everynormal
New member
../images/Emo220.gifשיר בהרחבה-Social Parasite../images/Emo220.gif
השבוע בפינתנו, השיר "סוסיאל פרסייט", שגם לקוח מהבולטג הרואין, וגם מופיע במיוזיק בנק. השיר כפי שניתן להבין ממילותיו, מדבר על אחת החברות של ליין שזרקה אותו, וככל הנראה שיחקה בו וגרמה לו לשנוא אותה.
אתה אמרת שאת את לא אוהבת את איך שאנחנו נראים טוב, תחפפי! אני לא איזה כלב גוסס שאת יכולה לבעוט בו אז תחפפי! זה כל כך קל ליפול לתוך הבור הזה ואת זאת שנתת לי את התפקיד הזה-
כאן ליין מדבר על כל מה שאותה בחורה אמרה לו, כנימוק על זה שהיא לא רוצה אותו יותר. היא מתרצת את העובדה שהיא לא רוצה לצאת איתו עוד בכך שהיא לא אוהבת את איך שהוא וחבריו, שאר חברי הלהקה, נראים פיזית, היא לא אוהבת את הצורה החיצונית והלבוש שלהם- בחורה שטחית. ליין בתגובה עונה לה, שאם יש לה בעיה אם איך שהם נראים היא יכולה לעוף לו מהפרצוף. ליין מדמה את עצמו לכלב גוסס שהבחורה בועטת בו, הרי הוא אוהב אותה, והיא לא אוהבת אותו כבר ספק אם אי פעם אהבה, והיא בעצם משחקת ברגשותיו, אך הוא מבהיר לה שהוא לא איזה כלב גוסס שהיא יכולה לבעוט בו ולגרום לו לרקוד לפי הצלילים שלה, אז אם היא חושבת כך היא יכולה לעוף לו מהעיניים. ליין אומר שזה כל כך קל ליפול לתוך הבור הזה, הכוונה היא שזה כל כך קל להתאהב בבנאדם שלא באמת מחזיר לך אהבה, ולהשלות את עצמך ובעצם לתת לאותו אדם לשחק בך, כי הרי אנשים מאוהבים לא נוהגים בחוכמה רבה, ובעצם הבחורה נתנה לו את התפקיד הזה- התפקיד של המאוהב שמשחקים ברגשותיו.
אם אהבת אותי, היית קוראת לי טפיל חברתי? ומי האחד שיגיד לי אם זה נכון או לא-
כאן ליין פונה לבחורה ובעצם שואל אותה, אם היא באמת אהבה אותו אי פעם, למה היא קוראת לו טפיל חברתי? טפיל חברתי הכוונה היא לבנאדם שנדבק, חופר. בשורה הבאה ליין אומר מי האחד שיגיד לו אם הוא טועה או לא, כי הרי הוא לא יודע אם מחשבותיו הן נכונות, יש בו עוד שמץ תקווה שאולי היא אוהבת אותו, אבל מצד שני היא קוראת לו טפיל, אז מי האחד שיגיד לו מה בעצם הקטע שלה איתו? (התשובה- אך ורק היא ולא אף אדם אחר...)
את אמרת שאת לא אוהבת את המקום שבו אני גר טוב, צאי אין מספיק מקום במיטה שלי אז צאי זה כל כך קל ליפול לתוך הבור הזה ואת זאת שנתת לי את התפקיד הזה-
כאן ליין ממשיך לפנות אל בחורה, ששוב ממשיכה עם תירוציה לפרידה ממנו. היא אמרה שהיא לא אוהבת את המקום בו הוא גר, אז הוא אומר לה, שום בעיה, אז צאי. בנוסף ליין אומר שאין לו מספיק מקום במיטה בשבילה, אז יש לה עוד סיבה לצאת...... שתי השורות האחרונות של בית זה, הן אותן שורות המסיימות את הבית ה-1, ובעצם המסר הנובע מהן, הוא שקל ליפול לתוך אהבה כוזבת.
השבוע בפינתנו, השיר "סוסיאל פרסייט", שגם לקוח מהבולטג הרואין, וגם מופיע במיוזיק בנק. השיר כפי שניתן להבין ממילותיו, מדבר על אחת החברות של ליין שזרקה אותו, וככל הנראה שיחקה בו וגרמה לו לשנוא אותה.