אז לכבוד הדיסק שמתקרב!!!

אורישקי

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo124.gifאז לכבוד הדיסק שמתקרב!!!

החלטתי לשמוע מחדש את כל הדיסק השני שלה ואני חורש עליו באופן מטורף.אז לכבוד זה החלטתי לתת את הדירוג שלי לדיסק בתקווה שהדיסק הבא יהיה עוד יותר טוב מהשני!!! במצעד מדורגים אך ורק השירים מהפסקול הרגיל בלי התופסת של שלוש אימהות כאן מקומות 4-14,תגיבו ותהנו
14.הוא כנראה הפעם היחידה שאני ממש לא אוהב שיר של מירי,די נוראי ונוטה לסגנון שאת רובו אני שונא 13.פעם שיר חמוד במיוחד אבל די נבלע באלבום עם שירים טובים 12.תודות נכון שהשיר מרגש וזה קטע מושלם לסיום,אבל פשוט היו מקרים שלא התחברתי בכלל 11.ושוב תודה אממ בכללי השיר הזה מרגש מאד,היו רגעים קצת משעמים ופחות מוצלחים בו ורגעים בהם הקול של מירי יוצא מן הכלל 10.אסופים שיר מעולה עם לחן סוחף אבל היה בו משהו שהיה חסר לי,לא הצעקה האחרונה מה שנקרא
9.שלום לאמונות שיר כיפי כזה,לא מושלם אבל נחמד מאד 8.ילדה שהתבגרה שיר יפה מאד,יש בו משהו מרגש שאני מאד אוהב 7.תיבה 530 בכללי סוג של סיכום לאלבום הזה,מאד אוהב את הרעיון של השיר 6.ממי לדעתי שיר מצוין,חבל לי ששפטו אותו רק לפי השם אבל מדובר בבלדה מרגשת ומעולה 5.בנות לדעתי דווקא זה היה יכול להצליח מאד כסינגל,שיר קצבי,כיפי שגורם לך לרצות לרקוד שמספר על חברות אמיצה וטובה
4.שירה בעיני די אנדרייטד,מרגש ומעולה והעיבוד השקט הוסיף מכאן הגענו ל3 השירים הכי אהובים עליי באלבום....והם שירים מספר 4,8,12(יש לי חיבה כנראה למספרי 4
): 3.אם זאת האהבה שלך לגמרי אחד השירים הכי טובים בדיסק,כיפי,ביצוע מעולה,מושלם
טופ 2! 2.תמונה ממש ממש חבל שלא יצא כסינגל,פשוט שלמות.המילים,הלחן,העיבוד,הביצוע יוצרים את אחד השירים הטובים של מירי AND THE NUMBER ONE ISSSSSSSSSSSSSSSSSSS: 1.עכשיו אתה חוזר בחזרה אין ספק שזה השיר הכי טוב באלבום וכנראה של מירי עד כה.משחק המילים הגאוני,הלחן,והרגש שמירי מוסיפה לביצוע הענק הזה נותן לו את תואר השיר הכי טוב של מירי מסיקה לדעתי ושיר העשור שלי
אז יאללה,תגיבו.השקעתי על זה הרבה ולא מצאתי מקום אחר לרשום את זה

veredmp

New member
וואי, הדירוגים שלנו מה זה שונים

לא יודעת לתת מקומות מדוייקים, אבל אצלי "תמונה" הוא לקראת הסוף ו"ילדה שהתבגרה" ו"שלום לאמונות" הרבה יותר למעלה

shay keran21

New member
../images/Emo207.gifהאם האלבום יוצא ב....../images/Emo35.gif

21.לינואר?? האם זה שוב יתברר כמוטעה? אני מאמין שכן..יש לי הרגשה שהאלבום ייצא בסוף מרץ..למה? הרגשה שלי....בדרך כלל אני צודק בדברים האלו...אני נורא מחושב

veredmp

New member
מוזיקה נטו אוהבים להמציא דברים

אני אנסה לברר, אבל גם לי זה נראה מוקדם מדי.

veredmp

New member
בדקתי, ועדיין אין תאריך יציאה לאלבום

לא יודעת מאיפה מוזיקה נטו ממציאים את כל הדברים האלה.....

shay keran21

New member
יאאאא אני רוצה גםםםםםם...אשמח אם תגיבו לי...

מירב צריך לעשות דבר כזה גם בפורום של קרן!! רעיון מדהים! אז.... מקום 14.תיבה 530 לא החתברתי כ"כ לשיר האמת...הלחן בפזמון נחמד...אבל לא ממש אהבתי מקום 13.ילדה שהתבגרה כן כן..לבטח מירב וורד אתן תסקלו אותי...חח פשוט היה משהו חסר בשיר הזה לפי דעתי...זהו השיר שקרן כתבה שאני לא כ"כ בטוח שהוא מוצר מוגמר..יש משהו בלחן שחסר לי...אני עדיין רוצה לבוא להופעות..אולי אשנה את דעתי...דיסק לחוד,הופעות לחוד...זה כ"כ שונה.. מפה מתחיל להיות קשה..כי באמת את רב השירים,למען האמת את כל השירים אני אוהב,בטח המיקום שלי יהיה ע"פ ההשמעות שלי...בחיי היומיום... מקום 12.תודות מה שאני אוהב בשירים,שיש להם סיפור..מבחנתי הייתי אוהב את השיר גם אם לא היה חלן..זהו פשוט סיפור...אהבתי את הרקע של הסיפור...מעניין אם זה מדובר על הילדות שלה...שזה מה שהיה... מקום 11.פעם השיר זה מרגש אותי מאוד...אך איני יכול לשמוע אותו מיליון פעמים,כי אני אתעייף..כל השיר לאורעו הוא נשאר אותו דבר..אותה מלודיה..אך אהבתי את המילים..יותר מהלחן..וכמובן הוקליות של מירי בשיר מוכיחות את העובדה שהיא דיווה...אצלי דיווות זה רק בקולות,לא במראה ולא באישיות,אצל מירי בשלושת הדברים היא דיווה...אני מאמין שבגלגול הקודם היא הייתה איזו מלכה או נסיכה....חחח אני באמת מאמין בזה! יש בה איזה משהו...שבגללו היא כ"כ עמכה..אבל השירים שלה הכי לא עמכה... מקום 10.אסופים אחרי ששמעתי את השיר לראשונה,הלכתי לשמוע אותו שוב...כי פשוט נדהמתי מהשיר...לא הבנתי מה מי מו ואיך ולמה...בסופו של דבר,עודני מרוגש מהשיר..אבל השיר לפי דעתי ארוך מדי,מעייף מדי...בסרט אגב,היה קטע שגילה אלמגור שרה את השיר..לא? זה היה בעיני מדהים...לפי דעתי הלחן של הפזמון פשוט ממוטט! מקום 9.שלום לאמונות הדבר הראשון שעלה לי לאחר ההשמעה לראשונה:"וואוו איזה עיבוד פצצה" מי שמכיר אותי,יודע שאני מתיחס גם לעיבוד..וזוהי לפי דעתי העיבוד בשיר אם לא,אולי הכי טוב בשני האלבומים שלה...אך השיר בפניי עצמו מאוד מאוד בינוני..אני בהחלט מבין את הבסיס והסיפור של השיר אבל בגדול העיבוד עשה את שלו.. מקום 8.ושוב תודהאיני יודע מה כ,כ ריגש אותי בשיר הזה..אני באמת לא יודע..ככה הלב אמר לי...הראש בשיר הזה לא פועל..רק הלב מקום 7.בנות ששמעתי לראשונה את השיר אמרתי וואוווווווווווווווו וואווווווווווווווווווו גם פה העיבוד מעניין...נורא נורא אהבתי השוניות של השיר הזה..כל המכלול...אני בטוח שבהופעות אתם בג'נענע..חחח מקום 6.מאמי אויש אויש אויש..דבר ראשון מאמא שלי חולה על השיר הזה..ואיך שלא..השיר הזה מתוקיי מתוקיי...הלחן מאוד מאוד נתפס....השיחוק המילים...לפי דעתי המקום גבוה..אבל זה שיר שמתנגן המון בבית..יותר מדי לפעמים... 5 טופ את השירים ההלו אני שומע כל יום... מקום 5. אם זאת האהבה שלך ואווווווווווווווווווווווווו אני לא אשכח שאיך ששמעתי את השיר לראשונה,בית השני פשוט קמתי מהמיטה והתחלתי לרקוד....שיר עצוםםם עצוםםם עצוםםםם....אהבתי גם את הביצוע השקט שקט של קרן לשיר...אם איני טועה ורד,גם מירי שותפה ללחן לא?? להיטט להיטט להיטט מקום 4.עכשיו אתה חוזר בחזרה אני אתחיל בזה,שבזכות גיא פינס,התגלה לי שהשיר היה מיועד בכלל לאפרת גוש המדהימה...פיספסה שיר להיט...בהחלט בעיה שלה...מירי קולטת מהר והבינה שמדובר בלהיט וחטפה את השיר כי ידעה שזה יהיה להיט...אני זוכר שהיו דיונים ארוכים לגביי השיר,אם מדובר באבא,או בגבר...בגלל אפרת גוש התגלה שזה על אביה של אפרת...אותי מעניין איך מירי התחברה לשיר..באיזה אופן....כי לפי הסיפורים שלה ההורים שלה תמיד ולעולם היו לצידה...מסקרן אותי לשמוע ולדעת על נקודת המבט שלה... טופ 3 פה ממש קשה לי..אבל שוב רק בשל כמות ההשמעות מקום 3: תמונה אחאחא מה שהשיר הזה גורם לי...השיר הזה ממש כמו סיפור בהמשכים..יש לו התחלה אמצע רגעי שיא וסוף...השיר הזה שבר אותי,הרס אותי....מוטט אותי! איה פשוט שיחקה פה! גאונה...חבל שלעצמה לא כתבה שירים כאלו בטלבום האחרון,שכמו שאמרתי לקרן שמאוד איכזב אותי..חחח וזו הציעה לי לכתוב בלוגי מוזיקה...חחח איזו המצאות יש לה! חחחח... מקום 2. שירה תכף עולות לי דמעות..זה שיר שאני כ"כ כ"כ אוהב..מתרגש מהמלודיה,מהמילים,לחן...אותי מעניין האם "שירה" דימיונית,האם יש אישה כזו בחייה של מירי? מעניין אותי...שיר פשוט מדהים..שאני בעצמי שרתי בצבא..חחחחחח סיפור ארוך...השיר הזה יושב על הקול והגרון שלי.... טטםםםםםםםםםםםםםםםםם מקום ראשון
הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא וואוווו ווווווו וואווווווווו איזה שיר גאוניייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני חולה על השיר הזהההההההההההההההההההההההה שיר כ"כ כ"כ לא "מירי מסיקה" אבל כ"כ היאאאאאאאאאא..הקליפ המדהים והסקסי...השירררר הלחןןן המיליםם...אין אין..תענוג

veredmp

New member
שוב, דירוגים שונים לגמרי ממה שאני הייתי עושה

אולי בסופ"ש אני אשב ובכל זאת אכין לי גם דירוג. אף פעם לא עשיתי ממש דירוג כזה, חלק מהשירים לדעתי יזוזו לי בדירוג לפי מצב רוח. קשה לי באמת לדרג שירים אחד-אחד. בכל אופן, בתגובה אליך- ילדה שהתבגרה - אני זו שחולה על השיר. לא חושבת שמירב אוהבת אותו יותר מהרגיל. אבל אני לא סוקלת אנשים שחושבים אחרת ממני, זה בסדר. ומירי לא שרה את השיר בהופעות, כך שזה לא יעזור לך להחליט על השיר
אסופים - גילה לא שרה אותו, גילה שרה את "איך היינו". אם זאת האהבה שלך - מירי לא שותפה ללחן. מירי שותפה ללחן של "ילדה שהתבגרה" שירה - אורי כתב אותו על איזושהי ידידה שלו. אם אני זוכרת נכון את הסיפור, אורי ומירי היו בצילומים לאיזו תכנית טלויזיה (יאיר לפיד נדמה לי) ובזמן שחיכו ידידה שלו התקשרה אליו ודיברה איתו, ואז הוא כתב את השיר. הוא - אני חושבת שאתה בין היחידים בפורום הזה ששם את "הוא" כל כך גבוה. חזק ואמץ

shay keran21

New member
תודהה...חחחחח זה רק מראה כמה אני לא ממש

יודע על מירי..אני זוכר הכל מעורפל...ואני שמח שהדעות שלי שונות...חח והייתי בטוח שמירי שותפה לשיר שציינתי...

אני לא אגיב להכל

רק אגיד שאני אישית אוהבת מאד את הוא, כי הוא מוציא משהו אחר ממירי. לגבי תמונה- אני מאד אוהבת את השיר, לא משנה לי באיזה ביצוע - אם של איה או של מירי.

למעלה