שירשור חדש!

flora non

New member
../images/Emo220.gifשירשור חדש!../images/Emo168.gif

בואו נעשה שירשור מוזיקה- מי אוהב מה, איזה להקות\ זמרים\ זמרות ולמה. מי מתחיל:)?

maiky17

New member
../images/Emo13.gif

new found glory [מישהו מכיר?] גרין דיי, סימפל פלאן, פול אאוט בוי, MCR, כל הלהקות מהסוג הזה... סינרגיה, עברי לידר, יוני בלוך...

mor000

New member
אוקי...

אני אוהבת בעיקר מוזיקה ישראלית.... ריטה ורמי, שלמה ארצי, אביב גפן, היהודים, כל סוגי הבנאים למינהם..... יותר מתחברת לעברית מאשר לאנגלית [=.. למרות שלהקות אנגליות אני חושבת שפינק פלויד טובים,גאנז אן רוזס וכל מיני אחרים..

AnNa ChAn

New member
המ...../images/Emo129.gif

BMTH,MCR,BFMV,Sadie,Nightwish ועוד להקות בסגנון הזה...... אם לא הבנתם את ראשי התיבות, תגידו D:

yaelhr

New member
מוזיקהמוזיקהמוזיקה.

אני שומעת המון סוגים שונים של מוזיקה, וזה מאוד מגוון אצלי. העיקריים: לד זפלין, פינק פלויד, הדלתות, הרולינג סטונז, ביטלז, קווין, ג'ניס ג'ופלין, דיוויד בואי, ג'ף באקלי(!!), איגי וקסמן, המכשפות וענבל פרלמונטר, קורין אלאל, רונה קינן, יהודית רביץ, חוה אלברשטיין, שלום חנוך ואריק איינשטיין, היהודים, החלונות הגבוהים, דפנה והעוגיות, כוורת, נורית גלרון. אה!! ובזמן האחרון גם מוזיקה קלאסית. כן כן. אני חנונית על. וכמובן שיש עוד מיליון אמנים ולהקות מדהימות. אין לי כח לכתוב את כולם

וואי יש לך טעם מעולה! ../images/Emo29.gif אומנים מעולים אחד אחד! (חוץ מרולינג סטונס ואיגי וקסמן שאני לא ממש אוהבת)

flora non

New member
אח...איזה פורום איכותי אנחנוD:"!

טוב, אני פתחתי את השירשור ועדיין לא עניתי עליו בעצמי
, אז הינה זה בא... טוב, אצלי הכל מאוד מגוון, אני שומעת כמעט הכל, למעט אום-כולתום, ואתם לא צריכים סיבה לכךXD. טוב, הינה מה שבעיקר אצלי בפלייליסט: Arctic Monkeys(הדיסק האחרון גאוני!) Queens Of The Stone Age The White Stripes M.C.R Placebo Garbage Babyshambles (הלהקה של פיט דוהרטי המסטולXD) Lacuna Coil Keane Ray Charles Led Zeppeln AbbA (במצב רוח נכון...) Within Temptation כנסיית השכל, ג'ירפות, הבנות נחמה, אפרת גוש, מירי מסיקה, מוניקה סקס, היהודים, בזמן האחרון ברי סחרוף, מופע הארנבות של ד"ר קספר, הפיל הכחול......... בקצר, המון^^". מפופ, אלקטרו והיפ-הופ- אינפקטד משרום,סולג'ה בוי!, ריאנה, נלי פורטדו... קיצר, הדברים היותר טובים באמ.טי.ויD:".

moryag

New member
עונה

אני אוהבת העיקר מוזיקה ישראלית פה ושם אנגלית אני אוהבת את כול הדברים החדשים שכולם שומעים ויש גם כמה ישנים אבל אין לי כוח לפרט

tali44

New member
בריטני ספירס!../images/Emo47.gif

נכון, אולי עכשיו אני לא יכולה להגיד "בריטני ספירס" בלי להכין מראש שקיות הקאה לסובבים אותי, אבל זה לא כל כך מפריע לי. אני אוהבת אותה מאז שאני ילדה ופשוט כל הילדות שלי והעבר שלי מכילים את בריטני, אני מאד אוהבת את המוזיקה והסגנון, את כל הריקודים והתלבושות בהופעות המרהיבות, וגם בתור בן אדם שהיא לא מתנשאת ולא אמרה על אף מפורסם (בניגוד לרבים אחרים) דברים רעים כתקיפה על מה שאמרו עליה. בכל מקרה, בגלל קרחת והופעה ב-VMA שנכשלה, אני לא אפסיק לשמוע את השירים שאני כל כך אוהבת.

flora non

New member
אני אוהבת את השיר החדש שלה:)

פיס אוף מי^^". חבל שהיא התדרדרה כ"כ... התקשורת ממש אכזרית כלפייה וסתם לא נותנת לה להשתקם בעד עוד כמה כותרות טיפשיות ומרעישות><".

אין מה להאשים את התקשורת../images/Emo29.gif בריטני במעקב תקשורתי מוחלט מאז גיל 16, אם לא לפני, ולא במקרה- זה בדיוק מה שהיחצ"נים שלה ניסו לעשות, להפוך אותה לאלילת פופ שלא מפסיקים לכתוב ולדבר עליה. הבעיה היא שלא כל אחד בנוי לדרך חיים אינטנסיבית כזו, ובשלב מסוים היא ירדה מהפסים. הרבה אנשים היו מאבדים את עצמם אם במשך כל כך הרבה זמן אנשים אחרים מחליטים בשבילך לאן ללכת, מה ללבוש, איך ועל מה לדבר, מתי וכמה להזדיין ומה לא בעצם, כמו שקרה לה. אני לא חושבת שיותר או פחות כותרות ישנו משהו, בייחוד בהתחשב בעובדה שהיא מדברת חופשי עם צלמי פפראצי ומזמינה אותם לבית שלה מתי שהיא רוצה. הבחורה צריכה פסיכיאטר.

tali44

New member
צודק, אבל יש מלא המצאות!

כמו שאמרו בחדשות פה של ערוץ 2 שהיא תבוא להופיע בישראל, אמרו שהיא בהריון מיהודי לפני כמה חודשים, אמרו שהיא בתהליכי אימוץ זוג תאומים סיניים, או שהיא "איבדה את המשמרות על הילדים" אבל באותה תק' היא הפסידה לקווין שהוא 60% והיא רק 40%, או שהיה פעם באינטרנט שלא נתנו לבריטני להכנס לבית מלון ואכן הראו ווידאו שהשומר לא נותן לה להכנס, אבל אחרי כמה דק' היא נכנסה למלון והסיבה שהשומר לא הכניס אותה זה היה בגלל הכניסה האחורית ואת זה לא טרחו לכתוב. ויש עוד המון שמי שלא מעריץ או לא בפורום לא כל כך עוקב אחרי זה. ואגב, ידעתם שהיא הייתה במכון גמילה בלי סיבה - מצאו שהיא לא הייתה על השפעת סמים\אלכוהול ובכל זאת אמא שלה והמנהל האישי שלה החרוכו אותה להשאר ובגלל זה היא פיטרה את המנהל האישי שהיה איתה איזה 9 שנים ולא דיברה עם אמא שלה משהוא כמו חצי שנה. וכל הבדיקות סמים הרנדומליות שבית המשפט ערך לה לאחר מכן יצאו נקיות והם הראו על תק' ארוכה שהיא לא נגעה בסם. ובקשר למה שאמרת שמגיל 17 היא מתוקשרת - נכון אבל עכשיו זו ממש הגזמה יותר מכל מפורסם אחר וכל יום אני יודעת מה היא עושה כי מכל יום יש תמונות פפראצ'י שלה ואני יודעת באיזה חנות היא הייתה או אם במכון כושר\ סטודיו לריקוד ואפילו לצלילי איזה שירים היא רקדה - ולפי דעתי זה דבר נורא. לפעמים הכמות של הצלמים מגיעה ל- 50 ואני לא מגזימה או משקרת בשביל "להוציא את בריטני טובה ותמימה". הנה סתם תמונה מיום יום להמחשה, בריטני וסביבה הרבה צלמים

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה. גמאני מתה עליה, בעיקר על השירים Stronger, POM, HMBOM, Toxic, Oops ועוד מלאא^^

hili האחת

New member
מסכימה עם כולן../images/Emo79.gif

אני משתדלת להפריד את האופי מהמוזיקה. היא יכולה להשתגע כמה שבא לה, אבל השירים שלה מעולים, מה לעשות?

נעה 124

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

בעיקר בעברית, אבל לא רק..: קרן פלס יוני בלוך מיקה (MIKA) אבריל לאבין פאניק אט דה דיסקו (לא הרבה, אבל כשיוצא) אביב גפן ואני חורשת על גלגל"צ, אז כל מה שמשמיעים שם ואין לי מושג של מי הוא

למעלה