל החדש של מאיה אברהם?

../images/Emo220.gifרוצים את הסינגל החדש של מאיה אברהם?

רוצים לקבל את הסינגל החדש של מאיה אברהם, "איך נתחיל את היום"? שרשרו לכאן הודעה בה תכתבו איך אתם מתחילים את היום בחיוך/טיפים טובים לבוקר טוב,
5 הגולשים עם הטיפים הכי מוצלחים, יזכו בסינגל. משך פעילות- עד שישי בבוקר. בהצלחה!
במהלך חודש אוקטובר תתארח מאיה אברהם בהופעות של הפרויקט של עידן רייכל ותבצע שירים מאלבום הבכורה שלה

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני../images/Emo13.gif.

קודם כל , אני מתחילה את הבוקר ברגל ימין , באמת. הא כן , ולא יודעת למה , אני תמיד מחייכת XD כשאני קמה אני מתחילה ללכת ברגל ימין P: אח"כ אחרי הארוחת בוקר אני אוכלת משהו מתוק כדיי להתחיל את הבוקר במתוק (משהו טוב P:). המ. זהו P: בהצלחה לכולם

הוו....חיוכים זאת החולשה שלי...

גם בתחרות אחרת מזמן שהיתה פה אמרתי שלראות אנשים מחייכים זה עושה לי את היום.....אז ככה: תשמעו מוזיקה טובה שאתם נורא אוהבים,אם זה שקט,קצבי,או אחר....העיקר שתאהבו את המוזיקה. תלבשו את הבגדים שאתם הכי רוצים,אם הם יפים או אם הם לא, תרגישו מליון דולר
. מקלחת טובה לפני תעשה הרגשה נפלאה(רצוי בהרבל הסנס-
סתם) אחרי צחצוח השיניים תאכלו משו מתוק או סתם תלעסו מסתיק(רצוי לאכול שוקולד
) לאנשים שאוהבים לרקוד או לשיר- עם המוזיקה יעשה הרגשה נפלאה לרקוד או לשיר(או אפילו שתיהם) לאלו שאוהבים את הבוקר רגוע - יוגה,מדיטציה,או סתם לשבת במיטה לחשוב ולהרגע לפחות 5 דקות בבוקר אחרי המקלחת. לתלמידים - תכינו את המערכת לפני השינה,זה יקצר לכם את הבוקר ויעשה הרגשה טובה בבוקר. לאלו שסתם נשארים בבית- תשנו עד מאוחררררר!!ככה הבוקר יעבור מהר
הכי הכי הכי חשוב תפתחו את הבוקר עם חיוך!!!! אם תחייכו אז יאהבו אתכם-זכרו את זה. בהצלחה לכולם. פרה של שוקולד

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo45.gifשוקולד סגידה../images/Emo99.gif!!.

ואני מאלו שמכינים מערכת לפני השינה P:

../images/Emo9.gif

זה מוריד לחץ בבוקר,פחות דברים לעשות....גם להכין בגדים בערב לבוקר זה מומלץ(שכחתי להוסיף)

Volldemort

New member
אני :)

תמיד שאני קם על הבוקר אני לא מגיב לסביבה, זומבי כזה. אחרי ביקור מהיר באמבטיה, אכילת קורנפלקס וכו', אני עושה את הדבר הכי כיף שפותח לי את היום בסבבה: בלמורי! למי שלא יודע, בערוץ BBC Prime משודרת בבוקר תוכנית מה זה מפגרת לילדים שקוראים לה "בלמורי". אין באמת מה לראות בטלוויזיה בבוקר, אז מה הבעיה? תעבירו לערוץ, תצחקו קצת, ויהיה לכם יום מעולה

חחח אני בחיים לא זוכה...בכמה תחרויות אפילו

התייאשתי ולא עניתי...
טוב אני אנסה הפעם...
1. ללכת לישון בשעה מוקדמת כמו 21:00- 22:00- לא מאוחר, כי אז ביום למחרת אתה לא יכול לקום ומרגיש בבית ספר ממש ממש רע... אתה לא מרוכז ובשביל להתחיל את היום טוב צריך ללכת לישון מוקדם! 2. לשמוע מוזיקה טובה בבוקר עוד כשאתה במיטה... ממש לשכב, לעצום עיניים ולשמוע מוזיקה (עם אוזניות)... 3. מי שהולך לבית ספר. לעשות שיעורי בית- ב-ב-י-ת! אחרת אתה מרגיש תחושה כבדה בבוקר שאתה צריך להיות תלוי באחרים (להעתיק) וכבר הרסת לך את היום ואת הבוקר עם דאגות סתמיות...

אל תתיאשי...

לא חסר תחרויות ובטח שלא בפופ ישראלי.....חכי את עוד תזכי תאמיני לי....
מה שבטוח אסור להתיאש...נסי כל פעם שרק אפשר.....

אני:)

קודם כל אני תמיד הולכת לישון ב10 10 וחצי בחופש...כי אם אני הולכת לישון מאוחר וכמה מוקדם אני עצבנית רצח אחרי זה כשאני קמה אני ישר הולכת לשטוף את הפנים כדי להרגיש רעננה ולשרותים כדי להרגיש משוחררת חחח אחרי זה אני ישר הולכת לאחותי ולאמא שלי ונותנת להן נשיקה ענקיתתת
אחרי זה אני אוכלת ארוחת בוקר מעולה שאמא שלי מכינה לי וככה אני שבעה בדרך לבצפר כשרעבים עצבנים חח אז אני מתקשרת לחברה הכי טובה שלי אנחנו קובעות לנסוע יחד באוטבוס וזהו ככה אני מרגישה מדהים על הבוקר:)

אני :)

הטיפ הכי טוב שלי להיות שמחה זה להיות שמחה לאחרים, וזה תמיד הלך לי. בבוקר, רגע לפני שקמים מהמיטה, אני אומרת לעצמי שאני מתחילה יום חדש, ומתחילה שוב מ0. אני מגיעה לבי"ס ומשתדלת להגיד שלום לכמה שיותר אנשים, ובוקר טוב, להוסיף חיוך, חיבוק או קריצה. לגרום לאנשים לשמוח. וזה הדדי- כי כשאני נותנת אני מקבלת, וזה כ"כ משמח. ואחרי שעושים את זה מספר פעמים, אנשים כבר יבואו באופן מיוחד [בדוק !] להגיד בוקר טוב, כדי לגרום לך לחייך על הבוקר את החיוך שהם חייכו בזכותך
:)

MOVEREP24

New member
אז ככה

הטיפ הכי טוב לבוקר מוצלח ואפילו ליום מוצלח זה לפני שאתם בכלל מגיעים למקלחת לצחצח שיניים ולפני השירותים עמדו מול המראה שבחדר השינה חייכו חיוך ענקי מפה לאוזן, אמרו תודה על כל מה שיש כי תמיד יכול להיות גרוע יותר החמיאו לעצמכם והכי חשוב אל תורידו את החיוך הראשוני של הבוקר. ברגע שתחייכו כל היום יחייך אליכם בחזרה.

tohar6

New member
אניייי ../images/Emo6.gif

הטיפ הכי מעולה בעיני להתחיל את הבוקר ושיהיה בוקר טוב זה כמובן משו שקשור לשעון המעורר שזה הדבר הראשון הראשון שאנחנו שומעים בבוקר.. אז תשמעו בעצתי ותעשו כמוני: כל בוקר השעון המעורר שלי זה: "איזה יום שמח לי היום, איזה יום פתע בא אורח לי היום, איזה יום איזה יום שמח יום של הפתעות העולם מלא ניסים ונפלאות.." שיר משמח כזהההה אני קמה ונקרעת מצחוק בבוקר.. חחח באמת..

TTתמרTT

New member
ואי חחחח בוקר זה הקטע השנוא עלי ביום..

אז מה שאני עושה זה פשוט להיות בועה.. אני לא מדברת עם אפחד ... לפחות שעה.. ואז אני חוזרת לחייםם [זה רק בימים שיש ליימודים]....

ס פ י ר ל

New member
איך נתחיל את היום(מתוך ניסיון אישי)

אני ממליצה מאד-מתוך ניסיון: לקום רגועים, ואם אתם לא, אז נרגעים-נושמים עמוק וכו'. אח"כ כדאי לשטוף את הפנים, ובעיקר באזור העיניים, ולשבת בערך 2 דקות ולהרגע שוב. אז צריך לשתות או לאכול משהו(עדיף קל-גם אם ארוחת הבוקר היא החשובה ביום, זה לא אומר שהיא צריכה להיות הגדולה ביום..), ואז לצאת לאיזה צעידה של ק"מ(או בחוץ, או בבית על ההליכון-מומלץ בחוץ אם אתם יוצאים בשעות כמו 6:00) אחרי הצעידה תמיד מרגישים הרבה יותר טוב, ואם מזיעים אז מקלחת טובה עוזרת, ואם כבר אין זמן, ניתן לשטוף קצת את העורף, בית השחי והפנים רק עם מים. מקווה שעזרתי: ספיר

למעלה