Famous Last Week

../images/Emo220.gif Famous Last Week ../images/Emo220.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
ספר/סרט/תוכנית השבוע?
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוט השבוע?
תמונת השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/ שיהיה שבוע טוב וגשום במיוחד. אמן!

אין לי כוח להשקיע ~.~ ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? Kill all your friends My way home is through you This is the best day ever Cubicles שיר השבוע בכללי? Daughtry - Open up your eyes Blessthefall - What's left of me God wears Gucci Hey baby, here's the song that you wanted Linkin Park - In the end Valentine's day A7X - Demons אמן/אלבום השבוע? כל מיני. ספר/סרט/תוכנית השבוע? תוכנית- מונית הכסף, צחוק מעבודה, הפיג'מות, איך פגשתי את אמא
, יומני הערפד. משהו טוב/רע שקרה השבוע?
טיול משפחתי עם דודים.
היה מצחיק.
היה חם בירושלים! פשוט עצבים.
כיף לי בגן.
יום שני מגיעה שוב המפקחת, ואני מאוד מקווה שהיא לא תעשה לי שוב שינויים.
אמא שלי קנתה לי רב-קו לאוטובוס, שזה כמו חופשי חודשי, רק עם תמונה שלך, וזה ממש ממש מעצבן אותי לראות את עצמי על הכרטיס.
שיירד גשם כבר. כמה שהשמש הזו מדכאת אותי.
ציטוט השבוע? היינו בבר מצווה של בן דוד שלי בירושלים.. דוד שלי: "יא אללה, איזה חם פה! נדב, אני יותר לא בא לבר מצווה שלך!"
כאילו שתהיה עוד אחת. היו עוד כמה אבל אין לי כוח להיזכר.. תמונת השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? שומדבר מיוחד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

היוש.

שיר השבוע של MCR?כל ט'רי צ'ירז, שמעתי בשעות חופשיות עם עמית. 3: שיר השבוע בכללי? ~ אמן/אלבום השבוע? מייכמ. ספר/סרט/תוכנית השבוע? "רוקי הורור פיקצ'ר שואו". ניצלתי את העובדה שהיה אתמול. אין לי מושג מה כולם עושים מזה "וואו" שכזה. זה אחד הדברים הכי טיפשיים שראיתי. משהו טוב/רע שקרה השבוע? השבוע היה חרא, רק חמישי היה טוב. ואתמול חוץ מהחלק של האה-לוט-אוף-אלכוהול-סיגריות-להתנשק-עם-מישהו-לא-מוכר. ציטוט השבוע? קרן המורה ללשון-"איפה הנשוא מורחב במשפט הנער הגיע לפרקו?" יובל-"מה כאילו השפיך??" תמונת השבוע? לא עולה כוסדודה שלו. תכנונים לשבוע הבא? אנאערף. להוציא ציון טוב במבחן במתמט ואזרחות. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifמה, רוקי זה גאוניO:

זה אחד הסרטים שהם כאלה קראק שאתה יכול לראות אותם מליון פעם וזה בחיים לא ימאס. כאילו באמת ראיתי אותו כבר המון פעמים והייתי בכמה הקרנות וזה פשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש~ חוץ מזה שיש לי פטיש לדראג אז בכלל אני מאוהבת בסרט הזהD; פראנקקקקק3333333>

תקשיבי. ../images/Emo3.gif

היה משעמם בלהבלהבלה עד שפראנק הגיע ושר והכל היה צבעוני וזה. אבל אם נתעלם מהשירים [שאפילו השירים של ליידי גאגא יותר בעלי משמעות מהם], זה סרט די מפגר וחסר עניין. אין שם שום קישור בין כל דבר. -_- חתונה, אירוסים, מכונית נתקעת, פוף מסיבה. נו במת. זה סתם לא עניין אותי, הסרט הזה.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifאוקי, זכותך לחשוב ככה. אני לא מסכימה.

השירים פשוט גאוניים מבחינת הליריקס שלהם, וכן זה סרט קצת חסר פואנטה אבל הוא קראק, זה הקטע שלוXD וזה שאין קישור בין שום דבר זה הפואנטה של הסרט, נו. ככה זה. O: חוץ מזה שכן יש לו הרבה מאוד משמעות נסתרת ורבדים שאת אולי לא קולטת בפעם הראשונה... קיצר זה סרט גאוני ואני מתה עליו3> אבל זכותך לא לאהוב, מה אני אגיד לך~~

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gif"אתה משפשף, אני משפריץ. ככה זה הולך."

שיר השבוע של MCR? אלה שיש לי בפלייליסט... WTTBP, דאד, IDLY, פריזון, LOS וכו' וכו'.
שיר השבוע בכללי? -כל- השירים של סופר ג'וניור3> שירים של סינמה ביזאר והרבה3> שירים של טוקיו הוטל~ שירים של מיקה~ וכמובן- GEE של SNSD חח הן ממש חמודות דווקאO:
אמן/אלבום השבוע? ... סופר ג'וניור, סינמה ביזאר, טוקיו הוטל, מיקה וקצת SNSD. אה ודבסק! ומיאבי!!!
ספר/סרט/תוכנית השבוע? ספר- ילדי המחשבה3> סרט- Attack on the pin-up boys, רצח מוצדק[שהראו לנו באוטובוס בחזרה מאילת- סרט מגניב דווקא!], יצירת האלוהים[חרא תרגוםO_ם באנגלית זה something the lord made], וקורליין[שזה חרא סרט;; כאילו הוא חמוד והכל אבל ממש לא דומה לספר! אוף!] תוכנית- אחים ואחיות, האוס, ומייטי בוש~~ זה כלכך מטומטם3> אה וכל השטויות של ניקולודיאון/דיסני..
משהו טוב/רע שקרה השבוע?
טיול שנתי...
נסעתי לסופ"ש לחברה שלי שעוד חודש אנחנו נוסעות ביחד ללונדון ותכננו את הנסיעה וראינו סרטים ושטויות והיה כיףD:
אני מתגעגעת אליה... ואני מנסה שלא. ]: אוף.
הRPG שלנו בפורום ה"פ[לא בתפוז נו] על סף מוות]: ובפורום יאוי אין RPG בכלל ואני רוצהT_T
התחלתי פאנפיק ממש הזוי על סוג'ו3>
ציטוט השבוע? לאדעת, היו כמה. O:
תמונת השבוע? טיהי~
תכנונים לשבוע הבא? נמ... לא יודעת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני מאוד מקווה שהציטוט בכותרת שלך ../images/Emo223.gif

זה פרומו לחומר לניקוי חלונות.

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifחחחחח קרוב../images/Emo6.gif

זה מהסדרה "מייטי בוש", סדרה בריטית ממש מטומטמת ומצחיקהXDDD הם ניקו חלון ו-וינס[החמודי333>] התלונן על משהו והאוורד אמר לו כזה "אתה משפשף, אני משפריץ. ככה זה הולך. ככה זה הכי מהר." משהו כזה- אבל אני כמובן לקחתי את זה למקום אחר
אבל, כן, זה באמת היה על ניקוי חלונות. היית קרובה. P:

חחחחחחחחחחח ../images/Emo223.gif

נו, כמובן שפירשתי את זה כמוך ישר על ההתחלה
אבל בכל זאת, יש כאן ילדים קטניםXD אז ניסיתי לחשוב על פירוש קצת יותר חינוכי

NotFamous

New member
ויש כאן ילדיםם,

שפירשו את זה רק כניקוי חלונות, ואתן גרמן להם לתיאורים לא נעימים עכשיו

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifפפפפפפפפפפפט

המשפט הזה באמת נאמר בתמימות, למה אתן תמיד לוקחות את זה למקומות האלה?]: זה הראש שלכן, אני אומרת לכן, לא שלי! המשפט הזה תמים לחלוטין. |חלבלשון|

Super Pumpkin

New member
איך אפשר שלא לקחת את זה לשה?../images/Emo12.gif

אני מופתעת שזה לא הלך לשמה..

Valar Morghulis

New member
../images/Emo121.gifLOL אני כן לקחתי את זה לשם,

ובתאכלס מן הסתם שהציטוט הזה נאמר בסדרה הזאת [מייטי בוש
] בשביל שאנשים יקחו את זה לשם
אבל עצם העובדה שהתפתח בגלל המשפט הזה דיון כלכך ארוך, זה כבר הראש של הבנות בפורום ולא שלי.

חחח מורי, ../images/Emo223.gif

את תשמעי את זה עוד הרבה. אין מה לעשות.
כאילו, באמת, גם העובדות בגן מדברות על זה הרבה, בכלל, יש להן בדיחות הורגות.XDD

../images/Emo31.gif

או שאני כבר לא קטנה ותמימה מספיק, או שיש לי בראש רק כחול. -_- ישר חשבתי על, לא ניקוי חלונות.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עונהנה :)

שיר השבוע של MCR? וואי הרבה זמן לא שמעתי אותם.
שיר השבוע בכללי? Avenged Sevenfold - Critical Acclaim Betzefer - Down low, Black Inside Lady Gaga - Paper Gangsta Pantera - Cemetery Gates אמן/אלבום השבוע? Avenged Sevenfold Betzefer Lady Gaga Pantera ספר/סרט/תוכנית השבוע?
- 90210, על טבעי. משהו טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 81 בהיסטוריה וזה אחרי שבכלל לא התכוננתי כמו שצריך. XD
קר.
ציטוט השבוע? ממה שאני זוכרת מהזמן האחרון: שיעור תנ"ך - "המורה מזה סברי מרנן?" המורה: "האמת שאני לא יודעת.. איזו בושה" לירן: "סברי זה סועדים" המורה: "ומזה מרנן?" מארק: "זה בפנאן! סועדים בפנאן"
3 יחידות מתמטיקה לפני מבחן- - "המורה אני יכולה לשאול שאלה?" המורה מסכימה אבל אז כל הכיתה צועקת עליה שתחלק את המבחן כי אין זמן "תגידו לי אין לכם שכל? אתם לפני מבחם ואני עוד מסכימה לענות על שאלה" מור: "אם היה לנו שכל לא היינו כאן" שיעור אקולוגיה, יש בלגן בכיתה כי לפני זה הייתה פעילות והמורה נתנה לנו זמן לאכול וכו' אור מתחיל לשיר את התקווה בקולי קולות (ותחשבו שזה מלווה בעוד צעקות לא קשורות מכל הכיתה) והמורה מבקשת ממנו להפסיק.. קיצר נהייה שקט והוא המשיך אז המורה כזה "נו כוסאוחתק!!!! שיגעת אותי כבר!! עוף מהכיתה!" חחחחחחח אין זו המורה הכי כלה שיש
המורה: "עץ הזית.." רפי: "היא אמרה זין?" הוא אמר את זה בשקט כשהיה שקט בכיתה לשם שינוי XD יש עוד מלא אבל אני לא יודעת איך לתאר אותם כי זה בסיטואציות חח תמונת השבוע?
שיעורי אקולוגיה תכנונים לשבוע הבא? לעשות רשימה למסע ישראלי XD לקנות בגדים ולאדעת מה עוד

למעלה