שייגעצ בת"א...היה ממש גדול!

../images/Emo220.gifשייגעצ בת"א...היה ממש גדול!

ווואוו היה ממש מצחיק.... הם נתנו אחלה הופעה בערך... והם חתמו(איך שלא?) והם חתמו גם על טיפה נעליים...שלי אחת מהם(רק יובל חתם ניראה לי=/) יש לי את הפוסטר...ת'דיסק... ואני מאושרת.. יש לי המון תמונות וסררטים... אני יעלה יותר מאוחר...=]

גוטשה

New member
היה בהחלט כיף ../images/Emo13.gif

שמחתי לראות את כולם. אתם מושלמים!

ססילייה

New member
יו היה מזה כיף.../images/Emo12.gif

ראיתי פנים אהובות,וביליתי זמן מפוקפק בשירותים D: אבל זה לא קשור.
בכל אופן, היה מבדר. שייגעצ חמודים מתמיד, והקהל אף יותר.(טוב....המוכר.) חאמודים!! חזי, אתה נהייה יפה יותר כל פעם שאני רואה אותך
אביק, יא זנע!תעשי לי ילד. אביגיל, גם את! ורז סבל אותי שרה 'חאמוד חאמוד' כל הדרך, אז מגיע לו פרס D: היה לי מזה כיף לראות את כולם..(את הרוב.)
.

ססילייה

New member
נו מה, כל אחד יתחשבן איתי?

כתבתי ששמתי לראות את כולם הזכרתי רק ארבעה מסיבה מסויימת.:) היה לי נחמד לראות ולבלות עם כל מי שראיתי. סתם להוציא אותי כלבה. לא יפה.
.

../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif

אני אמרתי לך שלא בא לי ללכת ואני אבוא אם תבואי ואז אמרת לי שאולי את באה ואם את באה אז תודיעי לי בבוקר ולא הודעת לי אז חשבתי שלא באת! גסות רוח

ססילייה

New member
אעא אל תכעסי ../images/Emo7.gif

ראיתי אותך לחמש דקות
אני מצטערת. ישבתי על ירדן ואתם לא.|סדגש!!!
.

Hezi The One

New member
היה טוב בערך

קניתי את הדיסק והכל,זכיתי בפגישה עם הלהקה וזה...ויובל התלהב שסיפרתי לו חחחחח אבל ההופעה עצמה...לא יודע,מעט מדי שירים...וגם לא חידשו כאילו כמה אפשר לשמוע תחרות אולימפית בהופעות אבל תכלס נהנתי דיברנו אח"כ עם יובל אני ובנצי,תצפו להפתעות. ממש לא מצטערר שנסעתי^^

dsol

New member
היה נחמד ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

הופעה גרועה והממוצע גילאים של הקהל היה בערך 10 וחצי... ואני מאלו שהעלו את הממוצע
אבל באתי בשביל האנשים ואכן היה כיף לפגושאותם לזמן הקצר הזה

למעלה