שרשור שאלות

שאלה למנהלי הפורום.

הקלטתי קליפ בנתניה. ומשום מה, הקליפ לא הועלה לרשת. אני מעוניין להשתתף בתחרות. וזה לא פייר שהתחרות נפתחת מבלי שכל הקליפים שהוקלטו יהיו שם. השאלה שלי: מתי הקליפ שלי יעלה??

שאלה...

שלום, ביום שהייתי בהקלטות בנתניה צילמו אותנו ואמרו שיכניסו את זה לאתר רציתי לשאול איפה אני יכולה לראות את התמונות שצולמו?... תודה רבה -רעות-

orangemusic

New member
שלום נולואה

ערכנו מספר בדיקות לגבי הקליפ האמור, לא נעשה כאן כל ניסיון לרמות או לזייף את כמות הצפיות.

התמונות שצולמו ביום ההקלטות

בנתניה...מישהו בשם נאור צילם...ואמר שזה ייכנס לאתר.. אהה ו..עוד משהו שלחתי לכם אימייל ועדיין לא קיבלתי תשובה...מתי יחזרו אליי?.. -תודה-

orangemusic

New member
תשובות

לגבי התמונות, נשמח לבדוק מול נאור ולפרסם את התמונות במידת האפשר בפורום. באשר למייל, לא קיבלנו ממך כל פנייה. אנא העבירי הפנייה בשנית לכתובת [email protected] ונשתדל לענות בהקדם

orangemusic

New member
שלום אלון

על מנת שנוכל לבדוק את העניין, אנא שלח אלינו במסר אישי את הפרטים הבאים: שם השיר ששרת מספר הפלאפון עימו נרשמת לפעילות הקוד המופיע על ה-DVD שקיבלת תודה

Music3D

New member
../images/Emo220.gif שרשור שאלות ../images/Emo27.gif

שרשרו לכאן את השאלות שלכם...

רותם73

New member
לא מוצאת את הקליפ שלי!!! עזרה

שלום שמי רותם פרנקל והקלטתי את השיר "מוכרת לי מפעם" בגראנד קניון בתאריך 17/11 ואני לא מוצאת את הקליפ שלי.. הקוד של הקליפ הוא 6741 תעזרו לי למצוא אותו... תודה

fluppster

New member
לא מצליחה להירשם

שלום רב, נרשמתי בזמנו לתחרות, לאולפן ההקלטה בראשל"צ. האולפן שם בוטל (קיבלתי על כך הודעה הן באי מייל והן בנייד), ולכן רציתי עכשיו להירשם לאולפן בת"א במרכז הירידים, אבל בזמן הרישום אני מקבלת הודעה שהנייד כבר נמצא במערכת. מה לעשות?

למעלה