everynormal
New member
../images/Emo220.gifשיר בהרחבה- Again../images/Emo220.gif
השבוע בפינה, השיר "אגיין", מהאלבום "טריפוד", הולחן ע''י ג'רי ונכתב ע''י ליין. ליין כתב את השיר הזה על חברתו שאיתה היה מאורס, דמרי פארוט, שהיו לה בעיות בלב, שהסתבכו כתוצאה משימוש בסמים וגרמו למותה.
היי תן להם לעשות זאת שוב כן, היי אמרת שהיית חבר שלי היי סובב אותי במהופך היי מרגיש כל כך מדוכדך היי ,היי
כאן ליין פונה בפנייה ישירה ואומר- היי, תן להם לעשות את זה שוב. בבית זה הדמויות עוד לא ידועות, והן ככל הנראה עשו משהו, וליין מבקש "תן להם לעשות זאת שוב". בשורה השנייה ליין אומר, אמרת שהיית חבר שלי- הבנאדם שהוא פונה אליו פגע בו או בגד בו, מיכוון שהוא אמר שהוא היה חבר שלו, לפי המילים- אמרת שהיית חבר שלי אפשר להבין שהחבר הזה איכזב אותו (אפשר לפרש את זה כאילו הוא מתכוון אל ג'רי ואל האכזבה שלו מהחברות שלהם, מיכוון שבתקופה זו בשנת 95 היו בינהם סכסוכים רבים בגלל בעיות הסמים של ליין והאופי הרוקסטארי של ג'רי). בשורה הבאה ליין מבקש, סובב אותי במהופך, אפשר לפרש את זה בכמה דרכים- לסובב אותו במהופך כי הוא הולך בדרך הלא נכונה או לסובב במהופך כי הוא לא נמצא במציאות הזאת וחי באשליה וצריך שמישהו "יסובב" אותו, הוא מרגיש מדוכדך, כלומר מדוכא ממה שקורה לו.
היי אני יודע שעשיתי את אותם טעויות אני, אני לא אתן לזה לקרות שוב לא למה למה את נתת לי סטירה לפנים אני, אני לא אמרתי שזה בסדר לא,לא
כאן ליין אומר שהוא יודע שהוא עשה את אותן טעויות- ליין מתכוון לבנאדם שקרוב אליו, בנאדם שהוא מכיר שעשה טעויות והוא עושה את אותן טעויות- הוא מתכוון לדמרי חברתו, ולשימוש שלהם בסמים. למרות שהוא עשה את אותן טעויות כמו שדמרי עושה, הוא אומר שהוא לא ייתן לטעויות האלו לקרות שוב- הוא לא ייתן לעצמו לשקוע שוב בסמים. בשורה הבאה ליין שואל, למה נתת לי סטירה לפנים- כאן ליין מתכוון למקרה שבו הוא גילה שחברתו דמרי נכשלה בגמילה וחזרה להשתמש בסמים, זאת "סטירה לפנים" בשבילו, הוא עושה את הכל כדי שיהיה לשניהם טוב והם יוכלו להיגמל, אך חברתו שוב נגררת, והוא לא חושב שזה בסדר, אפילו אם זו מעידה חד פעמית.
היי היה לך מספיק זמן לחשוב על זה היי החולשה שלך לא תעזור לריפוי שלה הלב שלה, כן היי אני מתערב שזה גומר אותך
כאן ליין פונה בפנייה ישירה לעצמו,הוא אומר שהיה לו מספיק זמן לחשוב, לא ברור על מה, אך אפשר להסיק שזה קשור לדמרי ולהתמכרות, ושהוא לא חשב על זה מספיק. בשורה הבאה ליין אומר, החולשה שלך לא תעזור לריפוי שלה, ללב שלה, כלומר הוא חלש והחולשה שלו לא תעזור לה- דמרי חברתו שיש לה בעיות בלב, להתרפא- בעצם ליין עם כל מה שהוא מנסה להיות חזק הוא עדיין חלש, והחולשה שלו לא תעזור לדמרי להתרפא, וזה אוכל אותו מבפנים.
השבוע בפינה, השיר "אגיין", מהאלבום "טריפוד", הולחן ע''י ג'רי ונכתב ע''י ליין. ליין כתב את השיר הזה על חברתו שאיתה היה מאורס, דמרי פארוט, שהיו לה בעיות בלב, שהסתבכו כתוצאה משימוש בסמים וגרמו למותה.