רמיקסים

../images/Emo220.gif רמיקסים ../images/Emo220.gif

איזה רמיקסים לשירים מהערוץ הכי אהבתם? שתפו אותנו [ציינו של מי והכל] ואתם מוזמנים [יותר ממוזמנים
] לתת לינקים. :)

elknetld2kil

New member
יש במיני-אלבום החדש של Enter Shikari

רמיקס ל Adieu, ויש גם את הרמיקס האיום ליומן של ג'יין של בנימין השובר (Breaking Benjamin - Diary Of Jane).

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני יודעת שיש רמיקסים לפוב..

לשוגר ולדאנס דאנס במהודרה מוגבלת של האלבום הקודם. ובפסקול של סנייקס אונ פלאנ יש רמיקסים לכל מיני שירים
לא חושבת שהם בערוץ אבל יש שם פאניק, פוב, טאי, אול אמריקן ריג'קטס ולא זוכרת מה עוד.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifאוי S:

הרמיקסים של פוב פשוט..לא. רוב הזמן אני בכלל מכחישה את עצם קיומם-.-

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאפשר לרקוד ריקודים מוזרים

אם שומעים את זה. וזהו.

SainTonix

New member
יש כמה רמיקסים מעולים לKeep your hands off my

girl אבל זה כי הוא שיר שאפשר לעשות לו רמיקסים בקלות. יש גרסת רמיקס אחת שלדעתי הרבה יותר טובה וממכרת מהמקור. יש לו איזה 3-4 רמיקסים רשמיים. לא יצא לי לשמוע יותר רמיקסים מהערוץ..

COBRAsnake

New member
מהמהמה

איך פספסתי את השרשור הזה! אוקיי, אז רמיקסים זה בין הדברים שאני הכי אוהבת במוזיקהD: יש כלכך הרבה רמיקסים שאני שומעת שאין לי כוח להגיד בשמות, לול לג'אסטיס, soulwax, MSTRKRFT, בונו מאסט דיי, קריסטל קאסטלס, סבסטיאן, סימיאן מובייל דיסקו ולעוד הרבה יש מליוני רמיקסים טובים לשירים מהערוץ וכמובן שיש את המיקסטייפ המצויין של האדוקאן עם רמיקסים לבלוק פארטי, פלאן בי, קלאקסונס, ניו יאנג פוני קלאב, טסט אייסיקלס, דה גוסיפ, אפ'י, קייט נאש, ג'אסטיס ועוד ו, טוב, כדאי שאני אסיים כאן כי זה יכול לא להסתיים לעולם ובעיקרון אני חופרת לעצמי חח

למעלה