מי יודע היכן ומדוע...

../images/Emo220.gif../images/Emo168.gifמי יודע היכן ומדוע...

היי,אני חדשה כאן כמו שאולי שמתן [ם] לב.הכרות רצינית עם הלהקה חלה במקרה ביום חמישי שגילו לי שלווילו ווילה [אני מאייתת נכון?] יש להקה בשם HIM. חיפשתי את הדיסקים בחנויות ומצאתי רק את 'לאב מאטל' ו'נוס דום'-יש אפשרות להשיג עוד דיסקים היכו שהוא?[את הראשונים בעיקר,מצאתי גם אוספים במוזיקה נטו] ובקשר להופעות,שזה דבר קצת רחוק מכאן,יש איזשהי תקווה שהם יבואו לארץ או להתחיל לחסוף להופעה בחו"ל? טנקס

Wrath Within

New member
אני בכל אופן לא רואה אותם../images/Emo11.gif

מגיעים לישראל ב30 שנים הקרובות. כבר יותר מועיל להתחיל לחסוך להופעה בחו"ל. וזה קצת מוזר שמצאת רק את "לאב מטאל" ו"ונוס דום" לדעתי בת"א בחנויות דיסקים תוכלי למצוא גם את deep shadows & brilliant highlights razorblade romance dark light ואולי uneasy listening vol 1+2 ו- greatest lovesongs vol 666 כי יש בנתניה, ואם יש בנתניה חייב להיות בת"א. אה, וברוכה הבאה כמובן

5ifi

New member
ברוכה הבאה, חמדה!

היית צריכה להגיד שאת מצטרפת, ולא רק אורחת-שואלת-שאלות! מי את, מה את ולאן את שייכת? כמו ש(אני כבר לא יודעת איך לקרוא לה...בחיי!)גליה אמרה מעליי, זה לא נראה כאילו הם יגיעו לארץ אי-פעם... ודיסקים שלהם...אני רואה אנאיזי ליסנינג בכל חור שאני הולכת ורייזורבלייד גם... בב"ש ובירושלים בטאואר רקורדס ובצליל ובתו השמיני...בכל מקום! ובכל מקרה- תמיד אפשר להזמין מהאינטרנט!

תודה רבה ,חביבה!!../images/Emo13.gifותודה לגליה

אני מכריזה בזאת על הצטרפותי ומודה על הכבוד הכרוך בכך...נכון לעכשיו אני בשלב ביניים של מצטרפת-שואלת-שאלות.ההגדרה תקפה עד שאשלים את כל החסר שלי ואגלה יותר מה הם HIM. מי אני ומה אני אילו שאלות נשגבות מדי ,אולי עוד כמה שנים אדע.. כמו שאמרתי הכרתי אותם דרך שיר שהגיע אלי ממש במקרה-summer wine ומאז חיפשתי באתרי מוזיקה מידע על vhllo villa [שהייתי בטוחה שזה שם של להקה,אבל לא משנה :)] תתפלאי לשמוע שדווקא בבאר שבע אין כל כך, הייתי בטאוור רקודס ובתחנה המרכזית[משם קניתי את לאב מטאל שהעלה שכבות של אבק].באינטרנט מצאתי את האוספים,אבל קצת באסה להתחיל להכיר אותם מאוסף...נחפשה :) אם כבר,אשמח לשמוע על איזה דיסק הבא כדאי לי לקנות.

Wrath Within

New member
Razorblade romance../images/Emo11.gif

ללא ספק, הוא ולאב מטאל 2 האלבומים הכי טובים שלהם.

5ifi

New member
את באר-שבע'אית?../images/Emo2.gif

יאאא!!! איזה יופי! זה מוזר, אני משוכנעת שראיתי את דארק לייט בטאואר רקורדס בקניון הנגב, אבל אם לא מצאת...בכל מקרה יש גם באשקלון די הרבה... אם את מחפשת המלצה על הדיסק הבא אז אני אמליץ לך על הדיסק שאני חרשתי עליו כשהכרתי את הימ וזה deep shadows and brilliant highlights. אמממ, עוד משו- כותבים את זה כך: ville valo. ו...בקשר למי את ומה את זו בסך הכל שאלה תמימה שרצתה לברר את שמך, גילך ומקום מגוריך...
אמממ...תהני לך בפורומינו הקט!

היה להם רק את ונוס דום,וחיטטתי בכל הדיסקים

למטה. כמה דיסקים יש להם הסהכ?כל פעם אני נתקלת בעוד שמות חדשים [ישנה גם עוד איזה להקה עם אותו שם,עם דיסרקים בצבעים פסטורלים,אבל עד ששמתי לב להבדל בסגנונות העטיפה לקח זמן]

Wrath Within

New member
רשימת דיסקים../images/Emo11.gif

Greatest Lovesongs, Vol. 666 Razorblade Romance Deep Shadows & Brilliant Highlights Love Metal Dark Light Venus Doom (ע"פ סדר ההוצאה) ויש גם את "uneasy listening vol 1" ו- "uneasy listening vol 2" שאלה בעצם אוספים, יענו...ביצועים שונים שחוברו יחדיו ל2 דיסקים

Love Metal 666

New member
שלום../images/Emo13.gif

סמדר, 16 וחצי, ירושלים... ואת? שם, גיל, בננה? אגב, כותבים Ville Valo... ונראה לי שתתחילי לחסוך להופעה בחו"ל (וקחי אותי איתך!)... כמו שאמרו מעליי, אין הרבה סיכויים שהם יגיעו לארץ בקרוב...

כן, טעיתי בשם-הh נכנסה לשם בטעות

אע"פ שתמיד כתבתי עם שני L את השם השני [רציתי להגיד שם משפחה אבל אין לי מושג אם זה השם הראשון,השני, המשפחה או סתם..]אז טוב לדעת! לא נראה לי שאצליח לחסוך בשביל שתינו בזמן הקרוב. עוד איזה 10 שנים אולי תקבלי הודעה לבוא להופעה :) אה, כמעט שכחתי-אני אודיה בת 20,לקחתי את השאלות של יפי רחוק מדי :),היי, יפי-את גם באר שבעית חביבה?

5ifi

New member
לא, אבל אני גרה קרוב!

כפר מימון אם זה אומר לך משהו...זה ליד נתיבות. ושדרות. באמצע הדרך איפשהו! את תעלבי אם אני אגיד לך שאת צריכה ללמוד לשרשר?

אמממם...

משפחת ברוכי[אוריה, רעות],סעדון [אודיה],יעל [שכחתי שם משפחה]-מכירה מישהי מהן?

5ifi

New member
מה!!!!

ברור! את למדת באבן שמואל יא פליצה? וואי זה אחד המצחיקים... אני יפי! אחות של הילה!

את זאת שמציירת יפה?את עדיין באבש, לא?

כיתה י או משהו כזה...לא? הילה בשכבה שלי,דרך אגב.ולמי שייכת את המילה פליצה??

5ifi

New member
חח..זאת שמציירת יפה...

כיף לי שככה זוכרים אותי! אני יודעת שהילה בשכבה שלך! ולא, סיימתי שנה שעברה. עכשיו אני שירות שנה א'. המילה פליצה היא מילה ציבורית, כמובן. מזתומרת?

למעלה