שרשור שבועי!!

hkatsman

New member
../images/Emo220.gif שרשור שבועי!! ../images/Emo220.gif

אלבום השבוע של לד:
שיר השבוע של לד:
אלבום השבוע כללי:
שיר השבוע כללי: ********************************************* בונוס להפעם:
איזה ספר אתם קוראים עכשיו? או שסיימתם לקרוא, או שאתם עומדים לקרוא?
למדתי מטעויות העבר ואני לא משתמש במדגישומטיק הדפוק הזה חח

hkatsman

New member
עונה:

******************************* אלבום השבוע של לד:אין שיר השבוע של לד:קשמיר אלבום השבוע כללי:Rolling Stones-Sticky Fingers שיר השבוע כללי:Sway מהאלבום הנ"ל ********************************************* בונוס להפעם: איזה ספר אתם קוראים עכשיו? או שסיימתם לקרוא, או שאתם עומדים לקרוא? אני קורא עכשיו את ''אני, כריסטיאנה פ.''

GALU94

New member
עונה|כוכב|

אלבום השבוע של לד: III
שיר השבוע של לד: Hats Off To (Roy) Harper חרשתי עליו השבוע
אלבום השבוע כללי: Bon Jovi - Have A Nice Day
שיר השבוע כללי: .Guns and Roses - Dont Cry בונוס להפעם:
איזה ספר אתם קוראים עכשיו? או שסיימתם לקרוא, או שאתם עומדים לקרוא:
נממ מישהו לרוץ איתו.הוא ממש ארוך והכל אבל אמרו לי שהוא מעניין וזה עבודה לביצפר גם.

zygote

New member
../images/Emo67.gif

******************************* אלבום השבוע של לד: Led Zeppelin IV שיר השבוע של לד: misty mountain hop אלבום השבוע כללי: חתוך תוכן - טאטו (מיותר לציין שלא הלסביות הרוסיות, נכון?) שיר השבוע כללי: מריה - טאטו ********************************************* איזה ספר אתם קוראים עכשיו? או שסיימתם לקרוא, או שאתם עומדים לקרוא? אני קוראת עכשיו את "לקראת המוסד" של אייזיק אסימובב, עוד מעט מסיימת

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

******************************* אלבום השבוע של לד: I שיר השבוע של לד: battle of evermore, שיר סטלות גדול. אלבום השבוע כללי:Euphoria morning כריס קורנל שיר השבוע כללי:5th Dimension - age of Aquarius ********************************************* בונוס להפעם: איזה ספר אתם קוראים עכשיו? או שסיימתם לקרוא, או שאתם עומדים לקרוא? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה

שמיקי

New member
המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה

לא כ"כ אהבתי אותו. הכתיבה העילגת הזו עיצבנה אותי, למרות שזאת מהות הספר, נקודת המבט של הילד האוטיסט, אבל עדיין.. חח

Aline In Chains

New member
אני:]

****************************** אלבום השבוע של לד: אין. שיר השבוע של לד: kashmir אלבום השבוע כללי: אין. שיר השבוע כללי: מטאליקה,סאונדגארדן,מוניקה סקס, ויהלי סובול. ********************************************* בונוס להפעם: איזה ספר אתם קוראים עכשיו? או שסיימתם לקרוא, או שאתם עומדים לקרוא? הספר האחרון שקראתי היה דור הפרוזק, ואני כנראה אקרא בקרוב את "חוכמת הבייגלה. " למה אין את תמונת השבוע?!

daniek7

New member
שלי

******************************* אלבום השבוע של לד: Led Zeppelin III שיר השבוע של לד: Tangerine אלבום השבוע כללי:Rumors-Fleetwood Mac שיר השבוע כללי: oh daddy,Fleetwood Mac ********************************************* בכלל,אני ממליץ על Rumors.. פשוט מושלם.

slashon1

New member
שלי...........

לד זפ: לד זפ 4 שיר לד זפ: dazed&confused רגיל: slayer-reign in blood שיר: slayer-angel of death ביי לכם יום ראשון גיוס

לגרם

New member
עונה

אלבום השבוע של זפלין: Houses Of The Holy שיר השבוע של זפלין: The Ocean אלבום השבוע כליי:The Black Keys - The Big Come Up שיר השבוע כללי:The Who - Tommy's Holiday Camp:] בונוס: איזה ספר קוראים: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה.

Anuerysm

New member
דווקא מדגישומטיק מגניב

למרות שגם אני לא הבנתי איך משתמשים בו אלבום השבוע של לד: פיזיקאל שיר השבוע של לד: Ten Years Gone אלבום השבוע כללי: Ten Years After - Undead שיר השבוע כללי: Blue Oyster Cult - Transmaniacon MC ********************************************* בונוס להפעם: איזה ספר אתם קוראים עכשיו? או שסיימתם לקרוא, או שאתם עומדים לקרוא? מקבת' בגלל עבודה באנגלית

שמיקי

New member
אני

******************************* אלבום השבוע של לד: וואלה לא שמעתי השבוע כ"כ לד שיר השבוע של לד:whole lotta love אלבום השבוע כללי:pink floyd- atom heart mother שיר השבוע כללי: requiem for a dream- theme ********************************************* בונוס להפעם: איזה ספר אתם קוראים עכשיו? או שסיימתם לקרוא, או שאתם עומדים לקרוא?אהה בדיוק סיימתי לקרוא את מלך החומוס ומלכת האמבטיה בפעם השלישית בערך והתחלתי את החטא ועונשו...אה וסיימתי גם את מהומה רבה על לא דבר של שייקספיר למגמה חח=]

Liorking

New member
עונה

אלבום השבוע של לד: הראשון שיר השבוע של לד: Whole Lotta Love כי למדתי את הסולו לא מזמן (לא יוצא לי לשמוע הרבה לד בזמן האחרון) אלבום השבוע כללי: Siamese Dream של הדלעות המהממות שיר השבוע כללי: Cracked Actor של דייויד בואי

למעלה