שרשור שאלונים!

../images/Emo220.gifשרשור שאלונים!

כי אני משועממת ואין לי ממש חיים והפורום כימעט מת! לכו לנגן המוזיקה שלכם [ווינדוס מדיה פלייר, ווינאמפ, כאלה..], ושימו אותו על מצב אקראי, ככה שאתם לא שולטים על בחירת השירים. על השאלות תענו בשם השיר המתנגן ובשם המבצע. [זה אמור לצאת מוזר, לא קשור, מצחיק וכו'.] איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

../images/Emo220.gifאני יענה=/

איך העולם רואה אותי?המילים הכי יפות/שייגעצ האם יהיו לי חיים מאושרים?כל מה שרצית/הדורבנים מה אנשים באמת חושבים עליי?יש לי סיכוי/אביתר בנאי האם אנשים חושקים בי בסתר?השיר מהגן/כנסיית השכל איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Can't Stop/Red Hot Chili Peppers מה אני צריך לעשות עם חיי?Red Hot Chilli Peppers/Dani California עצה טובה בשבילי:גג/הג'ירפות מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Useless ID/State Of Fear מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?תמיד כשאתה בא/אפרת גוש איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?evanescence/my immortal ובהלוויה שלי?Evanescence/Call Me When Your're Sober Not Fake איזה סוג גבר אני אוהב?מפנה מקום/ברי סחרוף איך יהיה לי מחר?EvanescenceqGoing Under-Rns למה אני כאן?בלי לומר מילה/מטרופולין בתור מה אנשים יזכרו אותי?עד העונג הבא/המכשפות איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Oasis/Don't Look Back in Ange האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?בוקר טוב עולם/איפה הילד איך תהיה השנה הזו?לא יכול להוריד ממך את העיינים/כלא שש

S h A y K i

New member
חחח זה מאגניב :] ע ו נ ה ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? היי סקסית\סאבלימינל [נשבעת לכם שזה צירוף מקרים..גמאני נקרעתי חח
] האם יהיו לי חיים מאושרים? first date\blink 182 מה אנשים באמת חושבים עליי? אבא עורך דין\שייגעצ האם אנשים חושקים בי בסתר? התינשאי לי אהובה\רן דנקר [מקרי לגמרי נשבעת לכם
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? welcome to the black parade\mcr מה אני צריך לעשות עם חיי? תראי זה אני\סינרגיה עצה טובה בשבילי: קורא לך\כלא 6 מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לא יכול\כלא 6 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? my peper heare\the all amrican reject איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? סרט של סקס\אינפקציה
ובהלוויה שלי? נפלת חזק\איפה הילד איזה סוג גבר אני אוהב? scotty dosent know\lustra איך יהיה לי מחר? מלכת הלבבות\שורטי למה אני כאן? מחר\אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי? איפה הבנות\מוקי
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? suger,were going down\fall out boy האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? faraway\nickelback איך תהיה השנה הזו? be my boyfriend\ofer nisim חחחח זה אחד המגניביםםםםםםםםם!

kombinaizer

New member
המוזיקה מתנגנת והשאלון הושלם!

איך העולם רואה אותי? Simple Plan -Crazy \האם יהיו לי חיים מאושרים? טאבו - בזמן שחיפשתי מה אנשים באמת חושבים עליי? Eminem - Rain Man האם אנשים חושקים בי בסתר? סינרגיה - מרגיש אחר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Avril lavigne - Complicated מה אני צריך לעשות עם חיי? הראל מויאל - אמצע הלילה בכפר (אחחח שירי רדיו שובר גלים) עצה טובה בשבילי:סינרגיה - סינטטי (עצה גרועה!
) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? כלא 6 וסאבלימינל - אין מסיבה (ג'ובי רמיקס) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אוקטובר ופלאסטיק ג'יזס - מאחד עד עשר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? tim mcgraw - when the stars goes blue ובהלוויה שלי? היהודים - ליפול (איזה צירוף!) איזה סוג אשה אני אוהב? Outcast - so fresh so clean (ממש לא, אני אוהב נשים עם ראסטות מה נקי בזה?!) איך יהיה לי מחר? הדג נחש - מה שבא בא (מאפיין בדיוק תמבחן מחר מה שיבוא יבוא) למה אני כאן? שחר סוויסה - בורא עולם ( גאדדדדדדדדד מההההה חחחחחחחחח איך זה יצא אני מתתת) בתור מה אנשים יזכרו אותי? דנידין ולירון לב - מול כל העולם איזה שיר יתקע לי בראש מחר? קרן פלס - שמעון השכן (נתקע לי היום בגלל מועדון לילה) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שחר סוויסה - טוקמן איך תהיה השנה הזו? jay z - anything u want השאלון הזה מפחיד יש פה צירופים מפחידים ונכונים טיחו!

למעלה