תכנון שבועי

ריהותם

New member
../images/Emo220.gifתכנון שבועי

יום ראשון:קייטנה,ללמוד להיסטוריה,שיעור פסנתר
יום שני:הופעות בבי"ס כי יש הפנינג כזה,א"כ בערב כוכבי הבמה!דוקטור קספר במודיעין!
יהיה מושלמושלמושלם!
יום שלישי:בי"ס אני מניחה,ללמוד להיסטוריה
יום רביעי: ללמוד להיסטוריה,בי"ס
יום חמישי: "ללמוד להיסטוריה"
פאנק נ'רול!!!!!!סא"ל חרדלי באים לפה אומייגדדדדדדדדדדדד!!!!!@R$#^T%#^^&$$##$^
יום שישי:סוגשל בי"X,ללמוד להיסטוריה
יום שבת:ללמוד להיסטוריה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתכננת. [:

יום ראשון: יומולדת לאחוותי
וגם לאחות של יוב יש יומולדת היום! <: איזה מאגניב זה שהן נולדו באותו תאריך?! XD, לא ללכת לבצפר -.-" יום שני: בצפר. |: יום שלישי: בצפר + שמו"צ. [: יום רביעי: בצפר... ><" יום חמישי: נראלי גם בצפר . O_O" ובערב ישלי מסיבת סיום של השכבה.XD וזה בפארק. -.-" גאד אני לא מבינה איזה דבר מטומטם זה, גם ככה אני תקועה עם הילדים האלה עד כיתה יב'. -.-" יום שישי: אין לי מושג . יום שבת: יש לחברה שלי יומולדת.XD אני תמיד עושה דברים בדקה ה90, אז אולי יהיה משהו מעניין בכל זאת השבוע.XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתגידי אצלך בי"ס זה בגדר המלצה?

טוב נו,את בכיתה ט',את יכולה להבריז XDDDD אבל משנה הבאה את לא תוכלי להבריז יותר,כי אז יהיה לך חסם לבגרות

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחחחחחחXDDDDD

כן אני מקרה מיוחד. D: לא, סתם, אני קורה לי פעמים שאני לא מרגישה טוב, והיום הרגשתי ממש רע. :X חוצמזה השבוע הזה קצת מיותר, כי אין מבחנים, ואין מתמטיקה (היום), וזה כבר סוף שנה, ויש מועדי ב' כל השבוע. :X ולי אין מועדי ב', במזל.XD וכן אני יודעת ששנה הבאה אסור לי להבריז, יש גם מנות וכאלה ואז זה הורדה בציון, ובלהבלהבלה. XD אני אוהבת את כיתה ט'!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif תכנוניישן ../images/Emo6.gif

ראשון- בצפר, חצי שיעור מתבזבז על חוויות מבוסטוןן D:, לישוןלישוןלישון
שני- שעת אפס מתפיכסה שנמשכת לשלוש שעות רצוף + בחן באזרחות שאני לא מתכוונת לעשות. זובי על חנה פינ-צ'וק.
שלישי- בצפר, שיעור פרטי - השלמת חומר
רביעי- בצפר
חמישי- בצפר
שישי- בצפר, בערב יציאה
שבת- ים עם כולם D:
אגבבב, נשא עוד 19 ימים ללמוד, 17 לא כולל שבתות!

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo227.gifמתכננתP:

יום שני: לקרוא ספר אנגלית כי אני צריכה לסיים אותו עד סוף השבוע ואני רק בעמוד 14. זה ספר משעמם. \: אני גם צריכה לתכנן פרזנטציה שאני מציגה ביום שלישי ולהתכונן לבוחן ב"ניהול מידע" (זה נשמע כל כך מוזר בעברית חחח Data Management) לראות משחק הוקי.
יום שלישי: לקרוא ספר
יום רביעי: לעבוד על הfinal copy של ה1500 מילים essay שכתבתי על למה זה חשוב לחפש כוכבי לכת שיכול לנשוא בני אדם
לראות עוד משחק הוקי :)
יום חמישי: Chillin'
יום שישי: בטח אראה איזה סרט :) ומשחק הוקי
חחחחחחח מה? זה הפיינלס של NHL סטנלי קאפ P: פילאדלפיה משחקים נגד שיקגו ואני שונאת את שיקגו >: אבל הם כנראה ינצחו -.-
יום שבת: לראות את כל התוכניות שהקלטתי בשבוע.
יום ראשון: (כי אצלינו מתחיל השבוע ביום שני
): לעשות שיעורי בית ודברים שצריך להגיש בשבוע הבא XD אני גם אוסיף תמונה שאני מקווה שתעשה לי טוב כל השבוע. אולי אפשר להוסיף את זה P: תמונה למזל טוב למשחקים

../images/Emo34.gifגאד זה כזה מגניב שאת גרה בקנדה |:

מתי עברת? לא היה לך קשה להתרגל בהתחלה?

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifווופס. ***דצמבר של 2008

אז אני פה כבר שנה וחצי. :) ולא זכור לי שהיה לי קשה להתרגל, האנשים פה ממש נחמדים D:

McLife135

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo45.gifיש שם גם המון ישראלים

אני"גרתי" שם חודש בבית של דודה שלי והייתי בכיף נשארת לגור שם :) בכללי זאת גם מדינה מדהימה D: אוףף באלי לחזורר !! חחחחחחח

למעלה