שרשור המלצות

always be me mc

New member
../images/Emo220.gifשרשור המלצות../images/Emo88.gif

כבר זמן מה שאני רוצה להמליץ לכם על כמה דברים אז למה שלא נפתח פינה על זה וגם אתם תמליצו? לדעתי זה יכול לצאת רק נחמד
בכל מקרה הנה כמה קטגוריות נחמדות בשבילכם לענות:
שיר מומלץ:
קליפ מומלץ:
דיסק מומלץ:
סרט מומלץ:
ספר מומלץ:
תוכנית מומלצת:
דבר מומלץ לבחירתכם(אוכל/שתיה מה שבא לכם!): אני אשמח אם תוכלו לענות על הכל(כשאם אין תכתבו שאין
), ואם אתם מוצאים שזה קשה להמליץ בקטגוריה מסויימת על משהו אחד אז אתם מוזמנים להוסיף
כי במקרה הזה כל המרבה הרי זה(באמת) משובח

Natali Milano

New member
עונה

שיר מומלץ: "אני נגד המוזיקה" של בריטני ומדונה קליפ מומלץ: כנ"ל דיסק מומלץ:ממ אחד הדיסקים של אליסה? חח סרט מומלץ: כבר לא היה מתעניינת ספר מומלץ: לא קוראת חח תוכנית מומלצת: ממ אמריקן איידול דבר מומלץ לבחירתכם(אוכל/שתיה מה שבא לכם) ממ אפשר להמליץ על המנהלת הנהדרת שלנו?

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif שענית../images/Emo140.gif

אני בטוחה שזה לא היה קל אבל תודה שעשית זאת
ולמרות שאני לא בטוחה לגביי בתור מנהלת(או לגביי הדיסק של אליסה
), אני דווקא כן זוכרת את השיר של בריטני ומדונה כשיר סבבה
(וגם הקליפ למעשה
) אז בגדול עלי להודות שאלו אחלה המלצות

always be me mc

New member
עונה(או שמא נאמר ממליצה../images/Emo9.gif)

שיר מומלץ: ללא ספק השיר No Air עם ג'ורדין ספארקס וכריס בראון
קליפ מומלץ: הקליפ של השיר הנ"ל
דיסק מומלץ: לא שומעת ממש דיסקים אבל תמיד ממליצה לנסות את של מאריה או וויטני כי הן באמת מלכות!
סרט מומלץ: מעודדות צמודות 3(Bring It On: All Or Nothing)
כי אם להגיד את האמת אז הסרט הוא פצצה
הוא פשוט קורע מצחוק
וממש אבל ממש מבדר ויפה לראות!
ספר מומלץ: האמת היא שבשנים האחרונות הספרים היחידים שמדברים אליי הם הספרים של מג קאבוט כי היא כותבת בצורה כל כך שנונה וקולעת עד שזה פשוט תענוג לקרוא
ואומנם עוד לא סיימתי את יומני הנסיכה 3 או התחלתי לקרוא את ספרה על נערת החלום האמריקאי ובכל זאת אני ממליצה לכם לקרוא ספר מספרייה(אם אתם מתעקשים אז על יומני הנסיכה 1), כי זו באמת קומדיה במיטבה אומנם על בנות בגיל הנעורים אבל היי מי אמר שזה דבר רע? לדעתי תמצאו את הספרים שלה מרעננים ומעניינים(ולא רק בגלל הרשימות, האיזכורים למפורסמים וסרטים, התאריכים וכדומה), ובאמת שווים קריאה
תוכנית מומלצת: אמריקן איידול
אם אתם רוצים לראות כוכב באמת נולד ורוצים להנות מתחרות שירה באמת שווה אז זו התוכנית בשבילכם
(ואם דרמות ותחרות בין בנות עושה לכם את זה אז 'הטופ מודל הבאה'
)
דבר מומלץ לבחירתכם(אוכל/שתיה מה שבא לכם!): ערוץ AXN(ברצינות יש שם הרבה סדרות שוות כמו: סמולוויל, סטארגייט, הישרדות, המירוץ למליון)

עונהנה../images/Emo13.gif

אוקי אז ככה.. שיר מומלץ:בעברית-רעש
והכי הכי שירי מימון שמדהימה מחדש
ובועז עם כמה שירים נחמדים לארוויזיון
באנגלית-APOLIZE קליפ מומלץ:כל הקליפים בMTV שממש חרשתי עליהם לאחרונה... דיסק מומלץ:אין סרט מומלץ:אמ...צריכה לחשוב מזמן לא הייתי בקולנוע ספר מומלץ:אנגלית-מכושפות תוכנית מומלצת:הישרדות....קייל XY וסמולוויל
..הכי מומלץ שיש
דבר מומלץ לבחירתכם(אוכל/שתיה מה שבא לכם!):אוכל ושתיה-קולה דבר לא מומלץ[אם אפשר להוסיף]מתמטיקהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

coral66

New member
את יודעת אם

יש את הספר של מכופשות באנגלית בארץ? חיפשתי את זה המוון ולא מצאתי

coral66

New member
וואלה קטלני

פשוט שאלתי במלא מקומות וחלק אמרו לי שאין את זה בארץ XD

coral66

New member
עונה =)

שיר מומלץ: Backstreet Boys - I Still קליפ מומלץ: aly& aj-potential breakup song אחלה שיר וגם יש לו קליפ דיי מגניב
דיסק מומלץ: הדיסק החדש של הבאקסטרייט בויז ממש טוב. סרט מומלץ: Into The Blue סרט מתח חזק, שמשחקים בו ג'סיקה אלבה ופול וולקר. ספר מומלץ: "בנות למכירה" זאנה מוחסן - מסופר על שתי בנות שאבא שלהן השיא אותן כשהן היו בסביבות הגיליים 14-15 תמורת כסף לנערים כפריים. הבנות לא ידעו על זה ובספר מסופר על כל הדברים הנוראים שהן עברו. תוכנית מומלצת: שנות ה-70.

spelling

New member
ג. ממליצה לכם../images/Emo22.gif

שיר מומלץ:gimmiemore הרמיקס שיש לי תותח! קליפ מומלץ: נטלי הראתה לי השבוע את low של קלי..אחלה קליפ! דיסק מומלץ: breakaway של קלי ו b in the mix סרט מומלץ: מפרקים תבית חעחעחעעעעעעעעעעעעעעעעע ספר מומלץ:האחרון שקראתי היה ג'ינג'י בכיתה ו' אבל ספר מדהים "האביר בשריון החלוד".. תוכנית מומלצת:אמריקן איידול חחחח והתמכרתי ל 1 נגד 100 דבר מומלץ לבחירתכם(אוכל/שתיה מה שבא לכם!):חדר כושר חברים חדר כושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה