nine in the afternoon

../images/Emo220.gif../images/Emo133.gifnine in the afternoon../images/Emo133.gif

שם הסיפור:nine in the afternoon כותבת:דורין/דורה דרגה:לכל הגילאים דמויות:הלהקה ועוד כמה דמויות משניות. פרק ראשון, בהצלחה! זה בהמשכים,כאילו לא הכל נכנס לי בהודעה אחת..ככה שכדי שאם אתן עכשיו כאן תחכו בערך 5 דקות עד שאני אסיים לשלוח ואז תתחילו.. אני אשמח לתגובות בונות! וכל זה=] בהצלחה לי,אני מקווה שתאהבו,במקרה שלא אז תגידו גםP:

../images/Emo220.gif../images/Emo133.gifחלק |

"'cause it's nine in the afternoon and your eyes-" "די!!" קטע את השירה ג'ון "תעזבו אותי בשקט!אני פורש!פורש!נמאס לי ממכם!" צעק ג'ון ללהקה.. "אתה לא יכול לפרוש ג'ון!תראה את המעריצים!תראה את כל האנשים שרוצים שנבוא להופיעה בארצות שלהם!" רטן עליו ברנדון אך דבר זה לא עזר.. "אתם לא תשנו את דעתי" אמר ויצא מהדלת לכיוון המעריצות אשר חיכו על סף קבוע מחוץ לאולפן ההקלטות של הבנים.. לא תמיד היה בניהם ריבים,בעצם מעולם לא היו בניהם ריבים במיוחד שלא הגיעו למצב כזה... "הלהקה תתפרק בסוף..אנחנו בתקופה גרועה ובמקום לתמוך כל אחד דואג לתחת של עצמו" נזכר ברנדון בדבריו של ג'ון שנאמרו לפני כשבוע..כאילו חזה זאת מראש או תכנן זאת כבר מזמן.. "איך מודיעים למעריצים דבר כזה?לא מספיק על ברנט אז?וגם אז היתה לנו רבע מכמות המעריצים והם קבלו את זה קשה!ובכלל למצוא את ג'ון היה קשה!" התלונן ראין על הנפילה הפיתאומית הזאת.. זה כלל לא התחיל ככה.. מעולם לא סבלו מריבות כה קשות כמו זאת שגרמה לעזיבתו הפיתאומית של ג'ון.. כל העזיבה הזאת בעצם היתה להם מתחת לאף,אך הם העדיפו להעלים אותה..לטאטא אותה מתחת לשטיח,לשכוח ממנה כאילו מעולם לא היתה.. זה התחיל לפני כחודש.. "אני לא יודע מה לעשות..יש לנו מליוני מעריצים רוצים אותנו בכל מקום בעולם!" רטן ברנדון.. "נו וזה בעיה?!" שאל ספנסר כשחיוך מרוח על פניו "כן!" זעק ריאן כשנכנס לחדר.. "מה בעיה בזה?" שאל ג'ון כשדעתו דומה לשל ספנסר וחיוך על פניו עודנו קיים.. "איך עושים את כל העולם?!ותמיד יהיה תאריך שידפוק לכמה מאות מעריצים דברים והם או יוותרו על ההופעה או על דברים אחרים.." נאנח ברנדון מסביר את תשובתו.. "טוב ברנדון וריאן עכשיו שניכם תקשיבו טוב...אנחנו כבשנו גל מעריצים חדש..ואנחנו ננסה לעשות את הטוב ביותר..ננסה לתת את ה100% שלנו!ושהם יתפשרו!" אמר ספנסר ומיד אחרי משפט זה באה שתיקה לא קצרה.. "אני לא מבין איך כל זה התחיל" נאנח ריאן.. "עד לא מזמן היינו אנשים כמו כולם נערים כמו כולם..בני 18 בערך.." נאנח בשנית.. "אבל אל תגיד שאתה לא מאושר מזה!" זעק עליו ג'ון וזכה לחיוך מצד ריאן.. הוא אהב את הפרסום למרות חוסר הפרטיות שלפעמים העיק עליו ועל חבריו..אך ידע כי זה היה חלומו וזאת הסיבה לכך שהחזיק גיטרה בפעם הראשונה בחיו.. "חברים יאללה יש לנו אלבום על הראש!" נכנס לחדר החזרות גם פיט והעיץ בהם לקום.. "נו פיט!!אנחנו מתחננים אנחנו עייפים!" זעקו הארבעה יחד. "אתם שמנים יותר מפטריק!אפילו פטריק לא עצלן כמוכם!חבורת נקבות!רק אחרי זה אל תבכו לי שנשברת לכם ציפורן גם!" זרק פיט לאוויר בצחוק יורד מעט על ידידו הותיק והקרוב וחברו ללהקה פטריק..."פיט הכל בסדר?!" שאלו הארבעה כשראו שהוא עצבני מה שלא היה קשה למראה עין "כן! אני בסדר גמור!" אמר בשקט והתיישב על הספה "פיט..מה נסגר?!" שאל ספנסר שלקח פיקוד "מה נסגר?!אתם לא מבינים שאנחנו נתנו מילה למעריצים שאנחנו מתחילים סיבוב הופעות בעוד חצי שנה!" אמר אך הארבעה ידעו כי אין זו הסיבה האמיתית.. "טוב פיט,תגיד מה שבא לך הרי אנחנו יודעים שאין זאת הסיבה!" אמר ספנסר "ובכל מקרה אל תוציא את התיסכול מהלהקה שלך עלינו!" אמר ג'ון שהיה עצבני עוד טיפה מלפני כן "ג'ון" מלמל לו ריאן ונתן לו מכה קטנה על הכתף "אה!זה כאב!" אמר ג'ון "תסבול בשקט!" אמר פיט כאילו מחזיר לו "טוב תקשיבו אתם מתנהגים כמו תינוקות!פיט,לי יש שיחה איתך!וגם אחרי זה איתך ג'ון!" אמר ספנסר,היחיד שהיה באמת אופטימי להכל.. "עכשיו?" שאל פיט בחוסר רצון "עכשיו!" אמר קובע עובדה וקם לקחת אותו..השניים יצאו מהחדר והלכו לשבת בחדר אחר שקט..

../images/Emo220.gif../images/Emo133.gif ||

"מה קרה פיט?" שאל אותו ספנסר "אני לא יודע ספנסר...הגעגוע אליך גדול" אמר ונגע עם כריות אצבעותיו בזקנו של ספנסר שמעט נבהל "פיט..אתה יודע שאני שונא לראות אותך ככה וזאת לא הסיבה" אמר לו ספנסר שלא ידע מה לומר... "איך הלהקה תגיב?" שאל פיט בלי קשר לכלום "למה?" שאל ספנסר שלא הבין לאן פיט חותר "עלינו" לחש לו ונאנח.. "עלינו?מה איתנו?פיט יש לך חברה!מאיפה בא ה'אנחנו'?מעולם לא היה 'אנחנו'!" שאל אותו ספנסר "מעולם הוא לא היה קיים ה'אנחנו' הזה..." הזכיר לו ספנסר מחזיר אותו לפסים "אתה רוצה להגיד לי שנגמר?!אין יותר אנחנו?!" זעק פיט ודמעות החלו לזלוג על פניו..ספנסר באמת לא הבין מה פיט רצה ממנו "אתה בוגד בה?" שאל לפתע ספנסר "אתה באמת לא זוכר?!אתה מפיל הכל עלי !!" זעק עליו פיט וגל דמעות חדש שטף את פניו.. ספנסר באמת לא הבין מהיכן כל זה נחת עליו..הוא מעולם לא היה עם פיט..ובכלל משיכתו איננה לבנים.. "פיט תתעשת.." מלמל לו ספנסר ומחזיק בכתפיו "עזוב אותי בוגד!שקרן!!" אמר פיט בוכה ללא הפסקה.. ספנסר באמת לא הבין מאיפה התיק הזה נחת עליו.. "אני אוהב אותך...אני אוהב אותך יותר מכל דבר אחר בעולם" מלמל פיט והתקרב בחיבוק לספנסר שעוד היה בהלם ותוך שניות אחדות פיט לקח ידיו מהחיבוק וספנסר ניתק ידיו מזמן ואף פסע צעד אחד אחורה בבהלה..פיט שם ידיו על לחיו של ספנסר וספנסר היה בשוק ממה שקרה שם "אני אוהב אותך כל כך " לחש לו פיט וקירב אותו לנשיקה אך ספנסר ניסה להתנתק עם הצלחה רבה בכך שנתן מכה לא חלשה לפיט בבטן וגרם לפיט להקיא כמות נכבדת של דבר מסריח מאוד עליו.. "ברנדון!!ג'ון!!ריאן!!!!" זעק במהרה ספנסר לשלושה שיבואו..הם שמעו את הזעקה ורצו לשם "פיט!" אמרו השלושה כשהוא שכב על הריצפה וניראה חצי מת "הוא שתה.." מלמל ספנסר כשהריח את חולצתו "והרבה" אמר מסיים דבריו ופושט מיד את חולצתו.. "פיט!!" צעק לו ג'ון "אתה בסדר?!" שאל ריאן "עזבו אותי" מלמל להם מקיא עוד "למה הוא שתה?" שאל ברנדון שהיה בשוק מכל הסיטואציה הזאת כמעט כמו ספנסר..."אני אוהב אותך.."מלמל פיט "אני אוהב אותך ספנסר.." המשיך למלמל למראה השותק של השלושה האחרים. "אני לא מבין..הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ושאל איך נספר עלינו לכם" אמר בשוק ספנסר "מה?!אתה הומו?!לפיט בכלל יש חברה!!מה אתם זוג?!" שאל ברנדון במטר שאלות והסתכל מיד אחרי זה על ריאן שחיוך קטן חמק מפיו "לא!אני לא הומו!ויש לו חברה!הוא בא אלי ואמר לי שטויות!אני לא מבין מאיפה!הוא אמר לי שהוא אוהב אותי כל כך ואז ניסה לנשק אותי ואז נתתי לו מכה בבטן והוא הקיא!" אמר ספנסר מגן על עצמו.. "אוה" נאנחו ברנדון וריאן.. "הוא ממשיך להקיא כאן " הזכיר ג'ון "כן " אמר ריאן והשניים הרימו אותו מעט שיוכל להקיא ולא על עצמו.. "אבל למה הוא שתה?" שאל ספנסר "משהו עובר עליו.." מלמל ספנסר לעצמו.. פיט היה חבר טוב שלו..האם באמת אהב אותו? מה נסגר איתו?! גל שאלות חדש הציף את ספנסר שהיה בשוק מכל העניין הזה.

../images/Emo220.gif../images/Emo133.gif |||

"בוקר טוב פיט" אמר ברנדון לפיט בבוקר והגיש לו את כוס הקפה "הראש.." מלמל פיט ושם ידו על הראש בכאב רב.. "השתכרת אה?" שאל ריאן בחוסר חשק "כן..אני חושב" אמר פיט מנסה להזכר במה שקרה אתמול ללא הצלחה רבה "הפחדת את ספנסר" אמר לו ברנדון והתיישב לידו "אני מה?!" זעק וקם במפתיע וכאב וחזר בנפילה על ראשו הכואב "אני מה?" שאל בלחישה לבסוף "אתה הבהלת אותו.." אמר ריאן בשקט לא ללחוץ עוד על ראשו הכואב של פיט "מה..מה עשיתי לו?" גמגם פיט בשוק "מה עשית לו?" חזר על שאלתו ברנדון עם מעט לגלוג "כמעט אנסת אותו" אמר ברנדון בפשטות "מה?!" קפץ פיט וזעק עם זה זעקת כאב קטנה בשל ראשו שסבל מהאינגובר של אחרי האלכוהול.. "אתה הגעת ובאמת שלא ניראת שיכור וגם לא הרחת כאילו שתית..לא יודע איך אבל זה באמת היה ככה.." התחיל לספר לו ברנדון נזכר במה שקרה "אמרת לנו כזה 'יאללה חברים יש לנו אלבום על הראש' או משהו כזה בלי לומר שלום בלי כלום שנכנסת לאולפן..קיטרנו אמרנו שאנחנו עייפים והתחננו לעוד מעט מנוחה.." אמר ממשיך להזכר "אמרת לנו שאנחנו שמנים יותר מפטריק ושאנחנו חבורה של נקבות ושלא נבכה לך שנשברת לנו ציפורן גם-" "על פטריק?!" קטע את הרצף פיט בשוק שירד על חברו הטוב וחברו ללהקה "פטריק.." אמרו יחדיו ברנדון וריאן "אחרי זה שאלנו אותך אם הכל בסדר למרות שידענו שאתה עצבני..אבל התעקשת שכן...שאתה בסדר גמור...לחשת את זה כאילו היית שבור או משהו וספנסר שאל אותך מה קרה שלקח את הפיקוד על הכל.." אמר ריאן ונשם שניה.. "ואז אמרת שאנחנו לא מבינים שנתנו מילה למעריצים שאנחנו מתחילים סיבוב הופעות בעוד חצי שנה..למרות שלא אאמנו כי זאת הסיבה.." הוסיף ברנדון "ספנסר לא וויתר ורצה להוציא ממך את הסיבה..ואז ג'ון אמר שבכל מקרה אל תוציא את התסכולים שלך עלינו-" "ואז נתתי לו מכה שכאבה לו טיפה" קטע את ברנדון ריאן וחיוך נמרח על פניו "ואתה אמרת לו שיסבול בשקט..כאילו החזרת לו...וספנסר התעצבן ואמר שאנחנו מתנהגים כמו תינוקות ואז הוא אמר לך ללכת לשיחה איתו ושאלת עכשיו והוא היה כבר מעט עצבני וצעק שכן,עכשיו.." אמר ברנדון וגם הוא לוקח אוויר "ואז נכנסתם לחדר..אין לי שמץ על מה דיברתם אבל ספנסר אמר שאתה אמרת לו כל מיני דברים על שניכם,שאתה אוהב אותו-" "אוהב אותו?!" זעק פיט אך הפעם לא קם כי ידע את מצב ראשו.."ואחרי זה אתה התחלת לבכות" אמר ריאן שהמשיך את ברנדון "הולי שיט" אמר פיט ונתן לעצמו מכה בראש "ואז הוא חיבק אותך ואחרי זה הוא אמר ממש תיאר שתפסת לו את הלחיים והסתכלת עליו בעיניים והוא נרתע מעט והלך צעד אחד אחורה...." אמר ברנדון נושם לאט לאט ומקווה שתגובתו של פיט לא תהיה קשה "מה עשיתי לו?!" שאל בצעקה חלשה "התחלת לנשק אותו-" "ל...לנשק?!" שאל פיט ששוב קוטע את דברי הבנים הפעם את ריאן.. "אולי אל תקטע אותנו?!" שאל ריאן שרצה כבר לסיים עם כל זה.. "מבטיח" אמר ונרגע מעט.. "בשניה שהשפתיים שלכם נגעו זו בזו הוא נתן לך מכה חזקה בבטן והתקפלת מעט וחצי שניה אחרי זה הקאת עליו גם.." אמר ריאן ונגעל מהמילה שבא השורש ק.י.א.. "אני..אני מה?!" שאל בשוק רב "הקאת עליו.." אמרו יחד ברנדון וריאן "ואמרת לו שוב שאתה אוהב אותו.." מלמל ברנדון "אבל אשלי.." מלמל פיט "יש לך שיחה רצינית איתו..ואתה חייב סליחה גם לג'ון.." אמר ריאן מזכיר לו.. "אבל למה?" שאל ברנדון שרק רצה לדעת את מטרת האלכוהול "אני לא יודע.." אמר פיט וקם..הוא היה רק עם בוקסר כי על בגדיו היה את הקיא שלו...הוא הגיע לחדרו של ג'ון נעמד מול דלתו..דפק שתי דפיקות "כן?" שאל ג'ון חצי ישן..פיט נכנס לחדר והתיישב לידו במיטה "אני..אני מצטער ג'ון.." אמר פיט "אני פשוט לא יודע מה נסגר איתי אתמול.." אמר פיט מנסה לנמק "לי אתה לא חייב את הסליחה..אני לא זה שכמעט נאנס אתמול" הזכיר לו ג'ון.. "וחוץ מזה,אתה יודע הרי שאני תמיד אסלח לך..אתה זה שגדלת אותי והפכת אותי להיות מה שאני למרות כל הסבל שגרמתי לך" אמר ג'ון וחייך.."ועכשיו ברשותך,לך תדבר עם ספנסר ותן לי לישון..אני מת מעייפות.." אמר ג'ון..פיט הנהן עם ראשו לחיוב ויצא מן החדר סוגר אחריו את הדלת..הוא הלך לכיוון חדרו של ספנסר אך היסס.."נו.." אמר ריאן שהיה מאחוריו.. "אולי הוא לא רוצה לראות אותי בכלל?!" שאל פיט בשקט "נו!" זעק עליו בשקט ריאן לא מקשיב למה שאמר.. פיט דפק על הדלת..

../images/Emo220.gif../images/Emo133.gifחלק ||||

"אה?" מלמל ספנסר כאילו מתוך שינה..פיט נכנס לחדר "פיט!מה אתה עושה כאן?!" שאל ספנסר והתרחק לסוף המיטה מהפחד "ספנסר אני..." אמר פיט ונאנח "אוהב אותך..באמת.." נשמע קולו של פיט לזעקתו של ספנסר "פיט!!אני...תלך מכאן!" זעק ספנסר מורה לפיט לצאת מחדרו "לא לא!!אתה באמת לא מבין ספנסר!!אתה באמת שלא מבין!" זעק פיט מנסה להסביר לספנסר כי לא הבין את המובן "מה פיט?!אתה לא מבין ש..עזוב,פשוט תלך מכאן!" צעק עליו ספנסר "ספנסר בבקשה תקשיב שניה!" התחנן פיט אך לחינם..הוא התקרב אליו ושלח ידו לספנסר וספנסר מיד זינק צעד אחורה "לא,תעזוב אותי!אתה לא מבין שאתה לא רצוי כאן?!תלך!" צעק עליו ספנסר כמעט בוכה מהבהלה.. "ספנסר אני מתחנן..תקשיב לי שניה אחת.." אמר פיט כמעט הוא בוכה ממראו של ספנסר "פיט,אתה לא רצוי כאן" אמר ספנסר בהחלטיות לאחר שלקח נשימה בשביל להרגע "ספנסר!!" צעק פיט ודמעות שטפו את פניו "אני מתחנן!" התחנן כלפיו פיט ושוב לחינם "פיט,פשוט תעזוב אותי בשקט" אמר ספנסר וקם ממיטתו ויצא מחדרו שלו.. "ספנס!!" קרא לו ג'ון שראה שיצא מחדרו "עזוב אותי!אין לי כוח!" אמר ספנסר "מה קרה?!" שאל ג'ון "מה קרה?!תשאל את ההומו ההוא מה קרה!" אמר ספנסר והצביע לעבר פיט שניראה בוכה בכניסת חדרו של ספנסר "מה..מה הוא עשה לך?!" שאל ג'ון שהיה בשוק לא קטן "הוא לא יורד מזה!הוא שוב אמר לי שהוא אוהב אותי!!שיעזוב אותי בשקט!!" צעק את זה ספנסר ויצא מהבית.. בחוץ גל של צלמי פפארצי שלא רצו להפסיד את ספנסר חיכו לו.. ספנסר הלך כאילו כלום,כאילו כלל לא היו שם "סעמק,לא לקחתי את האיפוד" נזכר ספנסר בנוראי וחזר לביתו.. "ספנסר!!" צעק לו ישר ברנדון כשנכנס "מה ברנדון?!" שאל ספנסר במעט עצבנות "מה?אתה רוצה לדעת מה?המפיק שלנו כרגע בוכה והוא אומר שהלב שלו נשבר!אפשר להבין אולי מה קרה?!" שאל ברנדון עצבני כמעט כמו ספנסר "מה קרה?!בפעם הבאה שיאנוס אותי וזהו!זה מה שקרה!" אמר ספנסר לקח את האיפוד שלו ויצא מהבית שוב..ספנסר דחף את האוזניות לאוזניו ושם שירים בפול ווליום,הוא לא רצה להשמוע דבר חוץ מהמוזיקה שחדרה למוחו... "מה נסגר איתך פיט?!" שאל ריאן את פיט כשישבו שניהם לבד בחדר "מה נסגר איתי?!הוא בוגד בי!!" אמר פיט בוכה "מי?!" שאל ריאן שלא הבין..הרי ידע שלספנסר כלל אין משיכה אל בנים ואפילו בי הוא בקושי.."פיט תרגע שניה!מה קרה?אתה מוכן להסביר לי בדיוק?" שאל ריאן שלא ידע ממה להלחץ יותר,מזה שהמפיק שלו והמנהל שלו בדיכאון או מזה שחברו הטוב כמעט נאנס או סתם הוטרד מינית. "פיט,אני כאן לא בתקרה!!!" זעק עליו ריאן כשראה שפניו של פיט לא יורדות מהתקרה "אתה לא הוא." אמר פיט בהחלטיות רבה "מי הוא?" שאל ריאן כעילג שלא הבין מדוע דיבר בקודים "הוא,אהובי" אמר פיט וגל דמעות חדש איים לשטוף את פניו "אני לא מבין למה?למה הוא עושה הכל קשה כל כך.." מלמל פיט "זה היה יכול להיות ורוד יותר" נאנח פיט "הוא לא בי אפילו פיט..הוא בקטע של בנות!" זעק עליו בשקט ריאן "אז אני אעשה ניתוח!" אמר פיט "לא לא לא!!פיט!תתעשת!" צעק עליו כבר ריאן.. "אתה לא של ספנסר,אתה אף פעם לא היית שלו,והוא גם לא שלך!" אמר לו ריאן וקם מהמיטה יצא מין החדר וטרק את הדלת אחריו.. "נו?" קפצו עליו ג'ון וברנדון "סמים" אמר ריאן והלך לסלון בלי לומר מילה נוספת. "פיט?פיט?" זעקו ג'ון וברנדון מאחורי הדלת "איפה הוא?!אהובי!" צעק להם פיט.. לבנתיים גל הפפארצי נקטן וכבר לא היה חשק בלצלם אותו.. "ספנסר?" שאלה מישהי חמודה קטנה "כן?" שאל ספנסר עם חיוך "אני יכולה חתימה?" שאלה בקולה הרך והמתוק "כן בטח!למי?" שאל אותה עם חיוך למרות שמאחורי החיוך הסתתר לו משהו אפל.. משהו מגעיל ושבור "ניקול" אמרה וישר הוא חתם לה "בבקשה" אמר והגיש לה את הדף ואת העט לאחר שסיים "תודה!!" אמרה וניראתה כי הלכה לחברותיה שהיו מאחוריהם.. ספנסר המשיך בדרכו הלא ידוע..קיווה כי ימצא משהו מסויים.. קיווה שימצא ידיים ולא קטנות לחמוק אליהן.. שיהיו רכות ונעימות למגה,שיהיו אוהבות ומחבקות ללא הפסקה...שיאהבו אותו כמו שהוא..

../images/Emo220.gif../images/Emo133.gifחלק |||||

"ספנסר!!ספנס!!ספנסר!!!!" נשמעו צעקות "תביאו מים!!" צעק פיט.. "ספנסר תקום!!" צעק ג'ון שהיה בשוק מהסיטואציה.."ספנסר!!אני מצטער רק תקום!!" צעק פיט. "אה..הראש.." מלמל ספנסר ושם ידו על ראשו הכאוב "אתה בסדר?" שאל ריאן ראשון "כן..." "ספנסר.." מלמל פיט והוראה לשאר הבנים לצאת מן החדר "טוב אני יודע מתי זה לא זמני להיות במקום מסויים" מלמל ברנדון משפט שלא היה לו משמעות כלל באותה שניה.. "ספנ-" "תתרחק ממני פיט" אמר ספנסר והתקפל מעט בחשש "ספנסר,תקשיב לי שניה!" התעקש פיט "מה פיט?!יש לך בדיוק שניה!" אמר ספנסר והסתכל על השעון הגדול שהיה מונח על שידתו "ספנסר.." מלמל פיט וניראה עצוב "א.. ___________________________________________________________________ איך היה? אני מקווה שנהנתןP: זה הראשון שלי ככה שיש הרבה מקום לשיפורP: אני מקווה שהוא לא ארוך מדי.. ומקווה שנהנתן(פעם שניהP:) שאלות שאני סתם רוצה לדעתP: איך הגבתן למה שג'ון אמר? איך הגבתן לאהבה הנסתרת של ספנסר ופיט? מה ניראה לכן שפיט יגיד לספנסר?

DontWakeMeUp

New member
וואי ממש יפה../images/Emo99.gif

אין לי מושג מה יקרה בהמשך..
"אני יעשה ניתוח לשינוי מין" XDDDDDDDDDD וואי ספנסי ופיט זה הכי גאוני שבעולם, בחיים לא הייתי חושבת על זה
אסור לג'ון לעזוב. את צריכה להחזיר אותו איכשהו. חחחחחחח בזמן שאני קוראת אני מנסה לדמיין את זה XDD הזוי חחח D: קיצר כל הכבוד
זה ממש טוב. והאמ מתי הפאנפיק הבא?

3has3

New member
../images/Emo112.gif מילה במילה ../images/Emo11.gif

כשספנסר התקפל גם אני ;; כואבת לי הבטן ;; מאוד ;;

../images/Emo220.gifכשפיט בא אליו?

שמעי זה מאוד מפחיד..אחרי הכל ספנסר לא מבין מה פיט רוצה ממנו ואחרי החלום הזה.. אני אישית פחדתי מהתגובות שלכם ובגלל זה התקפלתיP:

3has3

New member
../images/Emo112.gif חח

אני התקפלתי כי זה יכל להיות אפנדציט XDDD יו נואו XD כואב ;; והקטע שישבתי מול המחשב ואז פתאום ממש כאבה לי הבטן... זה לא בא בהדרגה
וסיפרתי אתמול לחברה שלי והיא אמרה שגם לה זה היה... ביסודי... ואז נזכרתי שהיא היתה כמה פעמים בבית חולים בגלל כאב בטן
אבל בסוף לא גילו מה יש לה
ואין לך מה לפחד מהתגובות D: את יודעת שאת כותבת מדהים D: גם פעם אמרתי לך את זה |גבות|"

../images/Emo220.gifאהבתי אני אאמץ את הרעיוןP:לניתוח..

חח זה דיי הצחיק אותי שכתבתי את זה..כאילו לא האמנתי שאני אחשוב על זה ואחרי זה אני כזה "מאיפה הבאתי את זה?!" הפרק הבא ביום שישי:O למרות שאצלי הוא כבר מוכןP:

Mori C

New member
../images/Emo41.gifטוב, זה ממש יפה../images/Emo9.gif

קודם כל, ממש יפה וממש מגניב
איך הגבתן למה שג'ון אמר? בקטע שהוא אמר לפיט שהוא תמיד יסלח לו, אז איזה חמוד הוא איך הוא מודה לו. איך הגבתן לאהבה הנסתרת של ספנסר ופיט?|סגדש| חחחח XD זה היה מצחיק, כל הכבוד על החשיבה, חח אף פעם לא הייתי חושבת על זה. מה ניראה לכן שפיט יגיד לספנסר? אמממ.... לא יודעת...אני חושבת שאת תמצאי משהו יותר טוב ממני... דורה כל הכבוד!
ממש מגניב.

עשית את פיט הומו ואת פטריק שמן?!|בוכהבוכה|

חח סתם יצא מדהים!י'מוכשרת XD את עושה עוד?

PUMPKIN juice

New member
כתבת ספוילר בכותרת. ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

אם את רוצה לכתוב משהו שקשור לסיפור עצמו תעשי-
בכותרת וזה יזהיר אנשים שעדיין לא קראו את הסיפור לא להכנס כדי שזה לא יפגע בהם. הבנת?

למעלה