שאלון דיסקים

hodayoyo

New member
../images/Emo220.gifשאלון דיסקים../images/Emo220.gif

מה הדיסק הראשון שקנית?
איך הוא?
מתחרטת שקנית אותו?
ממליצה עליו?
מה השיר האהוב עליך ממנו?
כמה הוא עלה?
איפה קנית אותו (באיזה חנות)?
מה הדיסק האחרון שקנית?
איך הוא?
מתחרטת שקנית אותו?
ממליצה עליו?
מה השיר האהוב עליך ממנו?
כמה הוא עלה?
מה הדיסק הכי אהוב עליך שיש לך?
מה השיר האהוב עליך ממנו?
למה הוא הדיסק האהוב עליך?
איך הגעת אליו (המליצו לך עליו, שמעת שירים ממנו...)?
כמה הוא עלה?
מתי קנית אותו?

mayooosh

New member
../images/Emo168.gif

טוב אני מתייחסת לתקופה שהתחלתי לשמוע מוזיקה טובה כי לפני זה זה לא דיסקים שאני גאה בהם עכשיו חחח מה הדיסק הראשון שקנית? זקני צפת (2) של זקני צפת כמובן
איך הוא? מעולה מתחרטת שקנית אותו? ממש לא בזכותו התחלתי לשמוע את הסיגנון שאני שומעת היום ממליצה עליו? אממ נראה לי שכן מה השיר האהוב עליך ממנו? קשה לבחור כמה הוא עלה? לא זוכרת.. זה היה מזמן.. איפה קנית אותו (באיזה חנות)? אני ממש לא זוכרת האמת אני חושבת שבעיקר נורא רציתי ואז יש מצב שקנו לי אותו ולא אני קניתי
מה הדיסק האחרון שקנית? אני חושבת שבכיף של אינפקציה איך הוא? אמממ עוד אין לי ממש דעה מתחרטת שקנית אותו? קצת האמת.. ממליצה עליו? תלוי למי מה השיר האהוב עליך ממנו? אממ היום שלנו, עין הנמר, אמ הדרך יש עוד כמה כמה הוא עלה? אני לא זוכרת בדיוק אבל נראה לי בסביבות השישים איפה קנית אותו (באיזה חנות)? בטאוור רקורד אמ הדרך מה הדיסק הכי אהוב עליך שיש לך? האמת שאני אוהבת את כולם ויש גם מלא תקליטים שאני ממש אוהבת מה השיר האהוב עליך ממנו? וואי עכשיו יהיה לי קשה לענות על זה.. למה הוא הדיסק האהוב עליך? איך הגעת אליו (המליצו לך עליו, שמעת שירים ממנו...)? כמה הוא עלה? איפה קנית אותו (באיזה חנות)? מתי קנית אותו?

red butterfly

New member
../images/Emo204.gif

גם אני כמו מאי, מתייחסת רק לתקופה הנורמלית :) מה הדיסק הראשון שקנית? יוני בלוך איך הוא? בהתחלה נורא אהבתי, עכשיו אני כבר פחות מתלהבת מתחרטת שקנית אותו? לא ממליצה עליו? לא ממש
מה השיר האהוב עליך ממנו? "התקף לב קטן" ו"העיקר הבריאות" כמה הוא עלה? בטח בסביבות ה60 איפה קנית אותו (באיזה חנות)? טאוור רקורדס מה הדיסק האחרון שקנית? "אדום" של איגי וקסמן איך הוא? אחלה :) מתחרטת שקנית אותו? לא ממליצה עליו? כן מה השיר האהוב עליך ממנו? "אין לי מה לומר לך", "תישא אותי לאישה", "תהרוג אותי לאט", "יש לי חברה", "אדום"
כמה הוא עלה? 60 (זה בא עם עוד דיסק של איגי
) איפה קנית אותו (באיזה חנות)? טאוור רקורדס מה הדיסק הכי אהוב עליך שיש לך? הכחול של הקספרים מה השיר האהוב עליך ממנו? "שילה", "ימות הקיץ", "חוטים של זהב", ועוד.. למה הוא הדיסק האהוב עליך? כי הוא פשוט מעולה איך הגעת אליו (המליצו לך עליו, שמעת שירים ממנו...)? חברה שלי קנתה לי ליומולדת שנה שעברה כמה הוא עלה? איפה קנית אותו (באיזה חנות)? מתי קנית אותו?

שיר m

Well-known member
נראה שאלון כיפי:)

(מה זה "תקופה נורמלית"? אתן מודות שהיתה תקופה בה לא הייתן נורמליות?! ) מה הדיסק הראשון שקנית? וואלה לא זוכרת. הגיוני שזה היה של עוזי חיטמן- בתוך תוכי. איך הוא? מדהים. מתחרטת שקנית אותו? ממש לא. ממליצה עליו? מאוד. מה השיר האהוב עליך ממנו? או... אממ... כולם. כמה הוא עלה? 20 ש"ח. איפה קנית אותו (באיזה חנות)? בחנות נידחת ליד הבית. במחשבה שניה, אולי זה לא היה הדיסק הראשון שקניתי...
מה הדיסק האחרון שקנית? נושי פז- מרגיש נכון. איך הוא? יפה מאוד. מתחרטת שקנית אותו? בכלל לא. ממליצה עליו? כן. מה השיר האהוב עליך ממנו? אממ... שונאת ת'שאלה הזאת
כמה הוא עלה? 50 ש"ח. איפה קנית אותו (באיזה חנות)? בתו השמיני. מה הדיסק הכי אהוב עליך שיש לך? נו באמת!!! מה השיר האהוב עליך ממנו? אה... למה הוא הדיסק האהוב עליך? אממ... איך הגעת אליו (המליצו לך עליו, שמעת שירים ממנו...)? תסלחו לי... כמה הוא עלה? אה... איפה קנית אותו (באיזה חנות)? אממ... מתי קנית אותו? דיי!!!

hodayoyo

New member
אוי נושי!../images/Emo60.gif

אני רוצה לקנות את הדיסק הזה! ואת מצחיקה

mayooosh

New member
../images/Emo6.gif

התקופה הנורמלית כאילו כי קודם היו בעיקר דיסקים של מוזיקת כיתה ד' כזה נו MTV כזה חחח

שיר m

Well-known member
מזל שהתקופה עברה...../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

hodayoyo

New member
המ../images/Emo60.gif

עד עכשיו לא שמתי לב לאייקון הזה, הוא יפה.
מה הדיסק הראשון שקנית? אני אלך על הראשון באמת, שזה ווסטלייף הראשון (נו, הייתי בת 12
)
איך הוא? היום-משעשע, אז הוא היה מושלם
מתחרטת שקנית אותו? לא, בסך הכל זאת היתה תקופה טובה ואפילו היום יוצא שאני שומעת איזה שיר ונהנית מהזכרונות
ממליצה עליו? תלוי
מה השיר האהוב עליך ממנו? וואי, המ Flying without wings
כמה הוא עלה? 70 או 80
איפה קנית אותו (באיזה חנות)? בתו השמיני אני חושבת
מה הדיסק האחרון שקנית? קניתי ממש זה אוהד חיטמן וקיבלתי את האוסף של שלום חנוך ואת משינה לייב 2003
איך הוא? נענה לפי אוהד חיטמן (ששיר וליבי החריכו אותי לקנות)- נחמד בהחלט
מתחרטת שקנית אותו? לא מתחרטת
ממליצה עליו? המ כן
מה השיר האהוב עליך ממנו? בנתיים- נהר האהבה
כמה הוא עלה? 60
איפה קנית אותו (באיזה חנות)? טאוור עזריאלי
מה הדיסק הכי אהוב עליך שיש לך? יש כמה שאני מתלבטת בינהם... אני אענה לפי שי נובלמן האחרון.
מה השיר האהוב עליך ממנו? וונדרפול
למה הוא הדיסק האהוב עליך? כי הוא דיסק כיפי וכל השירים בו טובים ואני יכולה לשמוע אותו בלופים ולא ימאס לי
איך הגעת אליו (המליצו לך עליו, שמעת שירים ממנו...)? שמעתי את גירלפריינד ואת בייבי אין דה ריין והחלטתי להסתכן ולקנות את הדיסק
כמה הוא עלה? לא זוכרת... 60?
איפה קנית אותו (באיזה חנות)? טאוור עזריאלי
מתי קנית אותו? לפני מלא זמן... המ חצי שנה?

שיר m

Well-known member
"לא מצאתי שום סיבה להמשיך אותי..."

שמחה שאת לא מתחרטת

hodayoyo

New member
איזה מבאסת../images/Emo60.gif

וכן, זה טוב. איזה עוד דיסקים לקנות?

למעלה