../images/Emo220.gifעל השירים../images/Emo41.gif
1. VALENTI: האלבום נפתח עם השיר "VALENTI". יש בו כל מיני צלילים שמזכירים מוזיקה ספרדית. שיר פופ קצבי, אנרגטי וקליט בדיוק כמו שאני אוהב. 2. JEWEL SONG: השיר השני הוא "JEWEL SONG", בלדת פופ מדהימה. עם הקול של בואה ומהמוזיקה, זה יוצא מושלם. 3. B.I.O: השיר השלישי באלבום – "B.I.O" זה השיר החדש באלבום. שיר פופ מאוד מגניב ועוצמתי. 4. Sekai No Katasumi De: השיר הבא החדש הוא "Sekai No Katasumi De". שיר רגוע שמתחיל עם נגינת גיטרה. פשוט נשמע נהדר. 5. Kiseki: השיר החמישי הוא "Kiseki" שיר פופ קסום עם מוזיקת פופ קלאסית, אני מאוד אוהב אותו. 6. (WINDING ROAD (feat. DABO: "WINDING ROAD" הוא גם שיר חדש באלבום ביחד עם הזמר DABO. שיר רגוע ובמיוחד את הפזמון אני אוהב עם עוצמת הקול של בואה. 7. Searching for truth: לאחר השירים השקטים מגיע "Searching for truth". בואה שרה בו עם הרבה אנרגיה וזה מכניס בו את הקצב והאגרסיביות. 8. Moon & Sunrise: השיר הבא באלבום הוא "Moon & Sunrise". בלדת פופ שקטה ומרגשת. 9. Discovery: "Discovery" הוא שיר די רגוע. בפזמון בואה קצת יותר אגרסיבית, זה מה שבמיוחד אני אוהב בשיר. 10. flower: "flower" זה השיר השלישי בסינגל "Kiseki / NO.1". שיר פופ שקט ומיוחד שאני ממש אוהב. 11. -BESIDE YOU -Boku wo Yobu Koe: שיר מהיר וממש נחמד. 12. Feel the same: "Feel the same" היא בלדה אופטימית מעולה לסוף האלבום. כשאני שומע את השיר הזה, אני מרגיש שהכל נגמר ומרגישים את הסוף.... 13. NO.1: "NO.1" זה אחד השירים המעולים של בואה. שיר פופ קצבי, אנרגטי וקליט שאני תמיד נהנה לשמוע.