ושוב בפינתנו

../images/Emo220.gif../images/Emo13.gifושוב בפינתנו../images/Emo13.gif../images/Emo220.gif

שוב בפינתנו דיסקים
אני כבר צופה שעמוס יתלהב מחלק מהשאלות
אז שנתחיל? 1. מי האמן השולט בתקליטיה שלכם
2.איך אתם מסדרים את התקליטיה שלכם
3.האם יש לכם פריט נדיר ללשהו בתקליטיה
מהו
שתפו
תהנו

mekl

New member
../images/Emo6.gif

1. מי האמן השולט בתקליטיה שלכם?מטרופולין 2.איך אתם מסדרים את התקליטיה שלכם?לפי הכי חשוב למעלה, הכי פחות למטה(מדובר ב7 דיסקים כן?
) 3.האם יש לכם פריט נדיר ללשהו בתקליטיה מהו?יש לי דיסק עם האריזה השרוטה ביותר בהיסטוריה
ועליתי על משהו! כדיי סופית להתאקלם סופית לפורום, הדבר היחידי שצריך לעשות הוא להיות בהיכון של כל הודעה של עמוס,ולחפש פעם אחת (אחת!!רק אחת!!למה זה לא קורה?!)שהוא לא מדגיש את השם דנה ברגר (בתור טעות כמובן, חלילה לא במכוון
)

A t z a

New member
בפורום איגי הוא שכח פעם אחת!../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

A m 0 s

New member
לא שכחתי מה שקרה לי זה היה ככה..

"הדגש|דנה ברגר" {{שאני אשכח??? חס ושלום!!}}

A t z a

New member
../images/Emo6.gifאיזה כיפים השאלונים האלה../images/Emo80.gif

1. מי האמן השולט בתקליטיה שלכם? איגי וקסמן
2.איך אתם מסדרים את התקליטיה שלכם? אוי זה מורכב: התקליטיה מחולקת לאגפים על מדף בחדר שלי. "אגף איגי" נמצא בחלק השמאלי של המדף,ולצערי המקום נגמר בו (יש לי מעל 40 דברים שקשורים באיגי,כמו סינגלים,דיסקים וכו'). מיד ליד איגי יש את "אגף החרושים כרגע", שזה אגף שכולל את הדיסקים שאני שומעת בתקופה הנוכחית יותר מכולם. כרגע יש שם מטרופולין,בנות נחמה, וחמי רודנר נמצא שם תמיד. מימין נמצא "אגף רוק ישראלי" ושם יש את כל האלבומים שקשורים ברוק הישראלי. מימינו יש את "אגף הלועזים",שם ברור מה יש...מיד מימין יש את "אגף אחר",שם יש דיסקים חסרי בית והגדרה
והכייי מימין יש את "אגף הדיסקים שאלוהים יודע למה קניתי" ושם יש דברים שאני כבר שנים מנסה לפענח מה עלה בדעתי כשהחלטתי לקנות אותם. חפירה
3.האם יש לכם פריט נדיר ללשהו בתקליטיה מהו שתפו- המון סינגלים נדירים של איגי
וכמה דיסקים נידחים שחיפשתי המון זמן ואין לי כוח לפרט...

אחח דיסקים../images/Emo99.gif

1. האמן השולט בתקליטיה שלי הוא אביב גפן ברור
אבל גם יש לי מלא דיסקים של לד זפלין.. אבל פחות חח 2. האמת היא, בגלל שהחדר שלי אף פעם לא מסודר, ולאחרונה הוא עוד יותר מבולגן, כל הדיסקים שלי מפוזרים
וזה ממש גרוע וגם מלחיץ שאני לא אמצא אחד מהם
אז אני חייבת לסדר, אבל בדר"כ הם מסודרים טוב טוב על המדף דיסקים שלי, קודם כל של אביב, אח"כ כל השאר חח ושלא תחשבו שהם מקופחים! פשוט אביב קדוש
3. לא חושבת שיש לי פריט נדיר, אבל יש לי תקליט [כמו של פעם
] של הבי ג'יז ושל הדורז ושל פינק דלויד ועוד כמה מגניבים שירשתי מההורים שלי, והם מונחים אצלי בחדר יפה יפה

A m 0 s

New member
ממש עושים לי קנוניה!!

1. מי האמן השולט בתקליטיה שלכם - דנה ברגר!! 2.איך אתם מסדרים את התקליטיה שלכם - לפי אומנים, מהכי אהובים (או יותר נכון אהובות) ולפחות אהובים.. 3.האם יש לכם פריט נדיר ללשהו בתקליטיה מהו שתפו - האלבום "גן עדן עירוני" - של להקת בלאגן ז"ל.. את האלבום הזה ראיתי ממש במקרה באיזו חנות תקליטים בחיפה ליד המלון שהיינו בו.. והניילון ששמר כביכול על העטיפה היה ממש מחורר וישן וכך גם המחיר... ואחרי איזה חודשיים כשנסענו לאילת אז ראיתי בדיסק קלאב שם גם את האלבום אבל במהדורה חדשה יותר... ממש התבאסתי!!

../images/Emo27.gif

1. מי האמן השולט בתקליטיה שלכם עברי לידר
2.איך אתם מסדרים את התקליטיה שלכם אמ לפי אומנים, ויש מחיצות מעץ שאני הכנתי בשיעמום נוראי בניהם
3.האם יש לכם פריט נדיר ללשהו בתקליטיה מהו שתפו יש לי כמה סינגלים
של סיוון שביט, של עברי לידר, של רייכל, של ריטה, של אריק ברמן... ועוד כמה

A m 0 s

New member
יש לך סינגלים של סיון שביט ולא אמרת לי??../images/Emo2.gif:-

איזה????????

A m 0 s

New member
את הכחול האפור הזה??????????../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

תעשי לי טובה מיוחדת ותשלחי לי אותו!!!!!! ולו רק בגלל שאין להשיגו!!

A m 0 s

New member
חחח לא חשבתי על זה!! קוראים לה..

כרמל / שאי אלפי... היא בז'...

עכשיו אני../images/Emo13.gif

1. מי האמן השולט בתקליטיה שלכם
עברי לידר.. וגם ירמי קפלן יש לי את כל הדיסקים שלו +אסקוט.. יש! 2.איך אתם מסדרים את התקליטיה שלכם עברי ראשון.. אחריו בוטנר ומטרופולין [יש שם עברי] ואחכ ג'נגו ואסקוט וירמי וכן הלאה.. זה מסודר לפי פעילות מוזיקלית לדוגמא הדיסק של פיטר ליד מוניקה וג'נגו ליד עברי ואסקוט .ואסקוט ליד ירמי וככה זה ממשיך ובכל פעם שאני קונה דיסק מוציאה הכל
3.האם יש לכם פריט נדיר ללשהו בתקליטיה מהו שתפו
כן!! יש
יש לי דיסק של שפיות זמנית [אלא ששרים הקיץ האחרון] עוד כמה דיסקים חתומים ו"האנשים החדשים" במהדורה הראשונה
היא מקרטון והיא שונה

../images/Emo13.gif

1. מי האמן השולט בתקליטיה שלכם: עברי:) וגם עידן רייכל. 2.איך אתם מסדרים את התקליטיה שלכם: אין סדר מסויים. פשוט מסודרים על מדף. 3.האם יש לכם פריט נדיר ללשהו בתקליטיה: סינגל של שלמה ארצי שקיבלתי:) אבל מלבד זה אין משהו מסויים.

amitshilo

New member
../images/Emo9.gif

1. וואו. נראה לי שאין אמן שולט, ממש לא. יוני רכטר, מתי כספי, אתי אנקרי, יש המון אבל לא אחד עיקרי. 2. יש לנו שתי מגירות של של מוזיקה ישראלית, שתיים של מוזיקה לועזית וכזה שני מדפים עם כל מיני דברים אחרים. 3. ממ, יש לי פריט נדיר בתקליטיה? אני חושבת שלא! אה, דיסק חתום של הדגנחש.

למעלה