תירגום שירים

hermaioni

New member
../images/Emo220.gifתירגום שירים../images/Emo168.gif

אז מעכשיו יש עוד פינה חדשה :) כל יום שבת-ראשון, יהיה פה שיר של גרין דיי מתורגם לבחירתכם. אז היום זה השיר basket case . בטוח שיהיו לי טעויות או כל מיני דברים שאתם חושבים עליהם, אז תתקנו אותי ותדונו על השיר הזה: *על מה אתם חושבים שהשיר הזה נכתב? *למה בילי רשם אותו? *איזו שורה הכי מדברת אליכם? *מה אתם חושבים על השיר? ועוד כל מיני שא' לדיון S: הליריקס באנגלית: Do you have the time to listen to me whine About nothing and everything all at once I am one of those Melodramatic fools Neurotic to the bone No doubt about it Sometimes I give myself the creeps Sometimes my mind plays tricks on me It all keeps adding up I think I'm cracking up Am I just paranoid? or am I just stoned I went to a shrink To analyze my dreams SHE says it's lack of sex that's bringing me down I went to a whore HE said my life's a bore So quit my whining cause it's bringing her down Sometimes I give myself the creeps Sometimes my mind plays tricks on me It all keeps adding up I think I'm cracking up Am I just paranoid? a ya-ya-ya Grasping to control So I better hold on Sometimes I give myself the creeps Sometimes my mind plays tricks on me It all keeps adding up I think I'm cracking up Am I just paranoid? or am I just stoned? [בתגובה הבאה יהיה התירגום בעיברית :) ].

hermaioni

New member
בעיברית../images/Emo41.gif

האם יש לך את הזמן להקשיב לי מתבכיין, על כל דבר ושום דבר ביחד, אני אחד מהטיפשים הרגשניים, נברוטי לעצם אין ספק בזה לפעמים אני מפחיד את עצמי, לפעמים המוח שלי משחק איתי, וכל זה רק ממשיך, אני חושב שאני נשבר האם אני סתם פרנואיד או שאני שיכור\מסומם. הלכתי לפסיכיאטר, שינתח את החלומות שלי, היא אמרה שזה חוסר הסקס שמשגע אותי. הלכתי לזונה, הוא אמר שהחיים שלי משעממים. אז להפסיק עם ההתבכיינות כי זה מדכא אותה. לפעמים אני מפחיד את עצמי, לפעמים המוח שלי משחק איתי, וכל זה רק ממשיך, אני חושב שאני נשבר האם אני סתם פרנואיד, או יה-יה-יה. רודף בצע לשליטה. אז כדאי שאני אחזיק מעמד. לפעמים אני מפחיד את עצמי, לפעמים המוח שלי משחק איתי, וכל זה רק ממשיך, אני חושב שאני נשבר האם אני סתם פרנואיד או שאני שיכור\מסומם. ועוד שאלה: למה כשהוא אומר "הלכתי לזונה" הוא משתמש בשם הגוף "הוא"-בזכר...

mogili

New member
אם אני זוכרת נכון..

הוא הלך לדראג קווין או משו בסגנון, בגלל זה בהתחלה הוא מדבר עליו כזכר ואח"כ כנקבה.

mogili

New member
ממ..

השיר נכתב על ההתקפי חרדה של בילי. בילי רשם אותו כי הוא לא ידע מה קורה לו בהתחלה ואז הוא גילה שזה התקפי חרדה והחליט לכתוב על זה שיר[תקנו אותי אם אני טועה אני לא בידיוק זוכרת] זה שיר מדהים לפי דעתי וממ..זהו!

סחתיין על הפינה :]../images/Emo163.gif

*על מה אתם חושבים שהשיר הזה נכתב?על התקפי חרדה, אני מניחה. *למה בילי רשם אותו?רצון לכתוב, צורך בשיר נוסף לדיסק? *איזו שורה הכי מדברת אליכם?Sometimes my mind plays tricks on me *מה אתם חושבים על השיר?חמוד ומדבק, אבל נמאס אחרי כמה שמיעות. זה מבין השירים הישנים הראשונים ששמעתי... מוזר להיזכר בזה עכשיו

אהבתי ת'פינה כל הכבוד!! :]

*על מה אתם חושבים שהשיר הזה נכתב?כמו שכולם אמרו פה התקפי חרדה *למה בילי רשם אותו?אני יודעת ... הדרך להביע את עצמו אולי ? *איזו שורה הכי מדברת אליכם?Sometimes I give myself the creeps כי זה קורה לי לפעמים *מה אתם חושבים על השיר?שיר הכי כיפי שקיים בעולם! יום טוב לכולם :]

hermaioni

New member
../images/Emo41.gifקרדיט../images/Emo70.gif

תודה לדניאל שעזר לי לתרגם את השיר [כמעט את כולו חוץ מכמה מילים ^^'' ]. אז הרבה בזכותו יש את הפינה הזאת!
.

AriellA100

New member
../images/Emo22.gif

בילי אמר שהוא כתב את השיר על איזו מישהי שהכיר שהיא מאד מלודרמטית, לא שפויה, צינית וכו', ולא על עצמו כמו שכולם חושבים.. אממ לא יודעת אין פה שורה שמדברת אליי במיוחד טוב אין מה להגיד, כמובן שזה שיר טוב, אחד הראשונים שלהם ששמעתי..

Pink Floyd 117

New member
אהבתי את הפינה!!!../images/Emo45.gif

על מה אתם חושבים שהשיר הזה נכתב?: חוץ מההתקפי חרדה, שימו לב שבקליפ כל החולים עם מסכות זהות, מזכיר לאוהבי Pink Floyd משהו? לי זה מאוד הזכיר את הילדים בשיר "Another Brick In The Wall", כפי שכולם מכירים *בטעות נוראית* בתור "The Wall" שזה כמובן שם האלבום. לא יודעת אולי יש קשר ואולי זו רק אני. למה בילי רשם אותו?: אני חושבת שהוא פשוט חטף השראה ורצון לכתוב, ראש משהו, שמע משהו, ופתאום המילים פשוט נזרמו אל הדף. איזו שורה הכי מדברת אליכם?: כמה שורות, אחת מהן זו "About nothing and everything all at once", כי יש פה משחק מילים עם ניגודים וזה נחמד (יש כזה משחק מילים גם ב "The Saints Are Coming"). מה אתם חושבים על השיר?: שיר יפה, אחד הראשונים שלהם שהכרתי, אני אוהבת מאוד את הקליפ.

למעלה