שרשור שבועי

hkatsman

New member
../images/Emo220.gif שרשור שבועי ../images/Emo220.gif

בגלל שלתומר כבר אין זמן החלטתי לקחת את זה על עצמי. אז יאללה:
דיסק השבוע של זפלין:
שיר השבוע של זפלין:
דיסק השבוע לא של זפלין:
שיר השבוע לא של זפלין:
בונוס: לאיזה הופעה אתם מתכננים ללכת בקרוב?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

hkatsman

New member
חח יצא טיפה מוזר

פעם ראשונה שלי במדגישומטיק אז אל תצחקו

hkatsman

New member
חח סבבה

אלבום השבוע של לד:IV שיר השבוע של לד: בלאק דוג אלבום השבוע כללי:The Who-Live At Leeds שיר השבוע כללי: Bob Dylan-Like A Rolling Stone. בונוס: רציתי ללכת לאינפקציה אבל חלו סיבוכים=\ לא קשור: משו מגניב ששמתי לב אליו-ביום שישי יצא לי לראות בפעם השניה את הסרט ''בן ערובה'' עם ברוס וויליס. אז כשמארס הפושע רודף אחרי הילד הקטן ואחותו במנהרות של האוורור אז ברוס וויליס מתקשר אליו, והילד הקטן שקוראים לו טומי לא מדבר כי הוא שכח את הפלאפון במיטה או משהו אז ברוס וויליס שואל:''?Tommy can you hear me'' בטח כולכם כבר ידעתם את זה אבל אני מרגיש ממש מגניב ששמתי לב לזה אז סיפרתי לכם.

Aline In Chains

New member
../images/Emo210.gifאני..

דיסק השבוע של זפלין: אירלי דאייס. שיר השבוע של זפלין: babe im gonna leave you דיסק השבוע לא של זפלין: dying של הול.., Let me drown של סאונדגארדן, וכמה שירים של ג'ימי הנדריקס. בונוס: לאיזה הופעה אתם מתכננים ללכת בקרוב? של להקות צעירות. ב29

slashon1

New member
עונה

דיסק השבוע של זפלין: led zep 2 שיר השבוע שלהם: black dog דיסק רגיל: deep purple-in rock שיר השבוע: burn בונוס: איזה בונוס ואיזה נעליים עוד שבוע ויומיים מתגייס

שמיקי

New member
כולם רוצים שירים פשוטים...

דיסק השבוע של זפלין:השלישי שיר השבוע של זפלין:what is and what should never be דיסק השבוע לא של זפלין:scenes from a mamory- dream theater שיר השבוע לא של זפלין:dont stop ma now- queen בונוס: לאיזה הופעה אתם מתכננים ללכת בקרוב? היה לי בתכנון ללכת לבלאקפילד, אבל אני עניה מידי, אז אין באופק כלום בנתיים

Anuerysm

New member
אני

דיסק השבוע של זפלין: Physical Graffiti שיר השבוע של זפלין: Ten Years Gone דיסק השבוע לא של זפלין: The Rolling Stones - Let It Bleed שיר השבוע לא של זפלין: The Rolling Stones - Infamy בונוס: לאיזה הופעה אתם מתכננים ללכת בקרוב? אם היית שואל לפני חודש היה לי מה לענות
עכשיו אני חי על התקווה שריי דייוויס יעשה גם הופעות באמריקה, האלבום של רדיוהד ייצא בחלק הראשון של 2007 וקינג קרימזון יעשו סיבוב.

Anuerysm

New member
אוי, יש כאן תיקון רציני מאוד ../images/Emo122.gif

בדקתי וכנראה שאני הולך לראות את אריק קלפטון ב18 במרץ

מעולה../images/Emo70.gif רעיון ענק

הפינה הזאת היא חובה, חשבתי לעשות אותה בעצמי עד שגיליתי שבפורומים האחרים בניהולי אני Over עסוק. בכל מקרה אני ממש מקווה שתתמיד בפינה הזאת
אני אשיב עליה. דיסק השבוע של זפלין: Physical Graffiti שיר השבוע של זפלין: קשמיר, עדיין לא ברור לי למה כתוב לי פה ששמעתי אותו ב-5 וחצי לפנות בוקר
דיסק השבוע לא של זפלין: Whorecore - Protection שיר השבוע לא של זפלין: Strapping Young Lad - Zen בונוס: לאיזה הופעה אתם מתכננים ללכת בקרוב? אז זה, שלא

לגרם

New member
עונה

דיסק השבוע של זפלין: In Through The Outdoor שיר השבוע של זפלין: Carouselambra דיסק השבוע לא של זפלין: No Quarter: Jimmy Page and Robert Plant Unledded שיר השבוע לא של זפלין:Funeral for a Friend/Love Lies Bleeding של אלטון ג'ון בונוס: לאיזה הופעה אתם מתכוננים ללכת בקרוב? וואלה, לא יודע.

ShikS

New member
עונה ../images/Emo13.gif

דיסק השבוע של זפלין:ה-5 שיר השבוע של זפלין:the rain song דיסק השבוע לא של זפלין:pink floyd שיר השבוע לא של זפלין:dark side of the moon בונוס: לאיזה הופעה אתם מתכננים ללכת בקרוב?אין תכנון באופק ומזל טוב על החתימה החדשה!

Anuerysm

New member
בן אדם

אין דיסק בשם פינק פלויד ואין שיר בשם דארק סייד אוף דה מון

ShikS

New member
lol

דיסק השבוע לא של זפלין:dark side of the moon שיר השבוע לא של זפלין:breath טעות שלי =.=

SaintJohn

New member
שירים בשני אקורדים

דיסק השבוע של זפלין: III שיר השבוע של זפלין: Heartbreaker דיסק השבוע לא של זפלין: "על המשמרת" של פורטיסחרוף שיר השבוע לא של זפלין: פנתר שחור של פורטיסחרוף בונוס: לאיזה הופעה אתם מתכננים ללכת בקרוב? אין כסף בקרוב, אז גם אין תכנונים ללכת להופעות בקרוב לצערי הרב.

Liorking

New member
הגיע הזמן

דיסק השבוע של זפלין: הראשון שיר השבוע של זפלין: Whole Lotta Love (השבוע למדתי את הסולו) דיסק השבוע לא של זפלין: Outlandos d'Amour של הפוליס או Aladdin Sane שיר השבוע לא של זפלין: So Lonely של הפוליס

Liorking

New member
בונוס

לאיזו הופעה אני מתכוון ללכת בקרוב? לצערי לאף הופעה כי אני עכשיו חוסך כסף וגם לאיזו הופעה אפשר כבר ללכת?

למעלה