שיר בהרחבה-Sea Of Sorrow

everynormal

New member
../images/Emo220.gifשיר בהרחבה-Sea Of Sorrow../images/Emo220.gif

השבוע פינת "שיר בהרחבה" חוזרת לאחר היעדר של שבוע (חוסר זמן, מצטערת) עם השיר "סי אוף סוראו" הלקוח מאלבום הבכורה של אליס, "פייסליפט", ונכתב והולחן ע''י ג'רי. לפי מילות השיר והקליפ (הקליפ הראשון המקורי), לא קשה להבין שהשיר מדבר על בחורה שפגעה בג'רי (סטייל לאב הייט לאב, רק שלאב הייט לאב מדבר על הבחורה של ליין והוא הרבה יותר עצבני מג'רי....), איך היא פגעה בו זה לא ידוע ואת זה רק אנחנו יכולים לנחש (או ללכת לשאול את ג'רי, אבל זה כבר יותר קשה..) אבל ללא ספק זהו שיר על אהבה כוזבת.
מחשבות של טעם הרסני אני בחרתי...לטייל בתוך הפסולת זה היה הלב שלך אבוד בחשכה מרחיק את המרדף
כאן ג'רי מדבר על מחשבותיו, יש לו מחשבות הרסניות שהורסות אותו, הוא מאשים את עצמו במחשבות האלו, זה הוא שבחר להיכנס לתוך הפסולת והבזבוז שגרמו לו למחשבות האלו. ה"בזבוז" שג'רי מדבר עליו, הוא הלב שלה- הלב של הבחורה שפגעה בו, האהבה שלו אליה היא בעצם בזבוז, הוא מתאר את הלב שלה ואומר שהוא "אבוד בחשכה מרחיק את המרדף"- זו מעין מטאפורה, הלב של אהובתו אבוד בחשכה, והוא רודף אחרי הלב שלה, הוא מנסה להשיג אותה, אבל היא מרחיקה אותו.
קירות של מחשבות, חזקות וגבוהות כמו המבצר שלי, מתפוררות עם הזמן אני חושב עלייך כן אני מודה כזה פשע
"קירות של מחשבות" שיש לג'רי, כלומר אוסף של מחשבות שלו שמנסות להשאיר אותו אופטימי ולהתגבר על הבחורה, לאט לאט מתפוררות, כמו המבצר שלו- המקום שמגן עליו. הוא לא מצליח לשלוט על מחשבותיו הוא עדיין חושב עליה, הוא מודה בזה, והוא מחשיב את זה לפשע- אסור לו לחשוב עליה אחרי איך שהיא פגעה בו.
את פתחת באש, והמטרה שלך הייתה אמיתית את פתחת באש, אני מכוון את חיוך הגולגולת שלי אלייך את פתחת באש.... אני אחיה מחר, ואת לא תעקבי בזמן שאת מתמוגגת בים של צער
כאן ג'רי אומר לבחורה, שהיא פתחה באש, כלומר היא התחילה עם כל המריבה הזאת, וכשהיא התחילה עם זה הייתה לה מטרה, שהתגלתה כאמיתית. בשורה הבאה ג'רי שוב חוזר על המילים "את פתחת באש", כדי לנסות לגרום לבחורה להאמין שהיא אשמה בהכל, הוא מכוון את "חיוך הגולגולת"- החיוך הערמומי והרעיל שלו אליה, היא התחילה בהכל... ג'רי אומר שממחר הוא יחזור לחיות, והיא כבר יותר לא תעקוב אחריו, בזמן שהיא מתענגת בתוך הים הזה של הצער שלו.
החבלים נחתכים מול פניי למה את צוחקת על הבושה שלי? אני לעולם לא אדע כמה רחוק ללכת כדי לחפש את המקום הזה
החבלים נחתכים מול פניו של ג'רי, הוא רואה איך הכל נהרס מול פניו, הוא מרגיש בושה בעצמו, והבחורה צוחקת על הבושה שלו, והוא לא מבין למה. הוא לעולם לא יידע כמה רחוק הוא ייצטרך ללכת כדי לחפש את המקום הזה- ככל הנראה מקום שבו הוא יוכל סופסוף לשכוח ממנה ולהיות מאושר.

מממ..

"I live tomorrow, you I'll not follow As you wallow in a sea of sorrow" את האמת שתמיד לקחתי את זה בתור: "אני חי את המחר, אותך אני לא אחקה בזמן שאת מתמוגגת בים של צער"

Shemesh161

New member
זה גם הגיוני, מכיוון שכתוב-

i live tomorrow, you I WILL not follow, לכן הפירוש צריך להיות מה שכתבת, כי לא כתוב "you'll not follow", שבו הפירוש היה הופך להיות "ואת לא תעקבי". מעבר לזה- ממש אהבתי את הפירוש, לאחרונה יצא לי לשמוע את השיר הרבה. המשיכי כך אוריאנוצ'קה
.

everynormal

New member
../images/Emo2.gif

מהאתר שלקחתי את המילים היה כתוב- you will not follow , אז בגלל זה טעיתי, פעם הבאה אני אלך רק לפי הליריקס של הדיסק ותודה

למעלה