שיר השבוע

inbal287

New member
../images/Emo220.gifשיר השבוע../images/Emo220.gif

כתבו כאן את השירים שהעבירו לכם את השבוע האחרון בכיף
.

inbal287

New member
השירים שלי:

Goo Goo Dolls - Without You Here Goo Goo Dolls - Slide אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך אביב גפן - השיר שלנו אביב גפן - סוף העולם מוניקה סקס - פצעים ונשיקות מוניקה סקס - כל החברה
מוניקה סקס - מספיק בנאדם
HIM - Hearache Every Moment

itoosh2

New member
אשתדל...

Katie Melua - Nine Million Bicycles john butler - company sin כל הדיסק של פסנתרנית הג'אז היפנית hiromi כל מה שנשאר - בוטן מתוק בקרקס

noam273

New member
../images/Emo194.gif התאהבתי בסמיילי הזה.

TUMP DE' BUMP-RHCP ממ, שיר פשוט קורע ויפה.נייךנייךנייך. הנה אני בא- הדג נחש. ALL OF ME- פשוט ניגנתי אותו כל כך הרבה השבוע, שהוא כבר נתקע לי בראש. BIG BOT BLUE-ELLA FITZGERALD. אני כל כך אוהבת את השיר הזה. בלה בליסמה-הדג נחש. Gnarls Barkley- Smiley Faces אחד היפים והכיפים. MY HIPS DONT LIE- אני לא אוהבת את השיר הזה, אני פשוט אוהבת לרקוד אותו ולצחוק עליוXD ואני חושבת שזהו... =] נעמיקה.

A N I g M A

New member
הופ הופ

קרן פלס - שמעון השכן מוש בן ארי - משא ומתן Regina Spektor - Fidelity The Calling - Final Answer אריק ברמן-מה עוד ביקשת והשיר של עברי לידר מתוך פסקול "הבועה". ממש אהבתי את הביצוע שלו.

hagarshtar

New member
../images/Emo118.gif

השביל הזה מתחיל כאן[לא זוכרת את השם של השיר-אהוד בנאי אף אחד לא רואה-סער בדישי imaggine-ג'ון לנון גשם כבר עומד ליפול[בוב דילן]-בביצוע של אביב גפן ירמי קפלן-תתחיל מאפס

itoosh2

New member
לשיר הראשון של אהוד קוראים...

"יוצא אל האור" שיר מדהים שמבוצע ע"י אהוד ומאיר...

TheMo

New member
אממם, אוקיי...

Dream Theater - Space-Dye Vest Epica - Feint (הגרסא האקוסטית) Dream Theater - Eve ובכלליות האלבום Awake של Dream Theater

Miss Naama

New member
:)

רעמים וברקים הסיפור על האיש הירוק אני אוהב ריח של שוקולד (הכבש השישה-עשר) I Dare You To Move [Switchfoot] A Little Less Conversation [אלביס פרסלי]

Yoko Nakajima

New member
בעיקר שירים

של breaking benjamin... יש להם אלבום חדש מצויין בשם phobia.. ממ כמה שירים ממנו- diary of jane you dance with the devil you fight me breath evil angel ...

למעלה